Bezmialem doç dr pınar özcan’dan memnun olan var mı?

merhaba neyaptınız gıttınızmı tahlıller falan yapıldımı?
uzun bir süre ara verdik, en son kist vardı 1 ay boyunca kanama, lekelenme gibi geçti. Geçen hafta genetik testini yaptırdık, ve bir kaç gün önce rahim filmi çektirdim. Tüplerim açıkmış ama perde varmış ve rahmim hafif kalp şeklinde olduğunu söylediler, doktorum ile görüşüp sonuçların hepsini değerlendirip histeroskopi ameliyatı olabilirim dedi. Bir faydası olur mu olmaz mı bilmiyorum.
Siz ne yaptınız? 🌸

yok malesef bugun başka yerede gorundum malesef sonlandır dedı saglıgın ıçın dedı kese buyuyor bebek yok boş gebelıkmış tolk kesesı oluşmadı bızımkının o yoksa bebekte yokmuş hayırlısı perşembe gıdecez bakalım kurtaj olucam sonra 3ay dınlenme sonra yıne başlıcam hayırlısı ya saglık olsun yanı kendını oerışan etsende olmıyacak hallah hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın ınşallah🙏🙏🙏
Çok çok geçmiş olsun, biraz dinlenin sonra inşallah kucağınıza alırsınız. Kendinize iyi bakın ☀️

uzun bir süre ara verdik, en son kist vardı 1 ay boyunca kanama, lekelenme gibi geçti. Geçen hafta genetik testini yaptırdık, ve bir kaç gün önce rahim filmi çektirdim. Tüplerim açıkmış ama perde varmış ve rahmim hafif kalp şeklinde olduğunu söylediler, doktorum ile görüşüp sonuçların hepsini değerlendirip histeroskopi ameliyatı olabilirim dedi. Bir faydası olur mu olmaz mı bilmiyorum.
Siz ne yaptınız? 🌸
Ben kalp şeklinde olduğu için 2.hamilelikten önce doktora gittim hersy yolundami hamile kalabilirim diye .
Çünkü ilk çocuğum 32. Haftada doğdu şimdi sağlıklı ama zor surecti.
Ona yapabileceğimiz birşey yok bu seferde erken doğar dedi. Bunu oğlumun dogumdaki doktorda öyle söylemişti 🤦
2. Düşükle sonuçlandı 3. Ye hamileyim ve bunu yeni gittim doktor söyledi keşke önce operasyon ile alsaydık düşük riski olur diye.
Hepsi doktor değil mi bunların nasıl bilmiyorlar önceki sorduklarim anlamıyorum.
Mutlu mesut hamilelik yaşamak varken şimdi ara ara kanamalı bir hamilelik.6+4 um 20.haftaya kadar hiç birşey yapmadan yaticakmisim ki ozamana kadar bebeğim dayanabilirse.sonrq dikiş atilacakmis. 🙄

Ben kalp şeklinde olduğu için 2.hamilelikten önce doktora gittim hersy yolundami hamile kalabilirim diye .
Çünkü ilk çocuğum 32. Haftada doğdu şimdi sağlıklı ama zor surecti.
Ona yapabileceğimiz birşey yok bu seferde erken doğar dedi. Bunu oğlumun dogumdaki doktorda öyle söylemişti 🤦
2. Düşükle sonuçlandı 3. Ye hamileyim ve bunu yeni gittim doktor söyledi keşke önce operasyon ile alsaydık düşük riski olur diye.
Hepsi doktor değil mi bunların nasıl bilmiyorlar önceki sorduklarim anlamıyorum.
Mutlu mesut hamilelik yaşamak varken şimdi ara ara kanamalı bir hamilelik.6+4 um 20.haftaya kadar hiç birşey yapmadan yaticakmisim ki ozamana kadar bebeğim dayanabilirse.sonrq dikiş atilacakmis. 🙄
Çok geçmiş olsun, inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Nasıl bunu önceden söylemediler bilmiyorum.

Benimde 3 düşükte muayene olduğum doktor hiç bir şekilde bana perde var, kalp şeklinde demedi ve sonra başka bir hastaneye gittiğimde öğrendim bunu.

X