- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
-
Arkadaşlar, baş ağrısı(2 hafta süren,zonklayıcı) nedeniyle Nörolog'a gitmiştim. Geçmemesi üzerine MR çekildi. 3 problem var. Beyin cerrahına göstermemi söyledi nörolog. Bu konuda İstanbul'dan (anadolu yakasındayım) bildiğiniz önerebileceğiniz beyin cerrahı var mı? SSK lıyım. Bazı özel hastanelerde gidebiliyorum. Avrupa yakasına da gidebilirim. Yardımlarınız için teşekkürler.a.s.
Canım günaydın,sana küçük bi ayrıntı hakkında daha bilgi vereyim: op.dr. cerrahi bölümden uzmanlık alan her doktora verilen bir ünvan.Sakın iyi bir doktoru adının başında op.dr. yazmıyor diye atlama.Bu sıkça başvurulan bir aldatmacadır aslında....
cnm acıbadem hastenesinde prof necmettin pamir vardı 2 sene önce gittim ona gidene kadar gitmediğim dr kalmadı bazısı hemen beyin ameliyatına bile alacaktı burnumdan bi sıvı geliyordu omurilik sıvısı olmasından şüphelenildi sıvıyı tahlil ettiler emin olamadılar omurilikten nükleer sıvı verip bakmak istediler gitmedim çok üzüntüler çektim ama necmettin beye gittim tahlillerimi yaptı senin beyin cerrahlık işin yok kulak burun boğaz dr gideceksin dedi gittim ameliyat oldum beyin ameliyatından onun sayesinde kurtuldum çünkü hemen ameliyata almak isteyen dr bile olmuştu inş hala acıbademdedir bir araştır derim çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlına kavuşursun cnm
arkadaşlar ikinci olarak gittiğim dr. önemsenecek bir şey olmadığını, bu MR ları çektirmemiş gibi hayatıma devam edebileceğimi söylemişti. Tekrar MR a da gerek yok demişti. Tabi bu durumda kafam iyice karışmıştı:uhm:Bir tarafta hidrosefali şüphesi diğer tarafta hiç bir şey yok.:sm_confused:
aradan bir hafta daha geçti ve ben bugün 2 beyin cerrahına daha gidip filmlerimi gösterdim.:dance: haberler gayet iyi, ikisi de bu durumun hidrosefaliyle bir ilgisi olmadığını,bir anormalliğin olduğunu fakat bunun yıllar önce trafik kazası sonucu geçirdiğim beyin ameliyatının izleri olduğunu,ikisi de muayene ettikten sonra hiçbir problemim olmadığını söyledi.:sm_cool: İçim büyük ölçüde rahatladı, ama tabi düşünmeden edemiyorum ya şüphelenen dr un şüpheleri yerli çıkarsa diyesenağlamaama sonra diyorum ki belki o da benim gibi temkinli bir kişiliktir ve işi sağlama almak istiyordur o yüzden gel kontrol edelim demiştir 3 ay sonra:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?