Başlık bir arkadaşım aşık olmuş,
fakat bu konudaki aşık siz olduğunuza göre aşık oldum olmalıydı.
başlıktan bir arkadaşınız adına açıyorsunuz veyahut bir arkdaşınız size aşık oldu gibi anlaşılıyor.
olabilir aşık olabilirsiniz sonuçta ikiniz de bekar insanlarsınız normal.
aslinda sanirim sorun ettigi bi konu var biz kizimizi almaya bazen eski esimle gidiyoruz kizim kirilip uzulmesin diye acaba yanlis anliyor mudur.. gerci parmagimda yuzuk olmadigini gostermek icin herseyi yaptim normal aksesuar olan yuzuklerimi bile cikardim...
Başlıkta bi espri var ama ben çakamadım gabaaa..
bazen oyle diyorum ama bilmiyorum ki ilk defa boyle hissediyorum ve doya doya yasamak istiyorum.. ya indallah yanlis anlamamisimdir.. insallah o da gelip konusur.. ben direk gidip konusamam.. zaten gordugumde hicbirsey yapamiyorum hatta sanki anlayacak diye korkuyorum :)Arkadasimizin dedgi gbi çocuklarla ilgili derslerle ilgili sohbet acabilirsiniz,eğer bunu yapmak isyemiyorsaniz tek şey beklemek. Ayrıca niye kendinize yakistirmiyosunuz bu ayip bisey değil boyle dusunmeyin. Aşık olduğunuzu varsayarsak sansli bile sayilabilirsiniz
O zaman bekleyn bir ilgisi varsa mutlaka adim atarbazen oyle diyorum ama bilmiyorum ki ilk defa boyle hissediyorum ve doya doya yasamak istiyorum.. ya indallah yanlis anlamamisimdir.. insallah o da gelip konusur.. ben direk gidip konusamam.. zaten gordugumde hicbirsey yapamiyorum hatta sanki anlayacak diye korkuyorum :)
yani bende kotu giden evliliklere cocugu hic yakistirmazdim hatta yapmasaydin diye azarlardim aglayip zirlayanlari ama oluyo hemde tum korumaya ragmen gerci ilk cocugu istemistik ama ikinci supriz yumurta oldu bize... ayrica ben cocuklarimi sorun etmiyorum iyi de varlar.. evligiginde cok zorluk yasayacaksin ama sana cok guzel iki cocuk verilecek denilse yine cekerim.. onalr benim hayata baglanmamdaki tek amac..Baslikla konunun alakasini bende cözemedim... Bastan kötü giden bi evlilige iki cocuk neden diycem, ama yok sus dilay... Asik olabilirsiniz tabii, bosandiniz diye ask hayatiniz bitti degil, ama acele etmeyin, belli edin ilginizi ama adimi karsidan bekleyin bence...
oyle oldu biraz.. suan tek ihtiyacim entrika ama iyi entrikalar boyle ondan numarasini alabilecegim yada ismini ogrenebilecegim bi entrika :)Aşk bayağı ayağınızı yerden kesmiş sanırsam kendinizden bir arkadaş diye bahsetmeye başlamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?