- 28 Kasım 2013
- 1.081
- 222
- 123
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Tabi tabi. Psiyaktrim var zaten bir seneden beri onunla görüstümDoktora gittim derken bir psikiyatriste gittiniz mi? Gitmeniz lazım.
Burger söyle bak nasıl yeniliyorüstünede dondurma
illa bir yerlerde düşmeniz mi gerekiyor ,ailenizin yürekleri ağızlarına mı gelsin ,gidin azıcık aç insanlara bakında belki bir adam için ne kadar saçmaladığınızın farkına varırsınız ...
Ben de yakin bir zamana kadar yemek konusunda sıkıntiliydim. Yemek onume kondugunda panik oluyordum. Daha ilk lokmadan, nasil bitirecegim diye telasa dusuyordum.
Nasil astim? Oncelikle canimi sikan konuyu arastirmama son verdim. Arastirdikca, destikce ruh halim degisiyordu, lokmalar gozumde buyuyordu.
Yani senin sorunun o adam, arastiriyorsan onu, takip ediyorsan son vereceksin.
Ben bir de sunu yaptim. Sevdigim arkadaslarla, kahvalti yapma, ogle yemegi yeme gibi firsatlara asildim. Sohbet ede ede yerken , bereket geliyor sofraya resmen, kac dilim ekmek yemissin fark etmiyorsun bile.
Bir de hassastir miden, agir seyleri bosver deneme bile, bol sohbetli kahvaltilar oneriyorum.
Hic yeme problemi yasadinizmi ?? Gercekten ciddi bisi. Insanin elinde olan bisi degil
Takip ediyorum malesef
canım senin derdin yemekten önce psikolojik,yani ilk düzelmesi gereken o bi psikiyatr yada psikoloğa gitmeni tavsiye ederim
Takip etmemelisin. En ac oldugun anda bile yeni ogrendigin bir sey aklina gelir, tum istahin kacar.
yaşamadım ama madem ki tedavi oluyorsunuz ,o zaman biraz gayret edin ne demek bir adam uğruna eriyorum ..Olayı bu kadar dramatikleştirmeyin lütfen ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?