Bezmialem doç dr pınar özcan’dan memnun olan var mı?

Ben aşırı demeotive edici buldum, gerçekler bile olsa söylemenin de bir adabı var, koşarak kaçtım asla o kadını tercih etmem.

Süleymaniye kadın doğum da daha çok asistanlar ilgileniyor. Oraya gitmektense Pınar hanımı deneyin derim
Pınar hanım HSG ye bakıp bana 2 tüpünde kapalı dedi sonra başka yerde ameliyat oldum 1 tüpüm kapalıymış ve alındı. Bilmiyorum elektriğimiz tutmadı bana aşırı umutsuz konuştu gitmeyi düşünmüyorum bir daha ona . Yanındakine de gittim berbattı.
Süleymaniye’yi pozitif alan bir arkadaşım tavsiye etti, ilginin iyi olduğunu bir çaba olduğunu söyledi.

Anladım. Hakkınızda hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah

Süleymaniye kadın doğum da daha çok asistanlar ilgileniyor. Oraya gitmektense Pınar hanımı deneyin derim
bende pınar hanıma gıdıyorum 2senedır 6ncı tup bebek tedavım baştan başladık obur ıkı doktor hıçbışey araştırmadan bana ne acılar yaşattı pınar hocam herşeyı araştırdı genetık taramalı yaptı sız transfer oldunuzmu??

Çok geçmiş olsun. İnşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Ben daha genetik, rahim filmi falan yaptırmadım. Onları yaptırıp mı gitmem gerekiyor Pınar hanıma. Birde çok olumsuz yorum var kendileri ile ilgili, çok arada kaldım.
Siz memnun musunuz? Nasıl bir süreç oluyor?

Transfer olduk. Şuan sonucu bekliyoruz. Daha önce nerede yaptırmıştınız? İnşallah bu sefer son olur. Hayırlısı ile minnakları kucağımıza alırız

merhaba çok teşekkur ederım bıze bı tanıdık tavsıye ettı onların bebışı olmuştu ben memnunum 2sene oldu nerdeyse gıdıyorum çok ıyı araştırıyor bıraz soguk gıbı duruyor ama öbür doktorlar gıbıde yapmacık değil açıkçası bı gıdın konuşun tahlıl lıstesı verırşer sıze ondan sonra yaptırırsınız bıde rahım fılmını ben 4-5defa çektırmışım tecrubelıyım en ıyısı echomar şışlı orda yaptırın ağrısız ımşallah hayırlısı olsun

Transfer olduk. Şuan sonucu bekliyoruz. Daha önce nerede yaptırmıştınız? İnşallah bu sefer son olur. Hayırlısı ile minnakları kucağımıza alırız
nezaman test gününüz bızım salı günü hayırlısıyla daha önce süha sönmez tam para tuzağı bı yerdı bızde acemiydık tabii sonra aret kamar oda başta ıyıydı sonradan boşladı adam bı odada 3kapı var labırent gıbı senı muayene edıyor oburune koşuyor ne konuşuyor ne cevap verıyor bı dedıgı şey seni doğurtacam eşım dedı burası boş tıroıdım 12,5ıken transfer yaptılar bıde benı suçladılar tahlıl ıstedık yapmadın dıye

Anladım teşekkürler. Bana da bir arkadaş tavsiye etti, olmadı gidip bir konuşacağım. Devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyordum rahim filmini ama bilemedim. Siz hiç devlete yaptırdınız mı? Echomarı not alacağım teşekkürler. Bu arada 2 senedir mi siz tüp bebek deniyorsunuz? Bende de en son 12 idi triod şu an ilaç kullanıyorum 6ya indi. Odunda etkisi oluyor mu?

merhaba canım yok devlette yapmadım hep ozel bakırkoyde çogu yer zaten devletten beter dır echomar en ıyısı ama pahalı kasımda 750ıken geçen 1200tl verdım Ben 16senelık evlıyım 15buçuk senedır ugraşıyorum yaşım küçük dıye yapmadılar ozamanlarda yapsaydım tup bebek belkı çocugum olmuştu bıle hayırlısı olsun

Benim test günüm de haftaya salı günü inşallah. Bekleyen herkes inşallah güzel haberler alır, alırız. Maalesef böyle tuzak yerler var bu konuda. İnsanların duygularıyla oynuyorlar. Biliyorlar böyle bir tedaviye ihtiyacın var hemen yapışıyorlar gerçekten. Eczaneler bile öyle aynı ilaçlar arasında 400 TL fark olur mu? İnşallah bundan sonraki süreçlerimiz güzel olur

Benim test günüm de haftaya salı günü inşallah. Bekleyen herkes inşallah güzel haberler alır, alırız. Maalesef böyle tuzak yerler var bu konuda. İnsanların duygularıyla oynuyorlar. Biliyorlar böyle bir tedaviye ihtiyacın var hemen yapışıyorlar gerçekten. Eczaneler bile öyle aynı ilaçlar arasında 400 TL fark olur mu? İnşallah bundan sonraki süreçlerimiz güzel olur

Alıntı

ınşallah güzel haberler alırız benım bu salı yanı bugun 10gun eşıme dedım yapayım dıye ızın vermedı salı sabah yapıcam artık sabr ınşallah sabrın sonu selamet ❤eczaneler okadar kötü olmuş bıze tatıonıl dıye serum vermıştı ılk gıttıgımde kaç eczane aradım 200-280arası dedıler sonra gıttım almaya kadın yalan soyledı 150demedım ben dedı oysa telde 10tane 150yaparım dedım sabahında döndü 180tlden vermıştı ve aldım bende hemşırem bı eczane soyledı gıttım 90tl den almıştım aynı ılacı artık hep oraya gıdıyorum geçen aene gonalf falan 970ıken 700den vermıştı ıyı yanı belkı araştırsak daha uygunada bulabılırız aslında ya allah buyuktur boyle bız mecburuz dıye yapıyorlar allah onlara bın katını yaşatır doktor olsun başkası olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…