- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.240
- 248
- 38
Abd nin hiçbirşeyini kendi ülkemin hiçbirşeyine değişmem, sorunlar milli olarak çözülmeli.abd nin suni sorunlar yaratıp bu sorunlar üzerinden istediği gibi tasarruflar yaptığını düşünüyorum.
Amerika Irak'a demokrasi getirdiği gibi bize de getirecek lütfen hayallerimizi yikma. Ay lav amerika
En gozde ulken ...evet offoce evet...bi ulkemiz gozde olamadi sende nedense...tabiki kendine gore nedenlerin cok cok tabiki...ama ulkenin senin benim ulkemin disaridan bi savcinin adaletine nasi guveniyosun..o ne ozguven one güzel, emin olmak yani :)
vergisini düzenli olarak veren, olmayan kanunlara ve kurallara bile saygı gösteren, son derece düzgün bir vatandaşım.. ben bu kadar düzgünlükle kazancımla bir ev bile alamazken birileri "bakara-makara" diye ayet sallayıp ülkeyi yesin.. sonra bunun kaynağını en gözde ülkelerimden biri olan ABD sorunca ben eğlenmeyeyim de kim eğlensin Amine? sen mi?
En gozde ulken ...evet offoce evet...bi ulkemiz gozde olamadi sende nedense...tabiki kendine gore nedenlerin cok cok tabiki...ama ulkenin senin benim ulkemin disaridan bi savcinin adaletine nasi guveniyosun..o ne ozguven o
En gozde ulken ...evet offoce evet...bi ulkemiz gozde olamadi sende nedense...tabiki kendine gore nedenlerin cok cok tabiki...ama ulkenin senin benim ulkemin disaridan bi savcinin adaletine nasi guveniyosun..o ne ozguven o
Yok kızmıyorum, abd nin çizgisi belli,ne olduğu ortada. Ben kendi ülkem adına konuşuyorum. Abd herzaman hak peşinde değil,hiçbir ülkenin olmadığı gibi.işine geldiği gibi davranacak.Bu olayın da kendi ülkem lehine çözülmesini tercih ederdim.Reza oraya zaten bilerek gitti. Zencani İran'da idam aldı. Daha yeni açıkladı T.R 8,5 milyar dolar rüşvet dağıttım diye, Zencani'nin ortağı bu adam, bu işe bulaşmamış olması mümkün değil, İran'ın zaten hedefinde. T.R'de pekala İran tarafından bir suikaste kurban gidebilir ya da İran ve T.R arasındaki bir pazarlığın konusu olabilirdi, o da ülkeden uçtu.
Bu sorun çözülmemiş bir sorun. Çünkü Bu adam tam da ABD'deki iddiaların bir benzeriyle göz altına alındı. Ve hakkındaki iddialar adam gibi araştırılmadan, şantaj kumpas montaj ayağına çıkarıldı, hatta peçetelere yazı yazıldı uğruna. Adamı apar topar çıkardılar.
Araştırmadılar. Araştırmalıydılar. Biz yapmadık, şimdi ABD yapıyor. Bunda kızacak ya da dış mihrap arayacak bir mesele yok. Durum gayet net.
Marliyn yazmis yukarida Amine bir okusan. Korkmayin Amerika bize demokrasi falan getirmiyor yani...
Lamelif lütfen amerikaya laf yok. Bizi kurtaracaklar onlar.
Anlıyorum ama sorun şu ki bu olay TR lehine artık çözülemez, o imkanı Reza apar topar çıkarıldığında kaybettik. Kendimiz düştük, kendimiz ağlıyoruz artık.Yok kızmıyorum, abd nin çizgisi belli,ne olduğu ortada. Ben kendi ülkem adına konuşuyorum. Abd herzaman hak peşinde değil,hiçbir ülkenin olmadığı gibi.işine geldiği gibi davranacak.Bu olayın da kendi ülkem lehine çözülmesini tercih ederdim.
Heee bir de o geyik var değil mi? Aslında bırakcaktın Sevr'i misler gibi Konya ovasında takılacaklardı.Yok yok 2023 de Lozan bitiyor ya biz o zaman dunyaya Amerika ya höt diyecez
Anlıyorum ama sorun şu ki bu olay TR lehine artık çözülemez, o imkanı Reza apar topar çıkarıldığında kaybettik. Kendimiz düştük, kendimiz ağlıyoruz artık.
Adam ABD'yi dolandırmış, bunu da TR ve birkaç ülke daha üzerinden yapmış. O zaman gel kardeş aç hesaplarını bakalım bu değirmenin suyu nereden, deseydik bu iş bizim lehimize çözülürdü.
Bizim bıraktığımızı onlar kaptı. Şimdi de ABD'de yakalamasaydı, neden? Neden yakalamayacak?Adam ABD'nin İran ambargosunu delmiş, bırakırlar mı adamı?
BATMAN! (Batman değil rica ederim, betmenbu değirmenin suyu nereden kim diyecekti marlyn? :) adam milli kahramandı, bir supermandi bizim ülkede..
Yok yok 2023 de Lozan bitiyor ya biz o zaman dunyaya Amerika ya höt diyecez
Kıtaları ipek bir kumaş gibi keserdik biçerdik. Kelleler damlardı kılıcımızdan. Bir biz vardık cihanda, bir de küffar...
Zafer sabahkarını kovalayan bozgun akşamları. İhtiyar dev, mazideki ihtişamından utanır oldu. Sonra utanç , unutkanlığa bıraktı yerini, '' BEN AVRUPA'LIYIM'' demeğebaşladı, ''ASYA BİR CÜZZAMLILAR DİYARIDIR.''
Avrupalı dostları acıyarak baktılar ihtiyara ve kulağına: ''hayır delikanlı,'' diye fısıldadılar, ''sen bir az-gelişmişsin.''
Ve Hristiyan Batı'nın göğsümüze iliştirdiği bu idam yaftasını, bir ''nişan-ı zişan'' gibi gururla benimsedi aydınlarımız...
( Cemil MERİÇ - Bu Ülke )
Cemil Meriç bugünü görmüş sanki. Bu da şu konuda dursun bari
Ok yaydan çıktı diyosun. Belkide abd bunları kendi destekledi sonra da ipini çekti.bilmiyoruz ama bildiğim bişey var ki hiçbirşey göründüğü gibi değil.Anlıyorum ama sorun şu ki bu olay TR lehine artık çözülemez, o imkanı Reza apar topar çıkarıldığında kaybettik. Kendimiz düştük, kendimiz ağlıyoruz artık.
Adam ABD'yi dolandırmış, bunu da TR ve birkaç ülke daha üzerinden yapmış. O zaman gel kardeş aç hesaplarını bakalım bu değirmenin suyu nereden, deseydik bu iş bizim lehimize çözülürdü.
Bizim bıraktığımızı onlar kaptı. Şimdi de ABD'de yakalamasaydı, neden? Neden yakalamayacak?Adam ABD'nin İran ambargosunu delmiş, bırakırlar mı adamı?
Düşmez kalkmaz bir Allah. Kibirlenmeyeceksin. Böbürlenmeyeceksin. Önce insan olacaksin. Insanca yasamayi ogrenecek ogreteceksin. Gecmisinle kibirlenip hindi gibi kabarmakla dönmüyor bu devran. Geriye degil önüne bakmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?