Bezmialem Hastanesi Meme Küçültme Ameliyatı

zuhaldd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2020
10
33
24
Kızlar merhabaa, başlıkta da okuduğunuz gibi evimin yakınlarında Bezmialem hastanesi var. Orada göğüs küçültme ameliyatı olmuş olanlara birkaç sorum olacak. Öncelikle kime oldunuz, ne kadar ödediniz ve şu an ne durumdasınız? Prosedür gereği hangi testler yapılıyor, onlara ayrı ücret alınıyor mu? Bir de pandemi sürecinde ameliyat olan var mı acaba Eylül ayı için ameliyata hazır olmak istiyorum. Teşekkürler hepinize😘

Merhabalar ben de bugün Bezmialem hastanesiyle görüştüm meme küçültme ameliyatı için. Siz ameliyatı oldunuz mu süreç nasıl işledi bilgilendirebilir misiniz?

Şuanki verilen rakam 5.800 TL dimi bende meme küçültme ameliyatı yaptırmak istiyorum ama fiyatlar o kadar yüksek ki Turan mehdizadeye randevu almak çok zor iki haftadır almaya çalışıyor fakat hep dolu birşey daha var canım eğer onayladığında hemen ameliyat yapabileceğini söyledimi

Ben 1 ay önce Bezmialem plastikte doktor Turan Mehdizade hanıma meme küçültme ameliyatı oldum.Allah razı olsun doktorumdan,o kadar ilgili bir doktor ve söyledikleri birebir oldu.1.ayımdayım sonucumdan gayet memnunum,en başta bu ağrılar morluklar biraz korkuttu açıkcası ama kendisine şikayetlerimi belirttiğimde bile o kadar nazikce anlattıki.Şimdi hatırlayınca baya kaba çıkışmışım ağrıdan sanırım :/ Ama aşırı memnunum sonucumdan.Ben yatış ve s hepsi birlikte 6200 tl ödeme yaptım.Bu arada aynen randevuları çok dolu ben de randevusuz gittim bir arkadaşım ona ameliyat olmuştu gayet memnundu onun aracılığıyla zaten Turan hanıma ulaştım,whatsapptan kendisine ulaşıp randevusuz gittim kayıtta yardımcı oldu sağolsun.
Şuanki verilen rakam 5.800 TL dimi bende meme küçültme ameliyatı yaptırmak istiyorum ama fiyatlar o kadar yüksek ki Turan mehdizadeye randevu almak çok zor iki haftadır almaya çalışıyor fakat hep dolu birşey daha var canım eğer onayladığında hemen ameliyat yapabileceğini söyledimi

Merhaba ameliyat oldunuz mu ? Ben de bezmialemde olmak istiyorum aylardır devlete gidiyorum ama sıra var böyle yaşamak istemiyorum bezmi alemde paramı verip olmak istiyorum istediğimiz zaman yapıyorlar mı ?

X