• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi adam ugruna günden güne eriyorum....

Ayrilik acisi eyvallah dedim alismaya calisiyorum. Yüregimdeki aciya katlanabilirim kaldiriyorum.. Ama büyük bi problemim var. Ben yemek yiyemiyorum ve iyice korkmaya basladim.. Biraz zayifladim. Gücüm kuvvetim kalmadi. Sürekli yatsam yorgunlugum gecmez.. Agzimin ici aci gibi.. Yedigim hersey migdemi bulandiriyo. Yemek yemek sacma geliyo..acikma hissimi kaybettim.. Doktra gittim yemelis in baska yapcak bisi yok dedi.. Anoreksia olmaktan cok korkuyorum. Yiyemiyorum bayanlar bi tafsiye ne olur yeniden nasil yiyebilirim ?? Bi adam ugruna eriyirorum :KK43:((((
Ben de ayni sekilde yiyememistim. Yemek yemek aklima gelmiyordu ve canim istemiyordu. Elim kolum titremeye basladiginda 2 siyah zeytin yiyordum. O beni ayakta tutuyordu.

Aynı şey banada oluyo canım.. morelim çok bozan bi durum oluyorsa midem 5 6 gün kitlenir ve asla yemek yiyemem 4 5 kilo veririm sadece şu ve az bişey meyveden başka hiçbir şey girmez ağzıma. . Bunu nasıl başarıyorum bilmiyorum ama açlık hissim tamamen gider öyle bi kapanırim ki içime dünyayla iletişimim kopar. Anca beni mafeden şey düzelirse yada duruma alisirsam yemek yemeye başlarım yavaş yavaş. Seni çok iyi anlıyorum bunu kendine yapma dicem ama elinde değil biliyorum aman ne yemeği boşver diyosun ama olan bize oluyo

Ayrilik acisi eyvallah dedim alismaya calisiyorum. Yüregimdeki aciya katlanabilirim kaldiriyorum.. Ama büyük bi problemim var. Ben yemek yiyemiyorum ve iyice korkmaya basladim.. Biraz zayifladim. Gücüm kuvvetim kalmadi. Sürekli yatsam yorgunlugum gecmez.. Agzimin ici aci gibi.. Yedigim hersey migdemi bulandiriyo. Yemek yemek sacma geliyo..acikma hissimi kaybettim.. Doktra gittim yemelis in baska yapcak bisi yok dedi.. Anoreksia olmaktan cok korkuyorum. Yiyemiyorum bayanlar bi tafsiye ne olur yeniden nasil yiyebilirim ?? Bi adam ugruna eriyirorum :KK43:((((
ahhhh kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun dilerim bi an önce kurtulursun sıkıntıdan.. gönül işleri çok zor ama en güzel ilaç zaman yavaş yavaş kurtulursun bi bakmışsın onun için kimse üzülmemiş üzülen sen olmuşsun toparlann kendine gel sende kendine kıymetlisin.. o seni terkederken düşündümü hayır e o zaman kendine zarar versen ahahah bak benim için ne hale gelmiş diycek ye yemeğini toparlan biraz kendine dön kendine bakk ancak böyle geçerr diye düşünüyorum
sevgiler cicim...

düşünmemeye çalış hem hafif hem de enerji verrecek yiyecekler tüket madem yiyemiyorsun enerjini koru veya bir eczaneye vitamin hapları al vücudun günlük ihtiyaç duyduğu vitamini o şekil takviye et bir yerde düşp kalma korkun olmaz bünyen zayıf düşmesin başka hastalıklar vücudunu ziyaret etmeden önlem al. farklı arkadaşlar bul çevreni genişlet yogun işler yap ki onu düşünmeye mecalin kalmasın beynin hep meşgul et.

Değermi yahu bir erkeğe zamanla geçerrrr kimler kimler çıkar karşına unut düşünme, yatma çık süslen, gez.düşünmemeye çalış hastalansan daha mı iyi.sen gel benim yanıma bendeki iştahla iştahın açılır.bir mantı düşün Yoğurtlu sarımsaklı soslu sıcak ımmmm insan nasıl yemez :kk77:canım istedi gece gece:) saka bi yana yemek ye düşünme. :KK20:

Korkma korkma anorexia olma ihtimalin yok.
Anorexia psikolojikmen ben cok pismanim diyenlere denir.
Senin kilonla bi derdin yok, seninki ask acisindan dolayi.

Bence sen en yakin arkadasini seni yonetmesi hakkinda rica et.
Sakin beni dinleme, bana zorla yemek yedir de. Sen kendin istemesen bile azimle devam etsin senj zorlasin.
Varmi oyle birisi?
Ve sosyal medyada takip etmenide engellesin kesinlikle.
Facedenmi bakiyosun?
Face sifreni soyle arkdasin degistirsin.

Sorunun tek çözümü Beyniniz de..
"Bir adam uğruna eriyorum" sözünü kendinize soylemeyi bıraktığınız anda iştahınız açılacak yiyeceksiniz. Önce şu yazdığınız cümleyi beyninizden silin atın. Hayatta kimse vazgeçilmez değildir.

Bana kalırsa kendinizi hiç kasmayin .. Canınız yemek istemiyor mu bırakın yemeyin. Nasılsa vücut belli bir noktadan sonra ihtiyacı olduğu sinyalini verecek.. Bir adan için kendinizi yipratmayin acı cekilecekse doya doya aglayin bagirin zaten o zehri içinden akitinca geriye birsey kalmiyor geçer geçer öyle bi geçer ji merak etmeyin hic

Benzer bir durum benim de başıma gelmişti. Ben yutkunamiyordun bile... maalesef antidepresan ilaçlarla geçti. Sigara da yemeği engeller iciyorsan azalt....

Sizin eski konularınızı hatırladım. Kapalıyım beni beğenmez diye saçımı açtım, yaşım büyük ama küçük dedim yok ailelerimiz benzemez o yakışıklı ben çirkinim. Yaa Allah aşkına saçmalamayın. Kendinizi küçük düşürmeyi bırakın artık. Yakışıklı olması iyi bir insan olması anlamına gelmez. Ayrıcada zaten siz zorluyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Sizi seven size değer veren bi insan seçin, her manada size uygun olsun. Aklınızda o kadar büyütmeyin. Hiç kimse mükemmel değil. Hiç kimse sizden daha değerli değil. Öncr kendinizi onun mükemmel olmadığına inandırın.

1 haftadır seninle aynı durumdayım yiyemiyorum , yemekler midemi bulandırıyor ve kusuyorum sürekli bi pislik yüzünden , benim de psikolojik kusmam ve yememem , 4 kilo verdim 1 haftada , yemelisin başka yolun yok , daha önce de olmuştu bana o zaman daha zor atlattım ama ölüme kadar gidebileceğim söylendi , yavaş yavaş bi iki kaşık çorba en azından yoğurt at ağzına ben öyle yapıyorum yavaş yavaş , başka yolun yok yemelisin. başka şeyler düşün yalnız kalma kendinle kalma . :( çok iyi anlıyorum seni

Sa
1 haftadır seninle aynı durumdayım yiyemiyorum , yemekler midemi bulandırıyor ve kusuyorum sürekli bi pislik yüzünden , benim de psikolojik kusmam ve yememem , 4 kilo verdim 1 haftada , yemelisin başka yolun yok , daha önce de olmuştu bana o zaman daha zor atlattım ama ölüme kadar gidebileceğim söylendi , yavaş yavaş bi iki kaşık çorba en azından yoğurt at ağzına ben öyle yapıyorum yavaş yavaş , başka yolun yok yemelisin. başka şeyler düşün yalnız kalma kendinle kalma . :KK43: çok iyi anlıyorum seni
sago canim sanada gecmis olsun

Sizin eski konularınızı hatırladım. Kapalıyım beni beğenmez diye saçımı açtım, yaşım büyük ama küçük dedim yok ailelerimiz benzemez o yakışıklı ben çirkinim. Yaa Allah aşkına saçmalamayın. Kendinizi küçük düşürmeyi bırakın artık. Yakışıklı olması iyi bir insan olması anlamına gelmez. Ayrıcada zaten siz zorluyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Sizi seven size değer veren bi insan seçin, her manada size uygun olsun. Aklınızda o kadar büyütmeyin. Hiç kimse mükemmel değil. Hiç kimse sizden daha değerli değil. Öncr kendinizi onun mükemmel olmadığına inandırın.
Evet evet o aptal tamda benim..

Back
X