Bi adam hiç mi yorulmaz?

Nergiz11

Hayat bi gün, o gün bugün.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
303
1.911
Eşimle bazen gün içinde 9-10 defa birlikte oluyoruz. Ve o hala devam edebilecek durumda. Libidosu bu kadar yuksek bi adamla olmakta çok zorluk çekiyorum. Ben tabi pert oluyorum. Yani bi de fiziksel olarak da acayip zor geliyor, yani onun büyüklüğü demek istiyorum. Anlatamadım bi türlü. Tamam seviyorum görünüş olarak fazlasıyla haz da veriyo ama gunde 9-10 çok fazla geliyo. Napıcam bilmiyorum adamı durduramıyorum resmen. Özel bişey yedirmiyorum, tamamen doğasında var diyebilirim. Herkesin derdi başka kimi erken boşalmadan yakınıyo burda, kimi de işte böyle doyumsuzluktan. Tavsiyelerinizi bekliyorum, ben bu adamı nasıl durdurabilirim?

Valla burda soruna care ararken sorunlu insanlarla ugrasmaktan sorununu unutuyosun kadin kadina destekten cok kostek olmayi sevenlerle doldu ne yazik ki .

Ya ne bileyim, arkadaşınki de bakış açısı sonuçta. Demekki eşim gibi libidosu yüksek kadınlar da olabiliyomuş ki, bana böyle bi tavsiyede bulundu. Ben aslında severim seksi ama bezdim bu ara cidden. Çare arayacak hale geldim.

Eşinizle konusmayi tercih edin yada cocugunuzla ilgilensin yorulsun ki sizi az rahat biraksin bi arkadasm vardi ise hep saci islak gelirdi bende yenj evliydim ve dayanamadm sordum niye diye azgin kocaya azgin hatun oldum dedi napim dedi bende şok tabi o degil ben isten kafayi kaldiramiyodum nobetlerden esimi goremiyodum o 2 bebegi vardi ona ragmen yani valla helal diyodum 🤣🤣 sizde simdi 2. Tanidigm oldunuz😂😂

X