Beze ve acı

Feminas

Kedigillerin hayranıyım, pati aşığım ❤💙
Pro Üye
Anneler Kulübü
29 Kasım 2018
4.098
24.161
308
Iyi geceler benim bacağımin kasığa yakın olan bölgesinde hafif şişlik var ve deyince acı oluyor yeni fark ettim ve cok tedirgin oldum acaba başına gelen var mı acile gitmeyi düşünüyorum içim rahat etmeyecek bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim . ekleme : bazı arkadaşlar normal beze sandı sanırım bu şişlik aniden oluştu ve hareket ederken canım acıyor fıtık dan suphelendim bu yüzden sorma ihtiyacı duydum eğer çok hevesli olsaydım direk acile giderdim.

Son düzenleme:
bacağımin kasığa

Bacanağımın kaynına diye okumam.. gerçi bu da ne demekse

Bi yere çarptınız mı herhangi bi renk değişikliği falan var mı? Acile gitseniz de pek bi şey yapmazlar, yarın düzgünce muayene olmaya gidin içiniz daha bir rahat eder.

Yok yav daha neler

Acil ölüm-kalım meselesinde gidilir

Bizim ülkemizde acil kavramı bi değişik

Ben 5-6 kez beze görmüşümdür, geçti, doktora sormuştum

Geçtiyse bir şey olmaz dedi

E iyi madem dedim

Yok bir yere carpmadim kıl dönmesi de değil elime küçük bir beze gibi geldi hafif şişlik ve deyince acı oluyor ondan tedirgin oldum fıtık falan olursa diye ama normalde ağrı yok bilemedim

Işte tam olarak beze de değil şişlik var küçük top gibi birsey geliyor elime birde acı eklenince korktum inanin hiç gitmek istemiyorum hele acile hiiic

Işte tam olarak beze de değil şişlik var küçük top gibi birsey geliyor elime birde acı eklenince korktum inanin hiç gitmek istemiyorum hele acile hiiic

Bir randevu alır sorarsın merak etme bir şey olmaz

Yok bir yere carpmadim kıl dönmesi de değil elime küçük bir beze gibi geldi hafif şişlik ve deyince acı oluyor ondan tedirgin oldum fıtık falan olursa diye ama normalde ağrı yok bilemedim
yarın genel cerraha görünürsünüz detaylıca bakarlar, zaten acil bi şey olsa kıvranırsınız.

Şimdi hatırladım 19 yaşımda bende de vardı öyle bi şey kaç doktor gezdim, önemsiz dediler. Ama kıvrandırıyordu beni her neyse artık o şey, bikaç defa acillik olmuştum.. sonra kendiliğinden kayboldu gitti. Netten bakıp da abuk sabuk doldurmayın kendinizi. Sivilceye bile kanser diyor malum :))

Ay internette hangi semptoma baksam kendimi ya hamile ya kanser buluyorum zaten sonunda

:) yok okadar takıntılı değilim inşallah yarın kontrol ettiririm Teşekkürler :)

Fıtık olabilir ama acilde teshis koyamazlar. Nöbetci dermatalog ya da konu ile görmesi gereken uzmanlar olmayabilir. Hem belki test yapılması gerekir.

Acil mi? Yok artık pes. Babam kalp krizi geçirirken sizinki gibi eften püften hastalar sıra vermemişti en son kapıda yığılınca içeri almışlardı. Aklıma geldi sinirlendim.
Acili düşünene buraya da konu açana kadar açın mhrs uygulamasını cildiyeden randevu alın içiniz rahat etsin. Burada kimse yardımcı olamaz.

Çok sivri konusuyorsunuz ben acile gittigim zamanları saySam 1 veya 2 dir şişlik ve ağrı aniden olunca fıtık dan suphelendim üstelik hastahanelerden hiç hoşlanmam bu yüzden acil birsey olmadıkça randevu almam herkes bir değil yargılamayın.

Kasik fitigi olabilir. Ölümcül degil oyuzden uygun bi zamanda doktordan randevu alin. Acillik degil

Sivri konuştuğumu düşünmüyorum sadece acilin önemsiz bir durum için meşgul edilmesinden rahatsızlığımı belirttim şahsi algılamayın. acil bişeyde randevu alınmaz zaten kontrol muayene için randevu alınır. Acil ölüm kalım durumunda gidilmeli. Şöyle düşünün fıtığınız oldu diyelim bu sizin yürümenize engel olmuyorsa acile değil muayeneye randevulu gitmelisiniz. Zaten fıtık olsa da acil bişey yapmaz maksimum teşhis koyar. Sizi yine randevu alıp gitmeye yönlendirir.

Ay internette hangi semptoma baksam kendimi ya hamile ya kanser buluyorum zaten sonunda
bir ara mikrokopik hematüri vardı bende. Yani idrarda gizli kan ve sebebini bir trlü bulamamışlardı. Nefrolojiye bile yönlendirdiler. Bende deli gibi araştıyorum bir yandan. Kanser çıkmayım mı eşime oğlumu emanet ettim, evlenirsen annem baksın üvey anne eline bırakma dedim gülüp yav he he dedi hatta dalga geçip kv ye söyledi.. Kv korkulcak bi şey yok, ben şakır şakır kan işiyodum bu yaşa geldim bi şeycik olmadı, sana da olmaz dedi 4 sene oldu bende hala yaşıyorum ne varsa eskilerde var tıbbın bile çaresiz kaldığı yerlerde bile :)))

Bana özelden yazar misin canim Feminas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…