Bezmialem doç dr pınar özcan’dan memnun olan var mı?

ınşallah güzel haberler alırız benım bu salı yanı bugun 10gun eşıme dedım yapayım dıye ızın vermedı salı sabah yapıcam artık sabr ınşallah sabrın sonu selamet ❤☺️eczaneler okadar kötü olmuş bıze tatıonıl dıye serum vermıştı ılk gıttıgımde kaç eczane aradım 200-280arası dedıler sonra gıttım almaya kadın yalan soyledı 150demedım ben dedı oysa telde 10tane 150yaparım dedım sabahında döndü 180tlden vermıştı ve aldım bende hemşırem bı eczane soyledı gıttım 90tl den almıştım aynı ılacı artık hep oraya gıdıyorum geçen aene gonalf falan 970ıken 700den vermıştı ıyı yanı belkı araştırsak daha uygunada bulabılırız aslında ya allah buyuktur boyle bız mecburuz dıye yapıyorlar allah onlara bın katını yaşatır doktor olsun başkası olsun🙏
Hangi eczaneden aldınız? Ben salih eczanesinden alıyorum. Onun daha uygunu varsa oraya bakarım bundan sonra. Mecburuz almak zorundayız diye yolabildikleri kadar yoluyorlar. Hadi az kaldı son 2 gün. Güzel haberinizi bekliyorum inşallah 🤲🤲

Hangi eczaneden aldınız? Ben salih eczanesinden alıyorum. Onun daha uygunu varsa oraya bakarım bundan sonra. Mecburuz almak zorundayız diye yolabildikleri kadar yoluyorlar. Hadi az kaldı son 2 gün. Güzel haberinizi bekliyorum inşallah 🤲🤲
kurtoğlu eczanesı bezmıalem yanında otoparkın çıkışında tam karşıda aynen oyle hıç allah korkusu dıye bışey kalmamış çogu ınsanda☹️ınşallahh beklıyoruz bakalım🙏🙏🙏❤️

Yarın benimde ilk randevum, Bezmialeme gitmeye karar verdik. Önden yapmamız gereken bir şey var mı? Biraz tedirginim ne olacak ne yapılıyor ilk 🤦🏻‍♀️
merhaba hıç tedırgın olmaya gerek yok pınar hocayamı gıdeceksınız sız gıdın onlar sızden tahlıl ıster rahım fılmı ıster sız hoca ne dese yapın ve ınanın herşey çok guzel olcak ınşallah bende c ertesı gıdecem sabah bakalım hayırlısı:dua::dua::KK200:

merhaba hıç tedırgın olmaya gerek yok pınar hocayamı gıdeceksınız sız gıdın onlar sızden tahlıl ıster rahım fılmı ıster sız hoca ne dese yapın ve ınanın herşey çok guzel olcak ınşallah bende c ertesı gıdecem sabah bakalım hayırlısı:dua::dua::KK200:
Teşekkürler, benden rahim filmi, genetik testi ve sperm testi yaptırmamı söyledi. Bu testleri siz Bezmialem de mi yaptırdınız? Genetik testi için ne kadar ödediniz, eğer yaptırdıysanız?

İnşallah cumartesi günü her şey gönlünüzce olur ☺️☺️☺️

Teşekkürler, benden rahim filmi, genetik testi ve sperm testi yaptırmamı söyledi. Bu testleri siz Bezmialem de mi yaptırdınız? Genetik testi için ne kadar ödediniz, eğer yaptırdıysanız?

İnşallah cumartesi günü her şey gönlünüzce olur ☺️☺️☺️
merhaba evet orda yaptık kızlar sana randevu almanda yardımcı olur rıca et genetık testı 2020de yaptım ben benım tek sıgırtaylq 170tl odemıştım eşım ıkımız başka yerde 950ye yapmıştık rahım fılmı en agrısız yer echomar 1200tl oradçsı geçen ay çektırdım sperm testınıde orda yapıyorlar 150tl ıdı 2021de sıgortan varsa zaten kan tahlıller orada yapıyorlar hadı hayırlısı olsun🙏🙏

merhaba evet orda yaptık kızlar sana randevu almanda yardımcı olur rıca et genetık testı 2020de yaptım ben benım tek sıgırtaylq 170tl odemıştım eşım ıkımız başka yerde 950ye yapmıştık rahım fılmı en agrısız yer echomar 1200tl oradçsı geçen ay çektırdım sperm testınıde orda yapıyorlar 150tl ıdı 2021de sıgortan varsa zaten kan tahlıller orada yapıyorlar hadı hayırlısı olsun🙏🙏
Başka yerde yaptırabiliyor musunuz? Bana sadece bu hastanede yaptırmanız gerekiyor dediler anlayamadım. Eşiniz ile beraber mi genetik testi 950 tuttu? Nerde yaptırdınız?
Bana rahimimde poliplerin olduğunu söyledi, ve düşük sebepleri olabilirmiş 🙄

Yanlış anlamazsanız sormak isterim, nasıl bir süreçten geçtiniz? Neler yaptınız? Herşey ne kadar sürdü? Sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor? 2 sene mi sürdü sizin için? Kusura bakmayın bu kadar soru ama tedirgin ve merak içindeyim ne olacak, ne kadar sürüyor herşey.

😥😥♥️♥️

Başka yerde yaptırabiliyor musunuz? Bana sadece bu hastanede yaptırmanız gerekiyor dediler anlayamadım. Eşiniz ile beraber mi genetik testi 950 tuttu? Nerde yaptırdınız?

Yanlış anlamazsanız sormak isterim, nasıl bir süreçten geçtiniz? Neler yaptınız? Herşey ne kadar sürdü? Sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor? 2 sene mi sürdü sizin için? Kusura bakmayın bu kadar soru ama tedirgin ve merak içindeyim ne olacak, ne kadar sürüyor herşey.

😥😥♥️♥️
2020 kasımda başladım orada başta aynı şeylerı ıstedı goturdum eşımın sperm vermesı bıraz uzun sürdü hep sıkıntı yaşıyorum sankı o tedavı olcakmış gıbı gıtmıyor ya nasıl yapayım dıyor her seferınde😂neyse yaptı götürdüm ıyı onda problem yok bende tupler alınmış kıst var kıst boşaltma yaptı yumurta aşılaması yaptı sonra amelıyat yaptı polıp ve yapışıklık olabılır dedı kan pıhtılaşma varmış bende bıde tıroıd hastasıyım kronıkleşmış onlar tamam sonra amelıyatda polıplerı almış bıde yapışıklık varmış halletdım dedı ıyıkı yaptım dedı 30kasımda oldum 2021de sonra ben bıraz bekleyıyım dıye marta kaldı martta yoke kıst boşaltma bıde bı ışlem daha yaptı 29marttada transferımız bana sorarsanız orda yaptırın hepsını sperm testı zaten orda yapmamızı ıstemıştı rahım fılmıde agrısız dıye echomarı onerdım sıze ben başka yerlerde az kalsın kanamadan olucektım orda agrısız geçtı 3defa gıttım oraya

😥😥♥️♥️
aret kamarda yaptık genetıgı başta ıstemedı2 transfer yaptı sonra aklına geldı adamın genetık yapın dedı 950tl verdık haram olsun

Bezmialem doç dr pınar özcan’dan memnun olan var mı? 3 kez düşük sonrası gitmeyi düşünüyorum.​

Ben de 1 dış gebelik, 1 kese bozulması 2 kimyasaldan sonra Pınar hocayı buldum. 3.yılımızdayız ve bunca zamandır o kadarrr çok doktora gittimki hiç biri rahmimin T şeklinde olduğunu görmedi Pınar hoca gördü. Histereskopi yaptı yaklaşık iki ay önce ameliyat esnasında poliplerimin olduğunu da görmüş temizlemiş düşüklerin sebebi yüksek ihtimal T şeklindendi dedi şimdi adetime birkaç gün kaldı aşılama için gün sayıyorum inşallah tutar ❤️ Biraz soğuk ve pat diye her şeyi yüzüne söylüyo insanın ama inan para döküp yalancı tebessümler aldığın doktorlara bin basar. Çok odaklı işini şansa bırakmayan bir doktor. ben şimdilik memnunum bakalım aşılama sürecim nasıl geçecek heyecanlıyım😍 bence düşük yaşamış her kadın kesinlikle gitmeli. Zaman kaybetmemek adına tüm testlerini yaptırmış olarak gitmelisin özellikle rahim filmi çok önemli

😥😥♥️♥️
Ben rahim filmini 2020 de echomarda çektirmiştim anestezisiz hiç ağrım olmadı, genetik testini de Zeynep Kamil hastanesinde ücretsiz yaptırmıştım. Genetik testlerin çıkması 1,5-3 ay arası sürüyor

Çok
2020 kasımda başladım orada başta aynı şeylerı ıstedı goturdum eşımın sperm vermesı bıraz uzun sürdü hep sıkıntı yaşıyorum sankı o tedavı olcakmış gıbı gıtmıyor ya nasıl yapayım dıyor her seferınde😂neyse yaptı götürdüm ıyı onda problem yok bende tupler alınmış kıst var kıst boşaltma yaptı yumurta aşılaması yaptı sonra amelıyat yaptı polıp ve yapışıklık olabılır dedı kan pıhtılaşma varmış bende bıde tıroıd hastasıyım kronıkleşmış onlar tamam sonra amelıyatda polıplerı almış bıde yapışıklık varmış halletdım dedı ıyıkı yaptım dedı 30kasımda oldum 2021de sonra ben bıraz bekleyıyım dıye marta kaldı martta yoke kıst boşaltma bıde bı ışlem daha yaptı 29marttada transferımız bana sorarsanız orda yaptırın hepsını sperm testı zaten orda yapmamızı ıstemıştı rahım fılmıde agrısız dıye echomarı onerdım sıze ben başka yerlerde az kalsın kanamadan olucektım orda agrısız geçtı 3defa gıttım oraya
çok sağolun bilgiler için. ♥️♥️

X