- 19 Ocak 2024
- 166
- 109
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 hafta olacak bu cuma günüVe ne zaman bez takmamaya başladı?
Parktayken de sık sık soruyor musunuz?
Hihi sürekli soruyorum sürekli gözümün önünde hatta pijamasini indiriyorum yapsın diye de yapmıyor işte . Sürekli öyle devam ettiriyor umParktayken de sık sık soruyor musunuz?
Hii hiç öyle denemedim . Bide öyle deneyim inşallah öyle daha rahat ilerlerizBir süre sormadan tuvalete kendiniz götürseniz daha iyi olur bence.
Yani ben de tecrübeli değilim de bu şekilde ilerledim.
İnşallah arkadaşım.Hii hiç öyle denemedim . Bide öyle deneyim inşallah öyle daha rahat ilerleriz
Hazır değilmiş gibi geldi bana.Hihi sürekli soruyorum sürekli gözümün önünde hatta pijamasini indiriyorum yapsın diye de yapmıyor işte . Sürekli öyle devam ettiriyor um
Bugün ilk kez kakamı yapıcam dedi. Bence biz olduk. Ben böyle sorup oturtup devam edecem daha dönmem beze. Çok şükür bin şükür kaçırmıyo işte.
Abarttı ama çişe bike el sallıyoBiraz daha detaylı anlatsanız tabi bokun kıvamına falan girmeden mesela ne diyorsunuz ne yöntemler yapıyorsunuz sorduğunuzda nasıl tepki veriyor falan
Ooo maşallah!Bugün ilk kez kakamı yapıcam dedi. Bence biz olduk. Ben böyle sorup oturtup devam edecem daha dönmem beze. Çok şükür bin şükür kaçırmıyo işte.
Ohooo bitmiş gitmiş artık gerisi kolay benimki kakam geldi demiyordu anne bana bez tak diyordu kakan mı geldi neden takcaz canım tuvalet varya burada diyip öyle götürüyordum ayrıca çişe el sallamak gayet normallll bir davranışBugün ilk kez kakamı yapıcam dedi. Bence biz olduk. Ben böyle sorup oturtup devam edecem daha dönmem beze. Çok şükür bin şükür kaçırmıyo işte.
Bizde çözdük artık arada kaçaklar oluyor sadece oda oyuna dalmaktan falan geçen gün doğum günü hediyesi olarak çamaşır makinesinin dibinde kaçırdı makinenin altına girince çişler herşeyi çekip banyoyu yıkattırdı bana sağolsun
Parkta cok mu uzun duruyorsunuz? Sorun sadece kaka mi? Cisi de mi kaciriyor?İyi akşamlar kızlar. Oğlum 3 yaşında evdeyken tuvalette gidiyor lakin dışarı da özellikle parkta kendine yapıyor söylemiyor da bu durumu nasıl düzeltebilecegim bana yardımci olurmusunuz rica etsem bilgili deneyimli anneler bilginize ihtiyacım var .