- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Yesil bi elma deniyorum su ankalk ye o zamannnn :) kütür kütür bir elma mesela :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yesil bi elma deniyorum su ankalk ye o zamannnn :) kütür kütür bir elma mesela :)
Galiba korktum birazsen kendini şartlandırmışsın bak böyle olmaz ki senin yemeye ihtiyacın var buna odaklanmalısın. her şey sende bitiyor sonuçta .
Nerdesin canim ülke olarakyurtdışındayım ben ,asya da bir de ...Burada Türk yemekleri bulabilmek için dünya kadar para ödüyoruz ,sen kalkmış reddediyorsun Aşkolsun yani ,ilk işin kendine güzel bir kahvaltı ısmarlamak olsun ,benim yerime de ye
ya ben elmayı her daim çok severim de ona kaydı direk aklım :)ne elması be Miss gibi kiraz ,karpuz ,üzüm varken ...
Not ; hamilelerden özür dilerim ama bulunabilir şeyler ,kocalarınız alsın bi zahmet
niye korktun ki gerçek olanlar bunlar tatlım.Galiba korktum biraz
niye korktun ki gerçek olanlar bunlar tatlım.
sen yiyeceksin başka çaren yok yemelisin.
zayıflayıp tahta kurusuna dönmek istemiyorsan ye ye ye
rica ederimmm ne demekkk :)Tamam yiycem insallah :))) tesekkur ederim
ben de kilolu olmama ve yemek yemeyi çok sevmeme rağmen bir ara ana öğün dahi yemiyordum ki, annem yaptığı yemekleri beğenmiyorum diye kızmıştı çok. merak etmeyin, geçiyor :)
yaz meyveleri gerçekten harikaaa :) yurtdışındaymışsın sanada gönderelimm
şimdi ben o kadar da marifetli sayılmam ama yemek yarışmasından bir kaç kişi ayarlasak fena olmazalıyorum ben Siz şu kıza yardımcı olun ...Madem kk gösterin marifetlerinizi ,yapın bir sarma börek gönderin de gücünüzü görek
He o zaman anorexia olmuycam. Süper :)))evet evet hiç üzülme :) tekrardan canın bir şeyler çekmeye başlıyor, gözyaiları diniyor ve hayat devam ediyor :)
Yeme ihtiyacı hissetmiyorsunuz anladığım kadarıyla, acıkma hissimi kaybettim demişsiniz.Hic yeme problemi yasadinizmi ?? Gercekten ciddi bisi. Insanin elinde olan bisi degil
Tafsiyeleriniz icin tesekkurler cok isime yariycak. Doktorum ilac öneriyo ama almak istemiyorum acikcasiYeme ihtiyacı hissetmiyorsunuz anladığım kadarıyla, acıkma hissimi kaybettim demişsiniz.
O yüzden ilk yapmanız gereken şey yemek yeme zamanlarınızı düzenlemek. Telefonunuza 4-6 saat aralıklarla 3 alarm kurup sabah-öğle-akşam şeklinde bi yeme düzeni oluşturun.
Bu 3 öğünü mümkün olduğunca besin değeri yüksek şeylerle doldurmaya çalışın. Bol protein, kaliteli karbonhidrat ve yeterli vitamin alırsanız az yeseniz de ihtiyacınızı karşılayacak kadar yemiş olursunuz.
Yemek yerken odak noktanızı kaydırın bi de; yani gerekirse kendinizi çocuklar gibi tv ile, müzik ile avutarak yiyin.
Yemek yemek her şeyden önce bi rutin ve alışkanlık işidir, vücudunuza karşı sorumlusunuz, kendinizi biraz zorlayarak halledebilirsiniz bu durumu. Anorexia falan da olmayacaksınız sakin olun, o hastalığın altındaki motivasyonun sizin durumunuzla uzaktan yakından ilgisi yok.
Son olarak doktorunuz ruh haliniz için terapi dışında bi tedavi uyguluyo mu? Yani ilaç vb. kullanıyor musunuz?
Insallah.. Insallah gececekBir adam ugruna sagliginizdan olmaniza deger mi? Ustelik o suan mutlu mesut ,gununu gun ederken hem de. . Kendinize aciyin.Guclu olun.Herkese ve herseye inat ayakta durun. Zorlayin kendinizi.Olan size oluyor kimseye hic birsey oldugu yok. Kendinize yaparsiniz. Allahindan bulsun .Degmezz.Bir zaman gelecek bugunlerinize aciyarak bakacaksiniz.
Ayrilik acisi eyvallah dedim alismaya calisiyorum. Yüregimdeki aciya katlanabilirim kaldiriyorum.. Ama büyük bi problemim var. Ben yemek yiyemiyorum ve iyice korkmaya basladim.. Biraz zayifladim. Gücüm kuvvetim kalmadi. Sürekli yatsam yorgunlugum gecmez.. Agzimin ici aci gibi.. Yedigim hersey migdemi bulandiriyo. Yemek yemek sacma geliyo..acikma hissimi kaybettim.. Doktra gittim yemelis in baska yapcak bisi yok dedi.. Anoreksia olmaktan cok korkuyorum. Yiyemiyorum bayanlar bi tafsiye ne olur yeniden nasil yiyebilirim ?? Bi adam ugruna eriyirorum ((((
Keske bende alsamda veremesem. Zayiflik daha zor yaayy bir şeycik olmaz.sonra alırsın biz de ugrasıyoruz ugrasıyoruz veremiyoruz
Ben de ilk bir hafta yemek yiyemedim. Aldatildim ustelik. Ha ustunden fazla gecmedi.1 ay oldu. O ilk 1 hafta icinde hastanelik oldum.Kotu tarafi kizi getirdi bile. Onu gore gore toparladim.Neden o mutluyken ben onun yasini tutuyorum.Yataktan cikmadim.Yani ne oluyor ki.Hayat ona guzel. Aksine ona verebilecegin en buyuk cevap guclu durmak ve mutlu olmak. Ben guclu duruyorum.Ama yuzumde mutluluk maskesiyle geziyorum. Sagligina dikkat et.Geciyor geriye sizisi kaliyor. Once bir aynaya bakin.Ne hale geldiginizi gorun..inaninki kendinize geldiginiz hale acirsiniz.Ailenizi dusunun.Insallah.. Insallah gececek