Bi acı en fazla ne kadar sürer..

Aynen bunu merak ediyorum kızlar..

Bi acı en fazla ne kadar sürer..

Zaman zaman dedim hep kendime. Çünkü bilirim zaman gerçekten çare. Ama bu olanlar zamanla artıyo.

Allah aşkına yaşadığınız hangi acı ne kadar sürdü anlatır mısınız.....

Ona göre sıkıcam dişimi..

En çoğu bu kadar sürmüş daha zamanım var diycem...
üniversitede 3 sene ağır depresyonda kaldım. gülmeyi dahi unutmuştum. kan değerlerim çok düşüktü, üstüne bir de yumurtalık kistlerimden dolayı çok hastalıklar geçirdim. aile arkadaş problemleri darken çok derbeder oldum. sonar kickboxa başladım. hayata yeniden döndüm. eşimle tanıştım ve çok mutluluklar yaşadım.

Yemin ederim çok dua ettim. Gene geçmedi. En son baktım inancımı kaybetmek üzereydim haşa.. Bıraktım ki en azından dua etmiyorum diyeyim..
hayatının değiştirebileceğin kısımlarında değişiklik yap. hiç yapmadığın denemdiğin şeyleri dene. yenilikler insanı kendine getiriyor ki ben ikizler burcuyum değişiklik yapmadığımda tek düzelik bana kafayı yediriyor. o yüzden yenilik öneriyorum.

için soğur ama acın geçmez..madem öyle neden savaşıyorsun sen kendini kurtarmaya baksana..aileyi bir arada tutan annedir o da gittiyse herkes hakkınca kurtulmayı bilmelidir..sen en büyük olarak yetişmeye çalışıyorsun ama biten sen olursun..işin var mı bilmiyorum ama sen kendini kurtarmaya bak o kadar..onlar nasılsa bir yolunu bulur çıkarlar işin içinden.ölen karısına bile küfür eden bir zihniyetle aynı çatı altında kalmak hoş olmasa gerek.
Evet hiiiiiç hoş değil. O*** çocuğu dediği bile oluyo üstüne basa basa.. Ve benim annem ehli namus kendi halinde bi kadıncağızdı.

Bide diyo annem hakkında düzgün konuş diyince "her seferinde aynı şeyi söyleme" bu kadar mı arsız olunur. Ben de dedim ki "bi öncekinde söylediğimi hatırlıyosan bu sefer niye diyosun" terbiyesiz herif.

profil resmini onun içinmi böle seçtin çok tatlısın.kaç yaşındasın bilmiyorum ama kadın 35 yaşından sonra olgunlaşıyor takmamayı öğreniyor oluruna bırakmayı ve en önemlisi hani hep sölüyolarya çevreden hayat kısa üzülmeyecek kadar kısa diye işte o sözün doğru olduğunu anlıyosun.
Anladım biliyorum ama çok yoruluyo insan. Nasıl takmıym ki..

22 yaşındayım bu arada:) teşekkür ederim siz de çok tatlısınız:)

X