Beyonce beyazladı mı?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
45

Hollywood'da alışverişe çıkan Beyoncé Knowles'ın sarı saçlı açık tenli yeni halini görenler şarkıcıyı tanımakta güçlük çekti.
Işığın bir oyunu olması da muhtemel bu görüntü, 29 yaşındaki yıldızın cildini beyazlattığına dair dedikodulara da sebep oldu.

ay ne güzel olmuş ama nasıl çok şaşırdım imkansız geliyodu bana cilt beyazlatmak ..ya öyle yaptı ya başka bişey var...ozaman bu kadın çakma esmerdi çünkü bukadar beyazlamak imkansız

Dermatologlar bu görüntü için "Dermatolog biri tarafından bir kür uygulamış olmalı" demiş bebekler :) E bende esmerim yüzümü hergün limonla ovsam bende böyle olurum zannımca :26:

Işıktan dicem ama bu kadar da olur mu ki.Gerçi daha geçenlerde arkadaşlarla bi yere oturduk zaten beyaz tenli olan bana arkadaşım bakıp ayyy bu ne dedi.Hortlak gibiydim Işık oyunu olabilir.Beyaz teni severim ama Beyonce'un ten rengi çok güzel bir renk.Sütlü çikolata gibi.O daha çok yakışıyor...

Dermatologlar bu görüntü için "Dermatolog biri tarafından bir kür uygulamış olmalı" demiş bebekler :) E bende esmerim yüzümü hergün limonla ovsam bende böyle olurum zannımca :26:

cnm limonla olcak iş değil bu =)

bu kadarda ışık oyunu olamaz ki siyah beyaz resmen

biri bunun gerçek iç yüzünü açıklasın yahu çok merak ettim ben bu işi

bi gazetede okumuştum ben bu haberi

çikolata renkli sanatçı', açık teniyle de dikkat çekti. Beyonce'nin yaşadığı bu değişim ABD magazin basını tarafından mercek altına alınırken, dermatoloji uzmanları Beyonce'un özel bir bakım kürüne girdiği konusunda hemfikir. Beyonce üç yıl önce yer aldığı L’Oreal reklamlarında da cildinin rengini açtırdığı gerekçesiyle hayli eleştiri almıştı

yazmışlar haberde

nedir bu beyazlama meraklılığı:26:
o çikolata teniyle çok daha seksi görünüyordu.
ne öyle herkes tornadan çıkmış gibi sarışın, beyaz tenli oldu

ben melez çok severim.ten renkleri mükemmel oluyo.kendiyle oynuyosa eğer yazık eder...

ay buralarada gelse o teknik belki beyazlatıveririm kendimi

michael jackson gibi eriyip gitmesin sonra güzelim vücudu kalçaları falan

Michael jackson asla beyazlamak istemezdi ki o siyahların en büyük temsilcisiydi o tamamıyla bir komplo kurbanıdır. Keşke biraz araştırabilsen .

tenini beyazlatmasına şaşırmadım

Birazdan bunada fahriye ewcendeki gibi yourmlar gelir beyaz tenlidir bronzlaşmiştir simdi açilmiştr vs vs vssssss

Hadise duymasın zavallı benzeyeceğim diye o kadar bronzlaştı şimdi birde beyazlamakla mı uğraşacak :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…