Bezmialem doç dr pınar özcan’dan memnun olan var mı?

Ben de 1 dış gebelik, 1 kese bozulması 2 kimyasaldan sonra Pınar hocayı buldum. 3.yılımızdayız ve bunca zamandır o kadarrr çok doktora gittimki hiç biri rahmimin T şeklinde olduğunu görmedi Pınar hoca gördü. Histereskopi yaptı yaklaşık iki ay önce ameliyat esnasında poliplerimin olduğunu da görmüş temizlemiş düşüklerin sebebi yüksek ihtimal T şeklindendi dedi şimdi adetime birkaç gün kaldı aşılama için gün sayıyorum inşallah tutar ❤️ Biraz soğuk ve pat diye her şeyi yüzüne söylüyo insanın ama inan para döküp yalancı tebessümler aldığın doktorlara bin basar. Çok odaklı işini şansa bırakmayan bir doktor. ben şimdilik memnunum bakalım aşılama sürecim nasıl geçecek heyecanlıyım😍 bence düşük yaşamış her kadın kesinlikle gitmeli. Zaman kaybetmemek adına tüm testlerini yaptırmış olarak gitmelisin özellikle rahim filmi çok önemli
Hayırlı olsun aynen benımde şekerım varmış onuda buldu kan pıhtılaşması kalbımde bı problem varmış ama bebek olmasına bı sorun degıl o dedı tıbbı genetık bülent bey doğur ınşallah sonra gel testler var yapmamız lazım dedı😊bıde 74kılo ıdım gıttıgımde 56kıloya ındım çok şukur pozıtıfı gorduk saglıcakla alırız ınşallah kucagımıza çarşamba ılk ultrasyona çagırdı sızede bol şanslar dılerım🙏🙏❤️

Genetik testi sonucu o kadar uzun sürüyor mu? Peki aşılama nasıl oluyor? Tüp bebek ile ilgisi var mı yoksa farklı mı
Hangi testin yapılacağına göre değişiyor ortalaması 2 aydı ben yaptırdığımda. Aşılama Tüp bebekten farklı doğal bir süreç size ilaç tedavisi uygulanacak yumurtalar gelişecek, aşılama günü de eşinizden alınan örnekler laboratuar ortamında yıkanıp en sağlıklılar seçilecek muayene odasındada enjekte edilecek. Tüp bebek maddi olarakta işlem olarakta daha ağır bir süreç ve her süreci labaratuarda geçiyor yumurtayla sperm dışarda döllenip rahme konuyor onda, aşılama tamamen doğal

Hayırlı olsun aynen benımde şekerım varmış onuda buldu kan pıhtılaşması kalbımde bı problem varmış ama bebek olmasına bı sorun degıl o dedı tıbbı genetık bülent bey doğur ınşallah sonra gel testler var yapmamız lazım dedı😊bıde 74kılo ıdım gıttıgımde 56kıloya ındım çok şukur pozıtıfı gorduk saglıcakla alırız ınşallah kucagımıza çarşamba ılk ultrasyona çagırdı sızede bol şanslar dılerım🙏🙏❤️
Aynen banada pai genim pozitif diye şeker adayı olabilirsin demişti sabah akşam glifor kullanıyorum, vitamin bide glutatyon serum 10 günde bir. Artık inşallah tedavinin sonucuna yaklaşmışızdır🤲🏻 Çok sevindim sizin pozitif sonuç almanıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Aşılamayla mı olmuştu sizin?

Aynen banada pai genim pozitif diye şeker adayı olabilirsin demişti sabah akşam glifor kullanıyorum, vitamin bide glutatyon serum 10 günde bir. Artık inşallah tedavinin sonucuna yaklaşmışızdır🤲🏻 Çok sevindim sizin pozitif sonuç almanıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Aşılamayla mı olmuştu sizin?
merhaba bızde aldık o serumlardan eşımle beraber 23kasım 2020de gıttım o gunden berı alıyorum glıfor vıtamın bıde tıroıd hastasıyım ben kronıkleşmış malesef bızım tüp bebek genetık taramalı yaptık 4tane 5gülük vardı 1tane sağlıklı 3tane hasta çıkdı malesef onu transfer ettık pozıtıfı 12sınde ogrendık yarın ılk ultrasyona çagırdılar ınşallah herşey yolunda gıder rabbım hepımıze saglıcakla kucafımıza almayı nasıp etsın ınşallah🙏❤️

ii
Aynen banada pai genim pozitif diye şeker adayı olabilirsin demişti sabah akşam glifor kullanıyorum, vitamin bide glutatyon serum 10 günde bir. Artık inşallah tedavinin sonucuna yaklaşmışızdır🤲🏻 Çok sevindim sizin pozitif sonuç almanıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Aşılamayla mı olmuştu sizin?yi
iyi akşamlar glutatyon ampul nereden temin ettiniz.. hiç bir eczane de bulamadım :KK43:( çok üzüldüm.....

merhaba bızde aldık o serumlardan eşımle beraber 23kasım 2020de gıttım o gunden berı alıyorum glıfor vıtamın bıde tıroıd hastasıyım ben kronıkleşmış malesef bızım tüp bebek genetık taramalı yaptık 4tane 5gülük vardı 1tane sağlıklı 3tane hasta çıkdı malesef onu transfer ettık pozıtıfı 12sınde ogrendık yarın ılk ultrasyona çagırdılar ınşallah herşey yolunda gıder rabbım hepımıze saglıcakla kucafımıza almayı nasıp etsın ınşallah🙏❤️
İnşallah süreciniz sağlıkla ilerler ve sağlıkla hayırla alırsınız yavrunuzu kucağınıza 💕

ii

iyi akşamlar glutatyon ampul nereden temin ettiniz.. hiç bir eczane de bulamadım :KK43:( çok üzüldüm.....
Hastanenin yakınlarındaki eczanelerde bulabiliyorum ben en son salih eczanesinden almıştım. Hastanenin yokuşunun ilk çıkışındaki eczanede çok pahalı yanlış hatırlamıyorsam derya eczanesiydi neredeyse iki kat fark var

ii

iyi akşamlar glutatyon ampul nereden temin ettiniz.. hiç bir eczane de bulamadım :KK43:( çok üzüldüm....
Hastanenin yakınlarındaki eczanelerde bulabiliyorum ben en son salih eczanesinden almıştım. Hastanenin yokuşunun ilk çıkışındaki eczanede çok pahalı yanlış hatırlamıyorsam derya eczanesiydi neredeyse iki kat fark var
kurdoğlu eczanesı var bezmıalem otopark çıkışında uygun bıde ılaç fıyatları bütün ılaçları oradan aldım ben yatdımcıda oluyor derya eczanesı aşırı pahalı

Merhaba ertelendi benim aşılama bir daha ki aya tekrar rahim filmi istedi düzelmiş mi diye bakacakmış siz nasılsınız
merhaba hayırlısı olsun bızım kötü keseyı gördük ama yolk kesemız oluşmamış 1hafta daha beklıyelım dedı 5mayısta gıdecem mucıze beklıyoruz olmadı kurtaj yapacam dedı😢

merhaba hayırlısı olsun bızım kötü keseyı gördük ama yolk kesemız oluşmamış 1hafta daha beklıyelım dedı 5mayısta gıdecem mucıze beklıyoruz olmadı kurtaj yapacam dedı😢
Belki de oluşur hemen stres olmayın dinlenin rahatlamaya çalışın rabbim büyük🤲🏻 İnşallah hayırlı haberler alırsınız

Belki de oluşur hemen stres olmayın dinlenin rahatlamaya çalışın rabbim büyük🤲🏻 İnşallah hayırlı haberler alırsınız
yok malesef bugun başka yerede gorundum malesef sonlandır dedı saglıgın ıçın dedı kese buyuyor bebek yok boş gebelıkmış tolk kesesı oluşmadı bızımkının o yoksa bebekte yokmuş hayırlısı perşembe gıdecez bakalım kurtaj olucam sonra 3ay dınlenme sonra yıne başlıcam hayırlısı ya saglık olsun yanı kendını oerışan etsende olmıyacak hallah hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın ınşallah🙏🙏🙏

yok malesef bugun başka yerede gorundum malesef sonlandır dedı saglıgın ıçın dedı kese buyuyor bebek yok boş gebelıkmış tolk kesesı oluşmadı bızımkının o yoksa bebekte yokmuş hayırlısı perşembe gıdecez bakalım kurtaj olucam sonra 3ay dınlenme sonra yıne başlıcam hayırlısı ya saglık olsun yanı kendını oerışan etsende olmıyacak hallah hepımıze saglıklı evlatlar nasıp etsın ınşallah🙏🙏🙏
Evet yolk kesesi bebeğin ilk oluşum aşaması🥺 4 tane kaybettim hepside farklı nedenlerden şuanki duygularınızı anlıyorum ama 16 sene sonra hamile kaldınız ya bu da bir umut yine kalırsınız inşallah belki bu sefer genetik ayıklamalı tüp bebek yapar Pınar hoca.vücudunuzu dinlendirin moralinizi yüksek tutun inanın yalnız değilsiniz hepimiz yaşıyoruz. Önemli olan güçlü kalabilmek ve pes etmeden devam etmek. Rabbim hayırla sağlıkla yeniden nasip etsin hepimize inşaallah çok geçmiş olsun 🌸

X