- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
sen böyle eriyip tükenirken onun durumu nasıl mutlumuTabi tabi farkindayim. Gidiyorum zaten.. Ama yeme konusunda sen yemelisin herhangi bi ilac faydasi yok dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen böyle eriyip tükenirken onun durumu nasıl mutlumuTabi tabi farkindayim. Gidiyorum zaten.. Ama yeme konusunda sen yemelisin herhangi bi ilac faydasi yok dedi
Yaa hiç mi ananıza babanıza acımıyorsunuz yazık değil mi ne kadar üzülüyorlardır. Hem ne kadar müthiş bir adam ki kendini bu hallere düşürüyorsun?,
Gayret ediyorum elbette.. Olay dramatik. Bunu ben yapmiyorum. Hic asik oldunuzmu ?? Ardindan ayrilik severek ayrilik. Yasadinizmi
Evet. Zaten sevmiyodu beni.sen böyle eriyip tükenirken onun durumu nasıl mutlumu
O zaman güclü birisiniz. Tebrik ederim. Ben degilim malesefdibine kadar hemde ...
O zaman güclü birisiniz. Tebrik ederim. Ben degilim malesef
Var evet gitsemde onlar yiyo ben onlara bakiyorum yaa . Offkendinize böyle eziyet etmeyin , biliyorum zor içinizden yemek yemek gelmiyordur.
bünye zaten bir süre yemek yemeyince acıkma hissinide unutuyor.
arkadaşlarınız yok mu onların yanına gidin tüm gün birlikte olun. onların yanında mutlaka canınız bir şeyler yemek isteyecek .
güzel vakit geçirirseniz olumsuz şeylerde kafanızdan silinecektir anlıkda olsa ..
:))) degisik bi yorum olmusyooo sende güçlüsün baksana dünyada o kadar güzel yiyecekler varken ,karşı gelebiliyorsun Ya da o kadar tembelsin ki kalkıp şöyle güzel ,sopsoğuk bir meyveyi yemeği reddediyorsun
öyle bir yazmışsın ki kalkıp benim meyve yiyesim geldi :) konu sahibi hadi sendeeeeyooo sende güçlüsün baksana dünyada o kadar güzel yiyecekler varken ,karşı gelebiliyorsun Ya da o kadar tembelsin ki kalkıp şöyle güzel ,sopsoğuk bir meyveyi yemeği reddediyorsun
öyle bir yazmışsın ki kalkıp benim meyve yiyesim geldi :) konu sahibi hadi sendeeee
:))) degisik bi yorum olmus
sen kendini şartlandırmışsın bak böyle olmaz ki senin yemeye ihtiyacın var buna odaklanmalısın. her şey sende bitiyor sonuçta .Var evet gitsemde onlar yiyo ben onlara bakiyorum yaa . Off
kalk ye o zamannnn :) kütür kütür bir elma mesela :)Valla aynenn yaaa
öyle bir yazmışsın ki kalkıp benim meyve yiyesim geldi :) konu sahibi hadi sendeeee
kalk ye o zamannnn :) kütür kütür bir elma mesela :)
Eger sadece ayrilik acisindan ise gecer merak etmeyin. Tabi altinda baska psikiatrik veya biyolojik hastalik varsa bilemem uzmani degilim. Ama ayrilik acisinin uzmaniyim normalde kiloluyum hatta yemek yemegi cok severim, moralim bozuk olsa da yerim umrumda olmaz ama bende bir tek seninki gibi bir ayrilik acisinda aylarca ac gezmistim. Herkes kilo verdin daha ne istiyorsun dese de saglikli olmadığını biliyordum. Ama ne oldu gecti... asla bitmeyecek sandim, o cikolatali pasta bi daha bana oyle tatli bakmayacak sandim ama bakti
Cok tatlisin yane elması be Miss gibi kiraz ,karpuz ,üzüm varken ...
Not ; hamilelerden özür dilerim ama bulunabilir şeyler ,kocalarınız alsın bi zahmet
yaz meyveleri gerçekten harikaaa :) yurtdışındaymışsın sanada gönderelimmtabii canım şimdi yaz mevsimi ,ohhhh ne meyveler vardır orda ..Buz gibi ,sulu sulu ...
Ben olsam çok başlamıştım yemeğe ,kütür kütür