- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Gece gece niye ağzımızı sulandiriyon hain kadinBurger söyle bak nasıl yeniliyor üstünede dondurma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece gece niye ağzımızı sulandiriyon hain kadinBurger söyle bak nasıl yeniliyor üstünede dondurma
Ben de ayni sekilde yiyememistim. Yemek yemek aklima gelmiyordu ve canim istemiyordu. Elim kolum titremeye basladiginda 2 siyah zeytin yiyordum. O beni ayakta tutuyordu.Ayrilik acisi eyvallah dedim alismaya calisiyorum. Yüregimdeki aciya katlanabilirim kaldiriyorum.. Ama büyük bi problemim var. Ben yemek yiyemiyorum ve iyice korkmaya basladim.. Biraz zayifladim. Gücüm kuvvetim kalmadi. Sürekli yatsam yorgunlugum gecmez.. Agzimin ici aci gibi.. Yedigim hersey migdemi bulandiriyo. Yemek yemek sacma geliyo..acikma hissimi kaybettim.. Doktra gittim yemelis in baska yapcak bisi yok dedi.. Anoreksia olmaktan cok korkuyorum. Yiyemiyorum bayanlar bi tafsiye ne olur yeniden nasil yiyebilirim ?? Bi adam ugruna eriyirorum ((((
Keske bende alsamda veremesem. Zayiflik daha zor ya
ahhhh kıyamam canım yaa çok geçmiş olsun dilerim bi an önce kurtulursun sıkıntıdan.. gönül işleri çok zor ama en güzel ilaç zaman yavaş yavaş kurtulursun bi bakmışsın onun için kimse üzülmemiş üzülen sen olmuşsun toparlann kendine gel sende kendine kıymetlisin.. o seni terkederken düşündümü hayır e o zaman kendine zarar versen ahahah bak benim için ne hale gelmiş diycek ye yemeğini toparlan biraz kendine dön kendine bakk ancak böyle geçerr diye düşünüyorumAyrilik acisi eyvallah dedim alismaya calisiyorum. Yüregimdeki aciya katlanabilirim kaldiriyorum.. Ama büyük bi problemim var. Ben yemek yiyemiyorum ve iyice korkmaya basladim.. Biraz zayifladim. Gücüm kuvvetim kalmadi. Sürekli yatsam yorgunlugum gecmez.. Agzimin ici aci gibi.. Yedigim hersey migdemi bulandiriyo. Yemek yemek sacma geliyo..acikma hissimi kaybettim.. Doktra gittim yemelis in baska yapcak bisi yok dedi.. Anoreksia olmaktan cok korkuyorum. Yiyemiyorum bayanlar bi tafsiye ne olur yeniden nasil yiyebilirim ?? Bi adam ugruna eriyirorum ((((
Ayıptır sülemesi söylemiştik bekliyorduk aklıma geldi bi anda gecenin 1 i oldu bidaha aklına getirdimGece gece niye ağzımızı sulandiriyon hain kadin
sago canim sanada gecmis olsun1 haftadır seninle aynı durumdayım yiyemiyorum , yemekler midemi bulandırıyor ve kusuyorum sürekli bi pislik yüzünden , benim de psikolojik kusmam ve yememem , 4 kilo verdim 1 haftada , yemelisin başka yolun yok , daha önce de olmuştu bana o zaman daha zor atlattım ama ölüme kadar gidebileceğim söylendi , yavaş yavaş bi iki kaşık çorba en azından yoğurt at ağzına ben öyle yapıyorum yavaş yavaş , başka yolun yok yemelisin. başka şeyler düşün yalnız kalma kendinle kalma . çok iyi anlıyorum seni
Evet evet o aptal tamda benim..Sizin eski konularınızı hatırladım. Kapalıyım beni beğenmez diye saçımı açtım, yaşım büyük ama küçük dedim yok ailelerimiz benzemez o yakışıklı ben çirkinim. Yaa Allah aşkına saçmalamayın. Kendinizi küçük düşürmeyi bırakın artık. Yakışıklı olması iyi bir insan olması anlamına gelmez. Ayrıcada zaten siz zorluyordunuz yanlış hatırlamıyorsam. Sizi seven size değer veren bi insan seçin, her manada size uygun olsun. Aklınızda o kadar büyütmeyin. Hiç kimse mükemmel değil. Hiç kimse sizden daha değerli değil. Öncr kendinizi onun mükemmel olmadığına inandırın.