bi arkadasim asik olmus :)))

armi0007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
173
147
48
merhaba hanimlar bastan soyleyim yazim biraz uzun olabilir.. oncelikle kendimden biraz bahsedeyim yurt disinda yasiyorum 2 cocuk annesiyim yaklasik 2 yil once bosandim.. cocuklarim biri 5 digeri 3,5 yasindalar.. simdi konuma geceyim.
eski esimle cok cok sorunlu bi 3 yil gecirdik bizde hersey vardi kaynana. kayinbaba. elti kayinlar, gorumce onlarin hepsi zaten sorundu bi esim kendi basli basina bi problemdi zaten..aslinda evliligimle ilgili yazmak istemiyorum en az 10-15 konu cikar cunku.. bahsetmek istedigim basliktaki mesele..
5 yasindaki kizim bu yil okula basladi sinifindaki bi kizin babasi benim yeni belam :) bosanmis ve sadece 1 kizi var. okul eylulde acildi yani 3 ay oldu ve yaklasik 1 aydir biz bu beyefendiyle bakisiyoruz yada bana oyle geliyo zaten yazmamdaki amacim bu anlatip fikir almak...
yani buraya bile nasil yazacagimi bilmiyorum aklima gelince elim ayagima dolaniyo.. yakistiramiyorum kendime 2 cocugun var aklini basina al diyorum ama aklim basimda olsa bile kalbim yerinde durmuyor .. ne zaman gorsem dizlerimin bagi cozuluyo, elimi kolumu nereye koyacagimi bilmiyorum, hani klasik bi soz vardir midemde kelebekler ucusuyor diye iste ben bunu gercek gercek yasiyorum.. ve ben ilk defa asik oluyorum.. eski esimle mantik(siz) evliligi yaptim yapmaz olaydim ( gerci sukurler olsun en guzel hediyelerim cocuklarim var)..
bu ilgi duydugum kiside sanirim o da ilgi duyuyo cunku bakislarini yakaliyorum.. hani goz kaymasi felan degil uzun sure bakiyo.. ve ben dondugumde hemen yuzunu ceviriyor.. ama adim felan attigi yok gerci cok erken ama benim icim icime sigmiyor.. bazen bosver armi ne yani olsa ne olacak ki diyorum ama kalbim soz dinlemiyor.. kizlar lutfen akil verin ne yapayim belki de kendi kendime gelin guvey oluyorum bilmiyorum.. nasil anlayabilrim ilgisini...

Baştan emin olmada sonra üzülme
Bakışmakla kalma selam ver onunda ilgisi varsa o bir yolunu bulur merak etme

Başlık bir arkadaşım aşık olmuş,

fakat bu konudaki aşık siz olduğunuza göre aşık oldum olmalıydı.

başlıktan bir arkadaşınız adına açıyorsunuz veyahut bir arkdaşınız size aşık oldu gibi anlaşılıyor.

olabilir aşık olabilirsiniz sonuçta ikiniz de bekar insanlarsınız normal.

aslinda sanirim sorun ettigi bi konu var biz kizimizi almaya bazen eski esimle gidiyoruz kizim kirilip uzulmesin diye acaba yanlis anliyor mudur.. gerci parmagimda yuzuk olmadigini gostermek icin herseyi yaptim normal aksesuar olan yuzuklerimi bile cikardim...

Arkadasimizin dedgi gbi çocuklarla ilgili derslerle ilgili sohbet acabilirsiniz,eğer bunu yapmak isyemiyorsaniz tek şey beklemek. Ayrıca niye kendinize yakistirmiyosunuz bu ayip bisey değil boyle dusunmeyin. Aşık olduğunuzu varsayarsak sansli bile sayilabilirsiniz

aslinda boyle konulari bi arkadasim diye aciyolar ya yani oylesine yazdim bi arkadas diye

anlıyor olabilir evlisiniz sanıyordur belki.

Baslikla konunun alakasini bende cözemedim... Bastan kötü giden bi evlilige iki cocuk neden diycem, ama yok sus dilay... Asik olabilirsiniz tabii, bosandiniz diye ask hayatiniz bitti degil, ama acele etmeyin, belli edin ilginizi ama adimi karsidan bekleyin bence...

bazen oyle diyorum ama bilmiyorum ki ilk defa boyle hissediyorum ve doya doya yasamak istiyorum.. ya indallah yanlis anlamamisimdir.. insallah o da gelip konusur.. ben direk gidip konusamam.. zaten gordugumde hicbirsey yapamiyorum hatta sanki anlayacak diye korkuyorum :)

O zaman bekleyn bir ilgisi varsa mutlaka adim atar

yani bende kotu giden evliliklere cocugu hic yakistirmazdim hatta yapmasaydin diye azarlardim aglayip zirlayanlari ama oluyo hemde tum korumaya ragmen gerci ilk cocugu istemistik ama ikinci supriz yumurta oldu bize... ayrica ben cocuklarimi sorun etmiyorum iyi de varlar.. evligiginde cok zorluk yasayacaksin ama sana cok guzel iki cocuk verilecek denilse yine cekerim.. onalr benim hayata baglanmamdaki tek amac..

ya aslinda ismini felan hic bilmiyorum.. ismini nasil ogrenebilrim en azindan facebook uzerinden bulabilirim.. yada bi sekilde numarasini alsam bahane lazim bana.. lutfen bi akil verin ne yapabilirim... haftasonu gelsin istemiyorum.. once eski esim cocugu almaya gelsin diye kirk takla atardim simdi gelmesin diye ugrasiyorum.. :)adini numarasini nasil ogrenebilirim..

Aşk bayağı ayağınızı yerden kesmiş sanırsam kendinizden bir arkadaş diye bahsetmeye başlamışsınız.
oyle oldu biraz.. suan tek ihtiyacim entrika ama iyi entrikalar boyle ondan numarasini alabilecegim yada ismini ogrenebilecegim bi entrika :)

gerci buyuk bi de sorunumuz var bu bey yabanci turk degil.. ilerisi olur mu ki diye dusunuyorum bazen.. kafayi yiyorum sanirim ya ne olursa olsun bu heyecani yasamak istiyorum soyle karisisina oturup uzun uzun yuzune baksam yeter bana.. neymis bu ask ya...

Aaaaaaaaaaa cok tatlisiniz :)

Cocugu almaya gittiginizde kapiya yakin durun , o giderken basinizi cevirip gozlerine bakin mesela :)

Olmadi muhabbet acin, sonucta cocuklarinzi arkadas :) Tonla konu vardir muhabbet icin, ogretmen, okul ortami, dersleri vs vs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…