Bhcg değeri düşük olup 2 ye katlamamasına rağmen hamileliği iyi giden var mı?

nymphew

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
75
1
36
İstanbul
Herkese günaydın
Günlerdir içim içimi yiyiyor. Adet günüm geçince Bhcg değerim 30 çıktı.2 Gün sonra 60 oldu ve tekrar 2 gün sonra 72 oldu.
Değerler düşük ve son yaptığım testte 2 ye katlamamıştı.
Merak ediyorum aranızda hamileliğin başında benim gibi Bhcg seviyesi düşük olup ve 2 ye katlamayıp sonradan sağlıklı bir hamilelik geçireniniz var mı?
Dış gebelik veya kimyasal gebelikten şüpheleniyorum.
Perşembe günü Doktorumla randevum var ama o zamana kadar bir iki fikre ihtiyacım var çünkü zaman benim için çok zor geçiyor bu günlerde :(
Bu arada 5 + 1 hamileyim

Herkese günaydın
Günlerdir içim içimi yiyiyor. Adet günüm geçince Bhcg değerim 30 çıktı.2 Gün sonra 60 oldu ve tekrar 2 gün sonra 72 oldu.
Değerler düşük ve son yaptığım testte 2 ye katlamamıştı.
Merak ediyorum aranızda hamileliğin başında benim gibi Bhcg seviyesi düşük olup ve 2 ye katlamayıp sonradan sağlıklı bir hamilelik geçireniniz var mı?
Dış gebelik veya kimyasal gebelikten şüpheleniyorum.
Perşembe günü Doktorumla randevum var ama o zamana kadar bir iki fikre ihtiyacım var çünkü zaman benim için çok zor geçiyor bu günlerde :(
Bu arada 5 + 1 hamileyim

umarım düşündüğümüz gibi deildir ama bende temmuz ayında 5+4 de kimyasal gebelik yaşadım ve betahcg değerlerim aynı senin gibi hep düşük tü en yüksek değerim bile 144 tü sancı ve kanamayla düştü allah kimseye yaşatmasın umarım senin sağlıklı bi gebeliğin olur allah yardımcımız olsun :nazar:

umarım düşündüğümüz gibi deildir ama bende temmuz ayında 5+4 de kimyasal gebelik yaşadım ve betahcg değerlerim aynı senin gibi hep düşük tü en yüksek değerim bile 144 tü sancı ve kanamayla düştü allah kimseye yaşatmasın umarım senin sağlıklı bi gebeliğin olur allah yardımcımız olsun :nazar:

çok geçmiş olsun sana.
Benim sağ yumurtalığımda hafif bir ağrım oluyor ve oraya bastırınca sanki elime şişlik geliyor. Sende de bu belirtiler olmuş muydu?

çok geçmiş olsun sana.
Benim sağ yumurtalığımda hafif bir ağrım oluyor ve oraya bastırınca sanki elime şişlik geliyor. Sende de bu belirtiler olmuş muydu?

tşkler cnm benim de sağ yumurtalığım da hep ağrı ve rahmim de ağrı hissetmiştim ama şişlik falan yoktu

En son değerim 72 idi 4 gün sonra Bhcg testini tekrarladım. Değerim 39 a düşmüş.
Bugün Doktorum muayene etti. Kimyasal gebelik olduğunu 15 güne kadar adet olup bebeği kanama ile düşüreceğimi söyledi.
Allah daha büyük sıkıntı vermesin ama yaşanılan tecrübe hiç hoş değil.
Herkese sağlıklı günler dilerim..

Geçmiş olsun canım.Allah başka dert vermesin.Bunlar olabiliyo.Benimde ilk gebeliğimde kalp atışı duyulmamıştı kürtaj oldum.Çok şükür yine hamileyim şimdilik bir sorunda yok.Sende en kısa zamanda yine hamile kalırsın inşallah.

Back
X