Çok sağolun :) Son adet tarihim 7 ocak ovulasyon günüm 20 ocaköncelikle tebrik ederimsağlıkla alın kucağınıza inşallah. Son adet tarihinizi ve kaç günde bir adet olduğunuzu öğrenebilirmiyim :) Benim 8 ocak hesaplayıcıda 15 ekim çıkıyor kan testi vermeye cesaret edemiyorum idrarda çıkar m ki
uuff bekleyemiyorum bekledikçe saçmalıyorum. Az önce çamaşır suyuyla idar testi yaptım durum o kadar vahimÇok sağolun :) Son adet tarihim 7 ocak ovulasyon günüm 20 ocak
Beklenen adet tarihim 5 Şubat. Ben mecburiyetten umutsuzca gittim kan testine çalışma.Şartlarımdan dolayı. Şimdi.de.her An diken üzerindeyim bir şey olur mu değer düşer mi diye.bence siz bekleyin bir hafta sonra yapın tam olsun :)
uuff bekleyemiyorum bekledikçe saçmalıyorum. Az önce çamaşır suyuyla idar testi yaptım durum o kadar vahim
Canımsın üşenmedin denedin miCanım o test çıkmıyo bence. Ben 6 haftalık hamileyim daha bugün sırf merakımdan yaptım biraz bile köpürmedi. Hiçbir şey olmadı yani.
Bugün ki test sonucum da 75. Yani iki katından fazla.Adet ime hala dört gün var :)Benim adet günümde daha az cıkmıştı şimdi daha yüksek senin 6 gün olmana rağmen çok iyi bence yukselecektir hayırlı olsun :)
Maşallah artmaya devam ediyor :) Hep böyle olur inşallah ben daha test yaptırmadım suan ne durumda bilmiyorum.Bugün ki test sonucum da 75. Yani iki katından fazla.Adet ime hala dört gün var :)
Canımsın üşenmedin denedin miZaten ciddiye alarak denemedim canım. Yani çamaşır suyuyla testlerden bile önce anlaşılsa erken gebelik testlerinde çamaşır suyu kullanılırdı