Yaşasın amerika ulkemizin üstüne mumu dikecek. Gel de kurtar bizi abd ayaginin altini opem
Keşke zamanında ülkemizde adalet sağlansaydı. Önüne yatmak yerine yargılasalardı suçu olanları da biz de adaleti abd' den beklemeseydik dimi... Negzel olurdu.
Keşke zamanında ülkemizde adalet sağlansaydı. Önüne yatmak yerine yargılasalardı suçu olanları da biz de adaleti abd' den beklemeseydik dimi... Negzel olurdu.
E çözselerdi, ellerinden tutan mı vardı. Reza içerdeydi, bizim savcılar adam akıllı araştırıp bağlantıları çıkarsaydı da söz ABD'nin olmayaydı, şimdi.Abd nin hiçbirşeyini kendi ülkemin hiçbirşeyine değişmem, sorunlar milli olarak çözülmeli.abd nin suni sorunlar yaratıp bu sorunlar üzerinden istediği gibi tasarruflar yaptığını düşünüyorum.
Aaaaa bhararanin pardon abdnin onunemi yatiliyor!!!!!
E çözselerdi, ellerinden tutan mı vardı. Reza içerdeydi, bizim savcılar adam akıllı araştırıp bağlantıları çıkarsaydı da söz ABD'nin olmayaydı, şimdi.
Kendi düşen ağlamaz iki gözü birden çıkar demişler.
Eh taksınlar bakalım, zannımca tek eksiğimiz madalyaydı.bizde sorunlar madalya takılarak çözülüyorsa demek..
Tunelin ucu diyosun ...hadi hayirlisi hakeden hakettigini bulmasi umidiyle...ama ulkenin sorununu dis ulkenin cozmesi kemal sunalin dedigi gibi cokta iyi yere cikmayacagi kesin...yok öne yatanları temizliyor adam itinayla.. bakalım ipin ucu nereye gidecek..
Bu işin içinde başka şeyler olduğunu düşünüyorum, Reza oraya bilerek gitti. Abd ye günahım kadar güvenmiyorum,bizim menfaatimize bir iş yapacağına inanmıyorum.bu açıdan bakınca ben bu meseleyi abd çözülmemiş bir sorunu çözüyor olarak algılamıyorum.E çözselerdi, ellerinden tutan mı vardı. Reza içerdeydi, bizim savcılar adam akıllı araştırıp bağlantıları çıkarsaydı da söz ABD'nin olmayaydı, şimdi.
Kendi düşen ağlamaz iki gözü birden çıkar demişler.
Tunelin ucu diyosun ...hadi hayirlisi hakeden hakettigini bulmasi umidiyle...ama ulkenin sorununu dis ulkenin cozmesi kemal sunalin dedigi gibi cokta iyi yere cikmayacagi kesin...
Ondan hic suphem yok emin olabilrsin !!!!seni bilmem ben çok eğleniyorum..
Ondan hic suphem yok emin olabilrsin !!!!
Reza oraya zaten bilerek gitti. Zencani İran'da idam aldı. Daha yeni açıkladı T.R 8,5 milyar dolar rüşvet dağıttım diye, Zencani'nin ortağı bu adam, bu işe bulaşmamış olması mümkün değil, İran'ın zaten hedefinde. T.R'de pekala İran tarafından bir suikaste kurban gidebilir ya da İran ve T.R arasındaki bir pazarlığın konusu olabilirdi, o da ülkeden uçtu.Bu işin içinde başka şeyler olduğunu düşünüyorum, Reza oraya bilerek gitti. Abd ye günahım kadar güvenmiyorum,bizim menfaatimize bir iş yapacağına inanmıyorum.bu açıdan bakınca ben bu meseleyi abd çözülmemiş bir sorunu çözüyor olarak algılamıyorum.
Ama bu sadece bizim ülkenin sorunu değil Amine. Reza hangi suçla yargılanacak biliyor musun? ABD'nin İran'a uyguladığı yaptırımları/amborgaları delmek suçundan. İddianameye göre de Zerrab bu suçu, içlerinde T.R'nin de bulunduğu bir kaç ülkede kurduğu şirketler yoluyla bu ambargoları delerek işledi.Tunelin ucu diyosun ...hadi hayirlisi hakeden hakettigini bulmasi umidiyle...ama ulkenin sorununu dis ulkenin cozmesi kemal sunalin dedigi gibi cokta iyi yere cikmayacagi kesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?