BHCG Düzensiz artış:(

Amin inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Benim ilk testte kalbim duracaktı sanki tutmadı mı diye öyle zor ki Allah kimseye yaşatmasın canım

Aa ikiz cikmadimi?? Cok fazlaymısss:))) Benimde ilk değerim 8 di ?? 8 cünkü adetimden 5 gün önce yaptırmıstım dahada yaptırmadım direk keseyi gördüm..

Ooo gerçekten baya yüksekmiş maşallah ikiz hatta üçüz gibi
Adetten 2 gün sonra yaptırmıştım testi, görünce şok olduk zaten eşim de tüp bebek merkezinde çalıştığı için az buçuk biliyor. Tek keseyi ve tek bebeği görene kadar bize sabahlar olmadı. Birine hazır değilken iki üç falan olursa ne yaparız diye. Yani erkenden gitmek ve bilgi sahibi olmak pek iyi bir şey değilmiş

Banada normal geldi. Kalp atışı 2000lerde duyuluyordu diye hatırlıyorum. Ben bhcg 15 iken cok erken öğrenmiştim. Her artışına tanık olup stres yapan biri olarak hiç gerek yokmuş. Sizin de Allahın izniyle kalp atışını duymaniza birşey kalmamış. Sağlıkla kucağınıza alın hayirlisiyla

Bence değerleriniz iyi artmış. Olumsuz bir durum olsa doktor söylerdi. Zaten doktorlar kalp atışını alana kadar tam bir hamilelik gibi görmüyorlar, kese çok bir şey ifade etmiyor onlar için. Sağlıklı bir gebelik dilerim. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Allah razı olsun inşallah o günleri de görürüm Kalp atışı için on gün sonra gel dedi bakalım

Çok teşekkür ederim. Son değerim de sizce iyi artış göstermiş mi eşimde bende çok stres yaptık dr da hiç yorum yapmıyor kese bakmıyormuş sacece kalp atışı için çağırdı o zamana kadar sabretmem lazım artık test yaptırmama da gerek yokmuş ama bilemedim. Sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Bence iyi artmış zaten bu haftadan sonra daha fazla artar. Bat' im 4 gün geçince kan testi yaptırdığımda değerim 1500 dü. Siz daha erken dönemde yaptırmışsınızdır testinizi. Bence daha fazla test yaptırıp kafanızı bulandırmayın. Kalp atışlarını görünce rahatlarsınız. Sakin kalın stres yapmayın.

Canım benzer durum bende de oldu hatta seninkinden çok çok daha azdı artış, kalp atışını da geç duydum
Bu arada senin artışların gayet iyi sağlıcakla al kucağına

Saolun çok teşekkür ederim inşallah kalp atışlarını da sağlıkla duyarım Allah o günleri de nasip eder

Canım benzer durum bende de oldu hatta seninkinden çok çok daha azdı artış, kalp atışını da geç duydum
Bu arada senin artışların gayet iyi sağlıcakla al kucağına
Çok teşekkür ederim inanın nasıl rahatlıyor içim anlatamam konuyu açarken resmen üzüntüden bitik haldeydim şimdi en azından stresim azaldı inşallah bende kalp atışlarını duyabilirim benim tüp bebek olduğu için endişem fazlaydı

Kızlar dayanamadım bugün tekrar yaptırdım test
Değerlerim sırasıyla 2 gün arayla
288.5
630.7
1019
1990
bugün yaptırdım nasıl sizce son değer yine tam olarak 2 ye katlanmamış ama sorun yoktur değil mi hepsini aynı yerde yaptırdım

İstisnalar olsa bile sağlıklı bir gebelik gibi durmuyor.mart ayında benzer değerlerle kürtaj oldum.Allah hayirlisini versin.umarim sağlıklıdır.ama tüp bebekte daha farklı ilerleyebilir belki süreç...ben daha önce de 2 kimyasal yaptım.onlarda da düzensiz artış vardı.mart ayında olan da kese gözüktü bir tek.

Çok güzel. Haydi biraz ikinizi de şımartın şimdi, epey üzmüşsünüz boş yere. Alın elinize bir aromatik yağ, eşiniz masaj yapsın.

Bilemedim ki bende. Tüp bebek dr iyi dedi pek yorum yapmıyor başka bir dr 2 test yeterli dedi. Bende şaşırdım çok korkuyorum inan zaten 5. denememdi

Bilemedim ki bende. Tüp bebek dr iyi dedi pek yorum yapmıyor başka bir dr 2 test yeterli dedi. Bende şaşırdım çok korkuyorum inan zaten 5. denememdi

Sıkıntı yapmaaa gayet iyi görünüyor değer. aArtık tadını çıkar biraz stres size yaramaz bi rahatla . Sağlıkla devam etsin inşallah .

Çok güzel. Haydi biraz ikinizi de şımartın şimdi, epey üzmüşsünüz boş yere. Alın elinize bir aromatik yağ, eşiniz masaj yapsın.
Teşekkür ederim inşallah sağlıklıdır inanın çok yoruşduk eşimde bende tam oh diyecez içimiz rahat edemedi bir türlü tam katlanmayınca. 5.tüp bebek tedavim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…