- 16 Nisan 2018
- 249
- 292
- 18
- Konu Sahibi Tozpembehayallerim
-
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBana da normal geldi artis tabii doktorunuz dha ii bilir hayirli olsun simdiden
Canım hayırlisi olsun benim 2.bebegimde hem beta.hcg hem progesteron cok cok düşüktu dr bu bebek sagliksiz kendi dvser 1hafta bekleyelm en azindan kurtaj olma dedi 1hafta snra dr bakaym duştu mu ne alemde dedi bi baktk kalp atışi başlamş suan dogdu 1aylik masallahi var 2hafta gelısimi onde hersey allahtan dua et allaha bebegini sana bagişlasin inşallahHekese hayırlı geceler hanımlar ben tüp bebek ile gebe kaldım 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi.
10.gün değerim 288.5
12.gün değerim 630.7
14.gün değerim 1019
3.testte artış az acaba sağlıksız bir gebelik mi düşünmekten üzülmekten kendime gelemedim siz deneyimli arkadaşlarımdan yorumlarınızı yardımlarınızı bekliyorum. Dr um sadece 10 gün sonra kalp atışı için bekliyoruz merkeze dedi. Bu arada bazı yerlerde okudum bhcg 2 defa bakılsa yeterli 3.kez tekrarlanmasına gerek yok diyor ama benim dr um 3.testi de yaptırdı kendisi çok yorum yapmaz saolsun bende bu soru işareti ile o kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum
Amin inşallah canım saolasın umarım bende sağlıkla kucağıma alırım günleri görürüm maşallah bu arada Allah bağışlasınCanım hayırlisi olsun benim 2.bebegimde hem beta.hcg hem progesteron cok cok düşüktu dr bu bebek sagliksiz kendi dvser 1hafta bekleyelm en azindan kurtaj olma dedi 1hafta snra dr bakaym duştu mu ne alemde dedi bi baktk kalp atışi başlamş suan dogdu 1aylik masallahi var 2hafta gelısimi onde hersey allahtan dua et allaha bebegini sana bagişlasin inşallah
Hiç sormayın son testten sonra yaşadığım stresi bende şaşırdım kese görmek için değeri takip etmek mi lazım yoksa hiç yaptırmamalı mıyım dr direk kalp atışı için çağırdıBeta hcg yaptırmadan gebeliğim ilerliyor.
Cok kan aldırmayı saglıksız buluyorum
Ve cok stresli
Yicek ekmegi varsa bi sekilde gelir dünyaya
Kendinizi üzmeyin
Hiç sormayın son testten sonra yaşadığım stresi bende şaşırdım kese görmek için değeri takip etmek mi lazım yoksa hiç yaptırmamalı mıyım dr direk kalp atışı için çağırdı
Ayy çok teşekkür ederim deneyimlisinizdir sizde içim rahatladı en azından. Yaptırmayım öyleyse daha çok strese giriyorum. En son ki değer 1200 küsür olmalı diye üzüntüden mahvoldum inanın3 kere kan alinmis yeterli bence. Artis gayet normal, artik kalp atisi icin gidersiniz tekrar kan aldirmaya gerek yok bence.
Haklısınız mide ağrısından stresten mahvoldum keşke 2.testte kalsaydı dr isteyince mecburen yaptırdımBen gebeligi ögrendikten sonra 3 hafta kadar bekledim (biraz erken ögrenmistim adetten 3 gün önce)
Sonra gittim keseyi gördük gecen hafta.
15 gün sonra kalp atısı için gel dedi..
Yani değeri bi tek ilk ögrendigim gün ölçtürdüm okadar..
O kan çıktımı indimi stresi bebeginize ve vücudunuza daha cok zararlı bence.
Aaaaa sen gebe misin?3 kere kan alinmis yeterli bence. Artis gayet normal, artik kalp atisi icin gidersiniz tekrar kan aldirmaya gerek yok bence.
Ben bir kere kanda baktirdim zaten kese gorunecek kadar deger yuksekti keseyi de olusumu da gorduk ama kalp atisi icin bir hafta bekledim. Cok da gerek yokmus direk kalp atisi icin gidilmesi yeterliymis ama bilemiyordum tabi.Ayy çok teşekkür ederim deneyimlisinizdir sizde içim rahatladı en azından. Yaptırmayım öyleyse daha çok strese giriyorum. En son ki değer 1200 küsür olmalı diye üzüntüden mahvoldum inanın
Yaa sorma hiçAaaaa sen gebe misin?
Hayırlı olsun çok sevindim.
Sağlıkla,huzurla kucağına alırsın inşallah.
İnşallah çok teşekkür ederim umarım sağlıklı bir gebeliktirİnşallah herşey yolundadır.
Sağlıklı ve huzurlu gebelik ve doğum dilerim.
Bende ikinci testin katlanması yeterli sanıyordum ama dr 3. isteyince şaşırdım belki de tüp bebek tedavisinde durum böyledir bilemiyorum. Kalp atışını da duyabilecek miyim içim bir rahatlasaydı artıkBen bir kere kanda baktirdim zaten kese gorunecek kadar deger yuksekti keseyi de olusumu da gorduk ama kalp atisi icin bir hafta bekledim. Cok da gerek yokmus direk kalp atisi icin gidilmesi yeterliymis ama bilemiyordum tabi.
Siz erkenden öğrendiğiniz için yapmıştır testi, takip önemli sonuçta. Sizinki transferden sonra yapılıyor çünkü. Bizler en erken 4. veya 5. haftada öğreniyoruz.Bende ikinci testin katlanması yeterli sanıyordum ama dr 3. isteyince şaşırdım belki de tüp bebek tedavisinde durum böyledir bilemiyorum. Kalp atışını da duyabilecek miyim içim bir rahatlasaydı artık
Bendende doktor istedi ama ben yaptırmadım çünkü ilk testte o verdigim kanı beklerken 1 saat canım gitti sanki :) birde değerlere internetten bakıp kafanı karıştırma o değerler herkes için farklı oluyor. Mesela birininki 700 dür seninki 400dür aynı haftalarda bu saglıksız bi gebeliğe işaret değildir.. Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin :)Haklısınız mide ağrısından stresten mahvoldum keşke 2.testte kalsaydı dr isteyince mecburen yaptırdım
Normalde 5 haftalık hamileyim dr da 10 gün sonraya çağırdı ultrasona kese bakmıyormuş riske girmemek için sanırım bakalım inşallah o günleri de görürümSiz erkenden öğrendiğiniz için yapmıştır testi, takip önemli sonuçta. Sizinki transferden sonra yapılıyor çünkü. Bizler en erken 4. veya 5. haftada öğreniyoruz.
Duyarsınız inşallah biraz bekleyeceksiniz. 8 haftaya kadar duyulmayabiliyormuş o yüzden erken gidip duyamadım diye strese girmeye gerek yok.
Evet ya benim ilk değerim 11800 dü. İkiz olabilir diye öldük öldük dirildikBendende doktor istedi ama ben yaptırmadım çünkü ilk testte o verdigim kanı beklerken 1 saat canım gitti sanki :) birde değerlere internetten bakıp kafanı karıştırma o değerler herkes için farklı oluyor. Mesela birininki 700 dür seninki 400dür aynı haftalarda bu saglıksız bi gebeliğe işaret değildir.. Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin :)
Aa ikiz cikmadimi?? Cok fazlaymısss:))) Benimde ilk değerim 8 di ?? 8 cünkü adetimden 5 gün önce yaptırmıstım dahada yaptırmadım direk keseyi gördüm..Evet ya benim ilk değerim 11800 dü. İkiz olabilir diye öldük öldük dirildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?