Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)bu durumda magduru oynayan benim bak buna civcivler guler :) bugune kadar kendime ait olmayan bi yaziyo kendiminmis gibi paylasmadim..hadi herseyi gectim anlam butunlugundendemi anlamadin cumlenin alnti oldugunu ..hani turkce sorularinda cikar genelde paragrafin akisini hangi cumle.bozmus diye :) kosemede cekilmiyorum sephora sen hirsiz dedin bana hirsiz hirsiz dedin ben bunu nasil hazmederim uykuma sekte vurur o derece yani ...alinti oldugunu bilincli olarak yazmamazlikta etmedim bunu orta surmenin tek sebebi belnalti vurmak istemen ..ki vur istedigin yerden ben buradaki profilleri iyi kotu taniyorum merak etme sen ..kim ne amcla ne yaziyor ..kim bana laf vuruyor vurmuyor ...ki vursada hiiiiccc umursamiyorum kendini mutlu ediyor bi saksakcilarini o kadar ..adiyos sephora
Yav ABD bizim menfaatimiz için niye yargılasın. ABD'ye ne bizden. Varsa, bizdeki suçları için biz yargılmadık, ABD niye yargılasın. Adamlar kendi ambargoları için yargılıyor. Burada kimse canımm ABD bak bizim hakkımızı nasıl da savunuyor demedi ki, o sizin anladığınız.Illa ..ama iste bubdurumu benim omudugum baska bi yazibtamamen baska aktariyordu..ki zaten ayni seyi siylemeye basladik..s an abd bizim ulkemizin menfaati icin yargilamiyor kendi ulke menfaati icin yarfiliyor..kisacaci marily monrroe bharara sence bu reza turkiyede.kara para aklamis bak ben bunun bi kulaklarini cekeyimmi diyor sence..
Bu meseleden senin ülken değilde cebini doldurma hırsıyla buna göz yumanlar zarar görebilirdi sadece. Yukarda yazdıklarını kabul ettiğine göre birilerinin Zarrab ın önüne yatarak bu ülkeyi kaosa sürüklemiş olabileceğini de kabul ediyorsun sanırım.Beni de kendi ülkemin çıkarına göre davranmaya götürüyor bu genelleme. Doğrucu davut olmak zorunda değilim, bende işime nasıl geliyorsa öyle davranabilirim.bu meseleden benim ülkem zarar görecekse kendi çıkarıma göre örtbas da edebilirim.siz diğer türlü düşündüğünüzde ülke menfaatine olacağını düşünüyorsunuz ben bu şekilde düşünüyorum.
o değil de adam acayip karizma ya duruşa bak
Karizma mı, adam Egemen Bağışa benziyor bizim yahu
Öfff... Bel altı öyle vurulmaz.
Bugüne kadar ne paylaşıp paylaşmadığını takip etmiyorum, yazdığın şeyi irdeleyip "heaaa alıntı yapmııış" demek zorunda da değilim. Ama sen belirtmek zorundasın! Bu kadar basit.
Tekrar söylüyorum sana hırsız demedim. Alıntı mı çalıntı mı diye sordum.
Niyet okuyuculuğuna başlamışsın yine. Sihirli kürene sor bakalım şu an aklımdan senin için ne geçiyor?
Hadi hayıllı forumlaaaarrr...
Elbetteki zorundayim sephore arri sadece alintimi bubyazindiye saygili bi sekilde sorabilirdin calintimi diye eklemene gerek yoktu ..sade onsekilde sorsaydin tamamen haklisin diyebilrdim. HayAllah kurem seni goremiyorum sen aslinda yogmusun yoksa..............marily monroe yapma o taraftayiz olunmasingerekenntaraf --turkiyenin yapmadigini yapiyor vb. Bunlari okumamis olamaz balmgibide eger ucu TURKIYE ye dokunsa sevinilecek gibi bi izlenim olustu bende ...ha dokunmaai gerekiyosa dokunur orasi ayridaa.bu bizim hayrimizami olurYav ABD bizim menfaatimiz için niye yargılasın. ABD'ye ne bizden. Varsa, bizdeki suçları için biz yargılmadık, ABD niye yargılasın. Adamlar kendi ambargoları için yargılıyor. Burada kimse canımm ABD bak bizim hakkımızı nasıl da savunuyor demedi ki, o sizin anladığınız.
Bu kutucuklardaki paralar Reza'nın kaçırdığı vergiler olmasın sakın valla pek öyle iddianamelrin detayını filan bilmiyorum. Benimki bir bakış açısı, nazarımda herşey mümkündür.E iyi de bu adamın hakkındaki suçlamalar doğruysa bizim ülkemizin de çıkarı zedelenmiş. Adam ülkeye değersiz maden sokuyorum deyip, altın sokmuş, iddia bu. Bu iddia doğruysa ne kadar gümrük vergisi kaçırdığını hayal edebiliyor musun? Senin benim cebimden çıktı bu para. Sen hangi hakla benim de cebimden çıkan bir parayı örtbas ediyorsun? Benim edilmesine rızam yok.
Eğer yaptıysa ülkemizden yaptığı hırsızlığı görmezden gelerek mi ülkenin menfaatini savunacaksın? Böyle menfaat mi olur. Bu adamı içeri aldılar diye kaç polis doğuya sürüldü, kaçı şehit oldu. O adamların çocukların menfaati ne olacak?
Elbetteki zorundayim sephore arri sadece alintimi bubyazindiye saygili bi sekilde sorabilirdin calintimi diye eklemene gerek yoktu ..sade onsekilde sorsaydin tamamen haklisin diyebilrdim. HayAllah kurem seni goremiyorum sen aslinda yogmusun yoksa..............marily monroe yapma o taraftayiz olunmasingerekenntaraf --turkiyenin yapmadigini yapiyor vb. Bunlari okumamis olamaz balmgibide eger ucu TURKIYE ye dokunsa sevinilecek gibi bi izlenim olustu bende ...ha dokunmaai gerekiyosa dokunur orasi ayridaa.bu bizim hayrimizami olur
İddialardan biri o,işlerini Halk bankası üzerinden görmüş.Bu kutucuklardaki paralar Reza'nın kaçırdığı vergiler olmasın sakın valla pek öyle iddianamelrin detayını filan bilmiyorum. Benimki bir bakış açısı, nazarımda herşey mümkündür.
Amine, bizden tam olarak ne istiyorsun. Bu adamın çarkını döndürmek için birilerine rüşvet verdiği iddia ediliyor. Varsa öyle bir şey rüşvet alan adam, rüşvet veren adam suçlu değil, bağlantıların ortaya çıkmasını söyleyen ben miyim suçlu? Bak ben diyorum ki bu adam suçluysa ceza almalı, masumsa da insanların kalbine hiçbir şüphe düşmeden beraat etmeliydi..marily monroe yapma o taraftayiz olunmasingerekenntaraf --turkiyenin yapmadigini yapiyor vb. Bunlari okumamis olamaz balmgibide eger ucu TURKIYE ye dokunsa sevinilecek gibi bi izlenim olustu bende ...ha dokunmaai gerekiyosa dokunur orasi ayridaa.bu bizim hayrimizami olur
Elbette, ucu kendilerine dokunmasın diye yapmış olabilirler.Bu meseleden senin ülken değilde cebini doldurma hırsıyla buna göz yumanlar zarar görebilirdi sadece. Yukarda yazdıklarını kabul ettiğine göre birilerinin Zarrab ın önüne yatarak bu ülkeyi kaosa sürüklemiş olabileceğini de kabul ediyorsun sanırım.
Haşa B.k atmak ne haddime. benimki kişisel bir düşünce, bir bakış açısı...Ben anlamadim bsurada Amerikan adaletine b.k atan arkadaslar neyi savunuyor?
Reza sucsuz da Amerika onu haksiz yere mi paket etti?
Yoksa Reza orada suclu ama burada kahraman mi?
Ya da Reza'nin Türkiyedeki arastirilmayan ustu kapatılmış iliskilerinin aciga cikmasindan mi korkuyorlar?
Bu adam Turkiyede de gozaltina alındı. Bir sürü bakanla bi dunya tapesi çıktı. Sen layigiyla yargilayamadin bir de utanmadan plaket verdin. Yetmedi arlanmadan Turk bayragi fonuyla tvlere cikarttin. Montaj ayağına tüm suçların üstünü orttun.
Sonra da Amerikan adaletine guvenmiyorum. Senin ulkende adalet mi kalmis da Amerikaninkine guvenmiyorsun?
Cok acayip valla.
Adamın önüne yattılar. Çünkü işin içinde kendileri de vardı.Şunu anlatamıyoruz sanırım.. Beğenelim ya da beğenmeyelim aynı geminin içindeyiz.. Bugün Kilis de bombanın altında kalıp ölen insanlardan bir eksiğimiz ya da fazlalığımız yok.. hepimizin yarınının ne olacağı meçhul.. o yüzden "ucu bize dokunsa sevinirsiniz" geyiğini bırakın bir tarafa.. Bu kadar halt ile suçlanan adam bizden nasıl beraat ile geçti onu tartışalım..
Peki isin icinde olanlari kimler kurtardı? Isin ucu nereye kadar uzaniyordu?Adamın önüne yattılar. Çünkü işin içinde kendileri de vardı.
Parti içinde örtbas ettiler işte. İkinci cümleni anlamadım vallaha.Peki isin icinde olanlari kimler kurtardı? Isin ucu nereye kadar uzaniyordu?
Ben sayin Tayyip Beyin repligiyle "u... hepiniz ordaydiniz be" demek istiyorum
Amine, bizden tam olarak ne istiyorsun.
Aynı gemide olduğumuza göre siz biz olmamalı.Herkesin düşündüğü tek Türkiye var.Farklı fikirlerlede olsaŞunu anlatamıyoruz sanırım.. Beğenelim ya da beğenmeyelim aynı geminin içindeyiz..
Parti icinde ort bas ettiler cok ustu kapali bir cümle. Ikinci cumlede de hepsi bu isin icinde diyorum. En tepeden en asagiya kadar. Hepsine tek tek dokunuyordu isteParti içinde örtbas ettiler işte. İkinci cümleni anlamadım vallaha.