- 12 Eylül 2014
- 210
- 40
- 123
- 28
- Konu Sahibi maviumuttur-
-
Adam seni kendinden sogutmak icin daha ne yapsin.
Huylu huyundan vazgeçmez diyorum
Takip de etme...
Yol ver gitsin
Sevn insan uzaktaykende severAma beraberken ne kadar iyi olduğunu görseniz bide önceki ayrılıklarımız hep en fazla 3 gün sürüyodu sonra yazıyodu pisman olupengelini kaldırmayayım dimi yazarsa dayanamayıp cevaplarım cünkü
Sevn insan uzaktaykende severAma beraberken ne kadar iyi olduğunu görseniz bide önceki ayrılıklarımız hep en fazla 3 gün sürüyodu sonra yazıyodu pisman olupengelini kaldırmayayım dimi yazarsa dayanamayıp cevaplarım cünkü
Seven insan uzaktaykende sever mesafe engel değilAma beraberken ne kadar iyi olduğunu görseniz bide önceki ayrılıklarımız hep en fazla 3 gün sürüyodu sonra yazıyodu pisman olupengelini kaldırmayayım dimi yazarsa dayanamayıp cevaplarım cünkü
Lutfen kendini tut ve sakin barisma. Nasil alisirsa oyle gider. Kendine bu kotulugu yapma. Duruma alistigin zaman kendini neden bu kadar hirpaladiginj dusunup kizacaksin kendine. Sevgi boyle bir sey degil. Ben kuseyim sonra geleyim o beni ayni yerde beklesin. Sen gitsen her seferinde ve gelsen o seni kabul edecek mi? Lutfen kendini bu kadar degersizlestirme...
Derdine yanar mı bilmiyorum çok garip bi insan yani arkadası dahi doğru düzgün yok en ufak seyde insanları siliyo ve zerre üzüldüğünü görmedimBarisirsan eğer yine aynı şeyleri yaşayacaksın aklını başına al arkana bakmadan kaç. O da derdine yansin
Evet onu da dedim dedimki sen böyle bırakıp bırakıp gidiyosun evlendiğimzde de bosancaksın dedi ki hayır ben yüzüne karsı bi kez bile tartısmadım senle mesajda kendim olamıyorum bilmem neEvlilik diyorsun da , bu adam zırt pırt senden ayrılıyor , evlenince de boşanıp boşanıp pişman mı olacak .Ben Hayır gelmez diyorum .Düzelecek demişsin , inanıyorsan barış o zaman .
Evet ne zaman dönerse kabul ettim hic dönmedim ama hep tamam dedim.Kesinlikle yazma. Alışkanlık olmuş adamda ne yaparsa yapsın affedileceğini biliyor. Seni kaybettiğini hissettir ve geri dönme. Bir de her şey bir tarafa şuna çon takıldım " mesajla beni idare et mesajlaşırken ben değişiyorum." Buna ben anlam veremedim açıkcası. İnsanın morali bozuk olur veya zor bir dönemden geçer değişir anlarım da mesajlaşırken değişeni ilk kez görüyorum. Zaten bir çok yanlışı var yok eski kız arkadaşınj takip etmeler falan. Bunu kalbin kaldırabiliyor mu? Kendine değer ver senden hiç bir şey değerli değil. Bu adam senin değerini bilmiyor ortada.
Evet ne zaman dönerse kabul ettim hic dönmedim ama hep tamam dedim.
Bi değisik bende anlamadım yani mesajda değismek ama sinirleniyo durduk yere sonra diyo aman bana bisey deme yoksa büyür artık ayrılır korkusuyla bisey de diyemiyordum..
bana değer vermediğini görüyorum ama iste kabullenmek zor geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?