- 12 Eylül 2014
- 210
- 40
- 123
- 28
- Konu Sahibi maviumuttur-
-
Ya böyle adamların varya topunu uzaya göndereceksin yesinler birbirlerini. Kendine güven lütfen. Senden başka hiç bir şey değerli değil. Zaman herşeyin ilacı ilk zamanlar zorlanırsın ama sonra herşey yoluna girer. Ne okulda ne sosyal medyada onu takip etme görmemezlikten gel. Güçlü ol. İnan daha iyileri çıkar karşına. Herşey gönlünce olsun...
Evet ikimiz de 20 yaşındayızYaş kaç? 19-20 sanırım
Ceremesini de biz çekiyoruzBence kimyasal bi bomba atıldı erkeklere etki eden ve hepsi dengesizleşti.
O kadar çok ki dengesiz irkik.
Biriyle bi omur birlestirmek icin sizi ablasina annesine soylemis olmasi yeterli bir olcut olmamali bence. Kotu gununde yaninda olmus ama iliskiniz zaten hep gel gitliyken ve hep ayrilik halindeyken eminim ki en kotu gunu de sana o yasatmistir. Degismez soylim ben sana. Ha ne olur bu kotu huyu mutasyona ugrar artik gel git yapmaz cok daha farkli seyler yapar. Cevremde gordum orneklerini. Tabi senden ayrilinca eski kiz arkadasini takip etmesinden bahsetmiyorum bile. Sevgi karşı tarafin canini yakmak degil. Bunun tek amaci seni acitmak mesajlara cevap yazmamak her yerden engellemek...bunlari sana yapan adam senin nasil kahrolacagini tahmin edemiyor mu? Sana en buyuk kotulugu bu adam yapiyo zaten.Haklısınız ben de farkındayım bu durumun gercekten ne kadar yıprandığımı üzüldüğümü de ben bilirim ama iste hep diyorum ki belki düzelir belki oturur rayına beni annesi ablasına falan söyledi hep biliyolar beni en kötü günümde de hep yanımda oldu diye böyle aklımdan silip atamıyorum iyi günlerimiz geliyo aklıma bide simdi gidicem okulda da hep görcem
Eşyalarınızı arkadaşınız alsın.Bence yaptıkları hiç doğru değil.Eski sevgilisini unuttuğunu varsaysak bile sırf sizi üzmek hırslandırmak amaçlı takip edebiliyor.Yani sizi üzmeyi kolayca göze alabilen bir adamla mutlu olabileceğinizi düşünmüyorım
Biriyle bi omur birlestirmek icin sizi ablasina annesine soylemis olmasi yeterli bir olcut olmamali bence. Kotu gununde yaninda olmus ama iliskiniz zaten hep gel gitliyken ve hep ayrilik halindeyken eminim ki en kotu gunu de sana o yasatmistir. Degismez soylim ben sana. Ha ne olur bu kotu huyu mutasyona ugrar artik gel git yapmaz cok daha farkli seyler yapar. Cevremde gordum orneklerini. Tabi senden ayrilinca eski kiz arkadasini takip etmesinden bahsetmiyorum bile. Sevgi karşı tarafin canini yakmak degil. Bunun tek amaci seni acitmak mesajlara cevap yazmamak her yerden engellemek...bunlari sana yapan adam senin nasil kahrolacagini tahmin edemiyor mu? Sana en buyuk kotulugu bu adam yapiyo zaten.
Evlenmek uğruna çektiğiniz çilelere bakın yaw şimdi ki genç kızlar lütfen alınmayın ama bu kadar kolay olduğunuz için her saçmalığa maruz kalıyorsunuz. Kaç kere terkedip yalama etmiş ilişkiyi ama karşıda hala özünde iyi saçmalığına inanan bir kadın var. Özleri o kadar derindeki görünmüyor
Baştan direk evleniriz diye başladım demişsiniz. Yani hiçbir ilişkiye bu amaçla başlamazsanız asla kaybetme korkunuz olmaz. Her zaman vazgeçebilen olmak lazım. O zaman karşı taraf az buçuk dikkat ediyor çabalıyor. Eğer kompleks yapıp yarışa girecek bir ezik değilse. Erkek arkadaşınızda ne istediğini bilmeyen ilk fırsatta başkalarını ekleyip takip edebilecek türdenmiş. Acı ama gerçek. Sebep sorsanız senin yüzünden der. Ki demişte...Tesekkür ederim ilgilenip yorum yaptığınız için inanın evlilik değil benim asıl üzüldüğüm böyle iyiyken dünyanın en iyisi olan bi adamın kötüyken nasıl bu kadar dengesizlestiği. Ben iyi halini görüp asık oldum ama adamın içinden bambaşka bisey çıktı şimdide bu seyi kabullenemiyorum
Bu durumu iyi biliyorum maalesef. Şimdi çok sık görüşemiyorsunuz, okullar açılacak ya kıymete bindiniz ne de olsa iyi vakit geçiriyorsunuz görüşünce beyimiz mutlu oluyor, hem ne olacak sıkılınca yine ayrılır.
Yok öyle bir dünya, lütfen olmasın. En iyi senaryo ilişki böyle ayrıl barış iyiye gitti diyelim. Siz unutabilecek misiniz eski sevgilisini takip etmesini, aklınıza düşen şüpheleri, size gel deyince gelmelerinizi git deyince gitmelerinizi? Bence unutmak çok zor. Diyelim ki bu şartlar altında evlendiniz, e yine bunalacak? Sonra belki de çocukla bu evlilik bitecek.
Maalesef insanlar bir anda sihirli bir değnekle değişmiyorlar. Bence tavrınızı koyun. Engelini kaldırmayın o yokmuş gibi hayatınıza devam edin o şehre gittiğinizde. Bir şekilde size ulaşırsa da tavrınız sabit kalsın.
Öyle.. böyle gelgitli biri olmaması nı henüz kisiliğinin tam olarak gelismemesine veriyordum. Ama öyle biriyse de artık kaldırmaycam engelini haklısınız çok. Bende ikizler burcuyum aslında dengesiz olan tarafın benim olmam gerek ama benim bile yanında dengeli kaldığım bi insanBaştan direk evleniriz diye başladım demişsiniz. Yani hiçbir ilişkiye bu amaçla başlamazsanız asla kaybetme korkunuz olmaz. Her zaman vazgeçebilen olmak lazım. O zaman karşı taraf az buçuk dikkat ediyor çabalıyor. Eğer kompleks yapıp yarışa girecek bir ezik değilse. Erkek arkadaşınızda ne istediğini bilmeyen ilk fırsatta başkalarını ekleyip takip edebilecek türdenmiş. Acı ama gerçek. Sebep sorsanız senin yüzünden der. Ki demişte...
mavi sen liseden beri uzun ilişkisi olan ama ayrılan bi süre onun acısını çeeken kız değil miisin yanlış mı hatırlıyorum acaba
bu o kişiden farklı biri mi?
Bilse yapmaz mi....? Emin ol ki biliyo yaptiklarinin seni incittigini. Israrla bilmiyo diyorsan ogret o zaman. Sana yaptiklarinin aynisini yap. Bagirip cagir kus gunlerce haftalarca arama her yerden engelle... sonra da aaa uzuldugunu bilmiyordum de Kendini kandirma lutfen. Adam bundan zevk aliyor. Egosunu tatmin ediyor bence. Sen ona kendini vazgecilmez mukemmel hissettiriyorsun cunku. Tahtaravelli gibidir ask... bi taraf cok deger verirse diger tarafin bi yerleri havaya kalkar. Ve malesef sen yere yakin tarafta duruyosun. Yazik etme kendine. Omrunu de boyle biri icin heba etme. Hayatinin en guzel gunlerini yasiyorsun. Insanin ogrenciliginde yasadiklari hayatinin hicbir evresi gibi degil bence. Lutfen boyle biri icin en guzel yillarini kotu anilarla doldurmaEvet dediğim gibi çok farklı bi insan ben de baslarda bu özelliğine kapılmıstım dısardan bakarsanız böyle soğuk burnu havada kafası hep yukarda etrafına bakmayan bi tip. Ama tanıyınca böyle saf salak gibi. Biraz da empati yoksunluğu var bu yüzden yaptıklarının karsı tarafta ne anlam ifade ettiğini düsünmüyo. Bunları söylediğimde de yine basladı deli doktorumuz benim hakkımda teshis koymaya diye dalgaya alıyo beni.
Öyle.. onun canımı acıttığı kadar kimse acıtmadı. İste kendimi avutmalarım ama diyorum o canımın nasıl yandığını bilmiyo bilse yapmaz ben bi kere ağladım yanında o kadar üzüldüki gözleri doldu. Çok gelgitleri olan bi insan inanın dengem altüst ol. Kötü desem kötü kalıbına uymuyor iyi desem ona hic olmuyor.
Evet doğru hatırlıyosunuz 4 senelik iliskim bitmisti. Terkedilmistim. Bu forum çok yardımcı olmustu bana. İste bi yıl sonra da bu basladı yine böyle uzun olur bu kez evlenirim dedim yine terkedildim nerde yanlıs yaptığımı tam olarak neyi eksik yaptığımı anlamıyorum ki
Bilse yapmaz mi....? Emin ol ki biliyo yaptiklarinin seni incittigini. Israrla bilmiyo diyorsan ogret o zaman. Sana yaptiklarinin aynisini yap. Bagirip cagir kus gunlerce haftalarca arama her yerden engelle... sonra da aaa uzuldugunu bilmiyordum de Kendini kandirma lutfen. Adam bundan zevk aliyor. Egosunu tatmin ediyor bence. Sen ona kendini vazgecilmez mukemmel hissettiriyorsun cunku. Tahtaravelli gibidir ask... bi taraf cok deger verirse diger tarafin bi yerleri havaya kalkar. Ve malesef sen yere yakin tarafta duruyosun. Yazik etme kendine. Omrunu de boyle biri icin heba etme. Hayatinin en guzel gunlerini yasiyorsun. Insanin ogrenciliginde yasadiklari hayatinin hicbir evresi gibi degil bence. Lutfen boyle biri icin en guzel yillarini kotu anilarla doldurma
ilişkilere evlenirim diye başlamanda hata yapıyosun
tanışayım doya doya aşkı yaşayayım
sonra kafama yatarsa aşk bitmezse okul bitince işe başlayınca evlenmeyi düşünürüm diye bi düşüncede olsan daha iyi olur senin için
böyle insanlar için kendini yıpratanları anlamıyorum. çıkarın tamamen hayatınızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?