bhcg çok yüksekkkk

pinkaya87

varlığın öyle bi sevinçki
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.423
5
bhcg çok yüksekkkk Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

merhablar arkadaşlar.....

23 ağustosta kimyasal düşük yaptım.doktor korunmama gerektiğini söyledi ve korunmadık18 eylülde yaptırdım kan testinde 4566 sonuç çıktı 3+5 günlük gebeydim. biraz fazla değilmi bu değer başına gelen varmı acaba. yardımcı olursanız sevinirim.

canım değerin çok yüksek ben 5haftalıkken öğrendiğimde 4565çıktı bana değerin çok yüksek dediler ama benim normalmiş o değer çok normalmiş senin çoğul olabilir canım hadi hayırlısı

Canım döllenmenin kaçıncı gün olduğuyla alakalı bu değer,çünkü hergün ikiye katlayarak artıyor,bir gün hatta sabahtran akşama bile değer değişiyor,
Allah gönlünün muradını versin inşallahhh..

Canım döllenmenin kaçıncı gün olduğuyla alakalı bu değer,çünkü hergün ikiye katlayarak artıyor,bir gün hatta sabahtran akşama bile değer değişiyor,
Allah gönlünün muradını versin inşallahhh..

döllenmem 6 eylül dü hesaplarıma göre. sizce normalmi?

eğer döllenme bahsettiğin gün içindeyse 13.gün olur bugün ve her halukarda çok yüksek bir değer tabi bu,
hayırlısı olsun,sonucu lütfen bizimle paylaş canım
ıyi bayramlar diliyorumm..

korkutmak istemem,inşallah değildir ama anormal değerler dış gebelik göstergesiymiş.
ağrın olursa ihmal etme hemen doktoruna git.

2 ay önce dış gebelik yaşamış biri olarak benim düşmeden önceki
en yüksek değerlerim 123 tü
herkesinki böle olucak diye bişi yok
dış gebeliğin belirtilerinden biri bhcg değerlerinin normalin altında olması
normal hamilelik değerlerine sahip gibi gözüküyorsun
dr neden korunma dedi anlamadım
dr bana 3 ay korun dediCADIARZU
en kısa zamanda gözünaydın deriz inş..

2 ay önce dış gebelik yaşamış biri olarak benim düşmeden önceki
en yüksek değerlerim 123 tü
herkesinki böle olucak diye bişi yok
dış gebeliğin belirtilerinden biri bhcg değerlerinin normalin altında olması
normal hamilelik değerlerine sahip gibi gözüküyorsun
dr neden korunma dedi anlamadım
dr bana 3 ay korun dediCADIARZU
en kısa zamanda gözünaydın deriz inş..

düşükte sonra kist çıktı onun için hamile kalmam gerekiyordu. doktor korunmamı istemedi.
iyi dileklerin için teşekkür ederim.

3 haftalık gebeyken 7 cıktı bhcg benım gec döllenmeydı senınkı cogul gıbı görünüyo hayırlısı olsun a.s.

sağlıklık olsun bir tane iki tane fark etmez. şimdi dış gebelikte korkıuuyorum. eşimle kavga edip duruyoruz. pipirikliğim yüzünden. kendimi yiyip bitiriyorum acaba şumu acaba bunu diye çarşamba doktorum geliyomuş gidicem bakalım ne diycek:kedi:

X