Beynimi kemirip duruyo ky yaptıkları!!

Ksophie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
1.125
32
118
Kızlar merhaba nereden başlıycam inanın bilmiyorum 2 yıllık evliyim güzel de bi yuvam var ama sorunum dul olan kayınvalidem yani en tehlikelisi(istisnalar vardır)..Aslında belki okuduğunuzda çok önemli meseleler görmeyebilirsiniz ama o biriktikçe bi volkan oluyo insanın içinde..
Uzun olcak biraz belki ama önce kendimi sonra kendisini az çok tanıtmam gerek..Ben 27 yaşında hoş bakımlı 3. üniversiteyi okuyan ve evlenmek için hazır işini bırakmış şehir değiştirmiş bir ev hanımıyım şimdilik..Daha ilk tanışmamızda soğudum ondan siz cok konuşuyosunuz radyasyon yayıyo telefon mektuplaşın demesi alaylı ve gülerek sürekli oğlum sunu yapar mısın oğlum suraya gelir misin garip tavırlar yani bi ego yarısı içinde olduğunu cok belli etti bana ve sürekli hasta fakat hiçbir rahatsızlığı yok aslında tamamiyle ajitasyon daha da 52 yasında yani.. Düğün alışverişinde üstümüze düşen tüm görevleri yaptık fakat özellikle mağazalarda anneme su da kız tarafına ait değil mi bu da ait değil mi saçma sapan diyaloglar annem zaten şeker kalp tansiyon hastası okadar üzdüki ailemi ve beni hiç affetmcem onu..Neyse asıl evlendikten sonra yasanan meselelere gelirsek arkadaşlar daha 1 aylık evliyim tüm ailesini sülalesini yemeğe aldım ben diyim 15 siz diyin 20 akılsız kafam şimdi olsam yapmazdım bukadar dört dörtlük hazırlandım hiç yardım fln etmedi kesinlikle, saygı da kusur etmedim tam bir gelin kız evlat oldum sürekli çaylara yemeklere aldım.Sınav haftamda istnbuldan gelen komsusunu bile yemeğe almış bi gelinim bu kadar emeğe yani kadrim kıymetim yok..İnanın bitane abisi var daha evimize gelmedi ben eşini kızını oğlunu ayrı ayrı aldım onlar daha bizi alcak ve bende bundan sonra çağırmıyorum bozuluyo ky bizi savuncağına, bugüne kadar her çağırdığında yardıma da gittim herşeyi de yaptım ama daha biraz zor yani görünürde iyi kaynana ama lafı sana bianda öyle bi söylerki sok geçrirsin daha ilk el öpmeye gittiğimzde oğlum sen sunu cok severdin bunu cok severdin yapmaya başladı benim annemde tam tersidr yani ilk damadına teklif eder ilk bayramımda biz gitcez o ,o bizi daha caya bile almayan yengesine kahvaltıya gitmiş ve hiçbirşey hazırlamamış bir kavurma ve ben nefret ederim gülerek bana yersin yersin dedi kızlar yemeyince kahvaltılık cıkardı ben böylemi yaptım kendilerine bir kardeşi var eşimin hiçbişey yemez ama ben hep sevdiği şeyleri yaptım bugüne dek o ne yaptı çok kırıldım ve oğlundan ayrıldı diye el öpmede ağlamış bi hatun yanımda ki gurbette olan benim..Bi gün bendeyse bi gün onda olmamı istedi hep ama ben biraz mesafe koydum hoş o tacizlerine devam etti hergün aradı evliliğimin başlarında..sonra fatura sorgulamalar fln bigün telefon faturanızı sordum ama cok yüksekti ödeyemedim dedi ben sok bizede ilk kez yüksek bi fatura gelmiş onu da ne tesadüf ki o ay sormuş ödeyememiş cinliğe bak yaa,doğalgaz faturası sormalar ay cok gelmiş cok yanıyo fln demeler oysaki üşümesinler diye onlar için yani saflığıma doymym güya oğlu çalısıyo ben yiyorumgibi bana iş bakmalar ben zaten istesem girerim sanane yani psikolojik baskı ki cok şükür benim yerimede kazanıyo kocam bi ihtiyacımız yok tabiki calışcam ama sevdiğim istediğim olsun istiyorum bu benim hakkım..Ben bigün hiç unutmam ailem sağolsun memleketten gelirken neredeyse bütün alışverişimi yapar gelirler o derece onların getirdiği salçayı baya kullandım ben kayınvalideme de güya bak anne ne kadar az harcamışım demek istedim fakat aldığım cevap aa cok harcamışsın ya öyle bile olsa denir mi bu şekil yani kendisi cidden bi garip ben bi ara lens kullandım eşimn kardeşinn sevgilisin gözü de maviymiş bana onu anlatıyo güya gözleri mavi ama lens değil gülermsin ağlarmısın..1.5 yıl sonra bana aslında ben öğretmen olsun istiyodum bile diyebildi benim tüm iyiliklerime karşı kızlar şaka gibi yine hiç cevap veremedim keşke benim ailemde dr olsun istiyodu ki isteyen de vardı demedim yanıyorum resmen yani bu burnu havadalık ne inanın benim ailem kat kat üstün iş eğitim sosyal cevre ama gel gelelimki ben alçakgönüllü davranıyrm..Kıyafetlerime bile karışıyor arkadaş açıkmışım biraz daha kapalı olablrmişm ve hep gülerek işini iyi biliyo laf çakmasını cok ikili bi hatun eşime farklı beni cok düşünen bi ky imajı cizio bana farklı hakkını yiyemem hep mi kötü bu kadın değil ama inanın cok dengesiz düşüncesiz ve patavatsız eskiden bilmeden yapıyo derdim ama artık farkında olduğunu düşünüyorum son olay yetti canıma kızlar..Ben gecende cok hasta oldum 2 kez acillik oldum serumlar fln annem 4 saatlık yoldan geldi fakat kendisi 20 dkllık yoldan gelemedi neymiş şehirdışından ablası gelmiş misafirleri varmış 1 hafta!! kendimi geçtim kadıncağız ayda yılda bir geliyo bi hoşgeldine 1 saatliğinede mi gelemedi bende tavır yaptım telefnda soğuk konuştum ve doğumgünüm fln yani düşünn..neyse bi de annem yattı hastaneye dr a gitmiştik dr yatrmamız gerek dedi hem hastayım zaten bi de baya moralim bozuldu neyse akşamı bildiği halde bana akşamda size gelcektik demezmi ben annemn yannda olcam dedim bozuldu 2 gün sonra ziyarete gittiler annem 6 gün kaldı o cıkmadan şehirdışına cıktılar ve bana annem yokken kızım yemeğin var mı ne alemdesin diye sormayan kadın bi allahısmarladık demeden çekti gitti döneli 1 hafta oldu ne o beni arıyo ne ben onu bide bi suçum olsa hem suçlu hem güçlü eşimde bana hak veriyo ama kızlar cok düzenli hergün arar eşimi hastayım fl fln ya annesi iyi olsunlar tabi ama vicdan yaptırıyo kullanıyo cevresindeki insanları bıktım kızlar hergün onla yatıyorum onla kalkıyorum psikolojimi bozdu bugüne kadar cevap vermediğim için ona cok kızgınım kendime ezik olmadım ama yeterincede dik durmadım sizce bundan sonra tavrım ne olmalı eşime bi akşam yemeğe gelin demiş o da gelinine sorman gerekmezmi demiş 3 gün geçti ne arayan var ne soran ararsa kırgınlıklarımı anlatimmi yoksa cok soğuk konuşup biraz da onn mu düşünmesini sağlim?

Çok uzun olmuş kızlar ya kusura bakmayın inanın daha da var ama yazmadım kıyamadım gözlerinize :))

En iyisi bir işe gir :)

O gelmiş bu gitmiş,o onu demiş,bu bunu demiş gibi şeylerle uğraşacak zamanın olmaz.

Hem de kayınvalidenle az görüşmüş olursun.

En iyisi bir işe gir :)

O gelmiş bu gitmiş,o onu demiş,bu bunu demiş gibi şeylerle uğraşacak zamanın olmaz.

Hem de kayınvalidenle az görüşmüş olursun.

Çok haklısın da canım özel sektörde denedim sabah 8 akşam 8-9 cok zor eşim karsıladı beni kapıda düşün ve okadar emek verdim karsılığı asgari ücret olsun istemiyorum cok şükür ihitiyacım yok hıı olursa girerim gocunmam ama kpss ye calışıyorum atanmak için bakalım..dediğin doğru evde olunca ister istemez kuruyosun bende kurslara katılamyı düşünüyorum buyüzden bakalım hem ders calışcam bu yıl cok sıkı emin ol yine gelcek yine cağırcak ben mesafeli duruyorum o konuda her çağırdığında gitmiyorum ama o öyle değil size gelmek istiyorum der gelir ona calışmam da bi engel değil canım o yine gelir bu sefer kalır:) hele de bi çocuk olursa yandım valla bilemedim ne yapcam

canim genelde calismayan insanlarin cok fazla dedikoduya vakti oldugunu dusunuyorum. ben kendim calisan bir insanim bu yuzden kim ne demis ne etmis ne duyarim ne gorurum..gorsem duysam bile umrumda olmaz.

ama etrafimda calismayan avare insanlari gorunce rahatlik batiyor diyorum..cunku gercekten ama gercekten gunleri sadece dedikoduyla ve dedikodu stresiyle geciyor...yani zamanimiz bu kadar kiymetsiz olmamali bana gore.

Kızlar eşim şimdi mesaj yazmış napıosun diye dicektim anneni çekiştiriyorum:)) bende suçlu cocuk edasında hiiç yazdım ya böyle olunca cok vicdan yapıyorum eşimi cok seviyorum keşke annesinide o derece sevebilseydim cok denedim yani bikere yanağımı oksamışlığı yok kadının beni komşular bile mıncıklar öper senn gibi gelinimz olsun derler ama o hiç, niye böyle anlamadım ki kızı da yok yani..

canim genelde calismayan insanlarin cok fazla dedikoduya vakti oldugunu dusunuyorum. ben kendim calisan bir insanim bu yuzden kim ne demis ne etmis ne duyarim ne gorurum..gorsem duysam bile umrumda olmaz.

ama etrafimda calismayan avare insanlari gorunce rahatlik batiyor diyorum..cunku gercekten ama gercekten gunleri sadece dedikoduyla ve dedikodu stresiyle geciyor...yani zamanimiz bu kadar kiymetsiz olmamali bana gore.

Canım inan benimde günüm öyle geçmiyor yani ki ben dedikoduyu pek sevmem bunları paylaştığım 1-2 kişi vardır hiç anlatmazsam kendimi hasta ediyorum bak calışan hatunlarda hep su var evde oturanlar ne yapar tatlım okadar cok sey varki artı ben ders calışıyorum ve bide bunlara kafa yoruyomki tek derdimde bu değil Allah sağlık versin en önemlisi o ama inan yaşanmadan bilinmez bende çalıştım hemde işimden memnundum ki iyide biyerdi ama çalışmak demek etrafında dönenlere tepkisiz kalmanı yada düşünmemeni sağlıyo demek değil sadece biraz daha fazla düşünmezsin ama ben cok içli biriyim cok ince düşünceliyim karsı tarafı kırmamaya gayret gösteririm karsımdan bunu görmeynce cıldırırım ve sürekli boş kaldığımda onu düşünrm huy yani aslında hastalık ama yapcak bişey yok yaşanmadan da bilinmez diyorum ve yanlış anlamazsan ki sen rahatca dile getirmişsin beni kırma pahasına madem dedikoduyla işin yok bu sitede ne işin var derler sana canım hem işin cok rahat galiba yorum bile yapabildiğine göre..

kayınvalidelerin çoğu böyle demekki:))) kıskançlık yapıyolar bence oğullarını ellerinden aldık die bence.. iyi gelin die bişey yok onların gözlerinde iyiysende kötüsün,kötüysende kötüsün yani:)kötü olcaksınki boşa gitmesin hakkındaki düşüncesi:)) tabiiii tatlıkayınvalidelerde war bunların arasında.ama en iyisi bile kayınvalide işte adı üstünde kaynana..kaynayıp kaynayıp bize fokurduyolar:D

kayınvalidelerin çoğu böyle demekki:))) kıskançlık yapıyolar bence oğullarını ellerinden aldık die bence.. iyi gelin die bişey yok onların gözlerinde iyiysende kötüsün,kötüysende kötüsün yani:)kötü olcaksınki boşa gitmesin hakkındaki düşüncesi:)) tabiiii tatlıkayınvalidelerde war bunların arasında.ama en iyisi bile kayınvalide işte adı üstünde kaynana..kaynayıp kaynayıp bize fokurduyolar:D

Haha süpersin canım bi insanın adı durduk yere cıkmaz cidden kaynanalar yanii..Ya empati yapıyorum benim benim gibi gelinim olsa baş tacı yaparım :)) şaka biyana elbet bizimde vardr eksiklermz ama önemli olan + nın - den cok olması suan ben ona nötrüm cidden - leri + ları götürdü..işte matematiksel bir anlatım oldu cünki duygu kalmadı bırakmadı ve de kızlar ben böyle diyorum ya iki iyilik yapsın hemen yumuşarım aah ahh ne diyim Allah görüyo yani ama hala ne yapcağım konusunda kararsızım ararsa byük ihtimalle son olaya kırgınlığımı anlatcam..

tontriko arkadaşımızda bayağı ağır konuşmuş..sanane kim çalışıyo kim çalışmıyo..kazandığın kendine çalıştığın da kendine..başkalarından sanane...sanki çalışırken kendisi dedikodu yapmıyo:)insan heryerde dedikodu yapabilir evde,işte,arabada,heryerde bunun özel yeri sadece ewde olmak deil belirtelim:)

tontriko arkadaşımızda bayağı ağır konuşmuş..sanane kim çalışıyo kim çalışmıyo..kazandığın kendine çalıştığın da kendine..başkalarından sanane...sanki çalışırken kendisi dedikodu yapmıyo:)insan heryerde dedikodu yapabilir evde,işte,arabada,heryerde bunun özel yeri sadece ewde olmak deil belirtelim:)

E yaniii çok sinirlendim ama caktırmıyorum:) çalışmayanları sefiiil sanki günlerini sadece dedikodu yaparak geciren insanlar gibi gösterdi çok yazık algılar bozulmuş..Zaman bencede bukadar kıymetsiz değil!!

Haha süpersin canım bi insanın adı durduk yere cıkmaz cidden kaynanalar yanii..Ya empati yapıyorum benim benim gibi gelinim olsa baş tacı yaparım :)) şaka biyana elbet bizimde vardr eksiklermz ama önemli olan + nın - den cok olması suan ben ona nötrüm cidden - leri + ları götürdü..işte matematiksel bir anlatım oldu cünki duygu kalmadı bırakmadı ve de kızlar ben böyle diyorum ya iki iyilik yapsın hemen yumuşarım aah ahh ne diyim Allah görüyo yani ama hala ne yapcağım konusunda kararsızım ararsa byük ihtimalle son olaya kırgınlığımı anlatcam..

bence kırgınlığını filan anlatma..saygını bozmadan soğukluğunla belli et..hareketlerinle ifade et bence tabi:))sonra alışıyorlar..kırgınlığını anlatınca problemmi çözülcek hayır:) boşver böyle anlayışlı biri olsaydı zaten baştan bu kırgınlıkların oluşmasına izin vermezdi..anlayışlı insanla halledilir problem..anlayıssız kader kıymet bilmeyen bi insana ne desen kar etmez canım:D

mrb cnm öncelikle Rabbim sana sabır versin...böyle durumlarda zaten en kötüsü kayınvalidelerin ikili oynamalrı dışarıya göre yada eşine göre 'aaaa napıyo cnm melek gibi kaynanan 'oluyo..bununda bence ortaya çıkmasının en güzel yolu eşinle aynen böle devm et sakın ona yansıtma ama o oynuyorsa sende oyna..ne bileyim mesela benmki eşimin kızacağını bildiği için onun yanında demez de yanlız yakalayınca sokuşturur lafı seninkide öyleyse eğer sende o anda sus cevabını eşinin yanında ver tabi sakin yani konuşur gibi tartışmak için değil..çalışma konusuna gelince tabiki güsel olur ama zorundada değilsin ona ne oluyor ki?cnm sakın ezdirme kendini bence..küçüklük biyere kadar bence ben saygı saygı diyordum ama şimdi huzurluyum..(tabiki saygısızlık etmedim) ama tepem atınca hooopp dedim artık kendime ya ben daha değerliyim dedim ve onu takmamayı öğrendim..işte bunun iki yolu ya iş büyüyor saygı yok oluyor yada ona karşı hissizleşmeyi öğreniyorsun bence bunu dene inan rahatlıyorsun..(bu arada fatura konusunda bende çookkk sinir olurdum))

hi hi cok komikmis:)) su lens meselesi ozellikle.
Konu sahibesi arkadasim ne desem bos.
Calisiyor olsan da bisey farketmez.
Ben cok yogun biriyim. Sadece tek is ile de sorumlu degilim.
Hem antrenorum -yogun antrenmanlar falan.
Hem turizm isimiz var ki (aman ne eksikligi ne varligi:))
1 yasinda kizim
Yemegim evim... Vs vs..
Ama bak buraya giriyorum yaziyorum.. Kayinvaline gulebiliyorum:)))

Sanirim senin en cok dusunup okudugun cumle "keske boyle olmasaydi..."
Ozellikle etrafinda -kayinvaliden olacak yasta hanimlar tarafindan- sevilen biri isen,
kendi kayinvalidenin 1i 1000 oluyordur senin icin.
İnsaellah alisirsin.. Cunku ne sen ne o.. degismeyeceksiniz.

bence kırgınlığını filan anlatma..saygını bozmadan soğukluğunla belli et..hareketlerinle ifade et bence tabi:))sonra alışıyorlar..kırgınlığını anlatınca problemmi çözülcek hayır:) boşver böyle anlayışlı biri olsaydı zaten baştan bu kırgınlıkların oluşmasına izin vermezdi..anlayışlı insanla halledilir problem..anlayıssız kader kıymet bilmeyen bi insana ne desen kar etmez canım:D

Evet cok haklısın canım annem de öyle söyledi(bi ona söyleyebiliyorum üzülmesini bile göze alaraktan :( ) ama sanki içimde tuttukça beni hasta ediyo söylesem rahatlıcam gibi yani ondan bi beklentim yok daha kesinlikle bikaç sefer eşimde rahatsız oldu konuştu cünki ama yok yani tanımanz lazım yani benim aldığım görgünün g'Si yok ona göre herşeyi konuşmak lazım ancak öyle cözülür ama anlaynla konuşursun dimi esasen cok söyleyncede yüz göz olunur saygı içinde resmi bi ilişkiyi yeğliyorum.. O yüzden sussam sanırım iyi olcak

mrb cnm öncelikle Rabbim sana sabır versin...böyle durumlarda zaten en kötüsü kayınvalidelerin ikili oynamalrı dışarıya göre yada eşine göre 'aaaa napıyo cnm melek gibi kaynanan 'oluyo..bununda bence ortaya çıkmasının en güzel yolu eşinle aynen böle devm et sakın ona yansıtma ama o oynuyorsa sende oyna..ne bileyim mesela benmki eşimin kızacağını bildiği için onun yanında demez de yanlız yakalayınca sokuşturur lafı seninkide öyleyse eğer sende o anda sus cevabını eşinin yanında ver tabi sakin yani konuşur gibi tartışmak için değil..çalışma konusuna gelince tabiki güsel olur ama zorundada değilsin ona ne oluyor ki?cnm sakın ezdirme kendini bence..küçüklük biyere kadar bence ben saygı saygı diyordum ama şimdi huzurluyum..(tabiki saygısızlık etmedim) ama tepem atınca hooopp dedim artık kendime ya ben daha değerliyim dedim ve onu takmamayı öğrendim..işte bunun iki yolu ya iş büyüyor saygı yok oluyor yada ona karşı hissizleşmeyi öğreniyorsun bence bunu dene inan rahatlıyorsun..(bu arada fatura konusunda bende çookkk sinir olurdum))

Hemde ne sabır canım inan cok ağladım ya beni ağlatmaya ne hakkı vardı beni ailem onlara emanet etti babam ağlaya ağlaya gitti düğünümden tek kızıyım ben aklıma geldikçe kötü oluyorum ve bu şehirde yapayalnızım bkaç arkadaşım var ama ben hep bitane olsun tam olsun diyenlerdenm o da bu saatten sonra cıkar mı bilmem bi eşim var bi de siz ara ra takip edyorum siteyi sonunda bende yazmaya karar verdim napim anlatmasam hasta oluyorum inanın diliyle cok yakıyo canımı ve bunu gülerek yapıyo bu nedr ya nasıl bi vicdan bende ana kuzusuyum neyse biraz abartmış gibi görüneblrm ama zor!dediğinde doğru cevabını yerinde vermek saygıyı bozmadan kibar kibar ama bana kal gelyo canım ki aslında susmam pek

Evet cok haklısın canım annem de öyle söyledi(bi ona söyleyebiliyorum üzülmesini bile göze alaraktan :( ) ama sanki içimde tuttukça beni hasta ediyo söylesem rahatlıcam gibi yani ondan bi beklentim yok daha kesinlikle bikaç sefer eşimde rahatsız oldu konuştu cünki ama yok yani tanımanz lazım yani benim aldığım görgünün g'Si yok ona göre herşeyi konuşmak lazım ancak öyle cözülür ama anlaynla konuşursun dimi esasen cok söyleyncede yüz göz olunur saygı içinde resmi bi ilişkiyi yeğliyorum.. O yüzden sussam sanırım iyi olcak

kesinlikle destekliyorum:)) alkış yapan simgeyi kullanamıyorum ama seni alkışlıyorum:))) boşver kulağını kapatcaksan söylediklerine .ewet kesinlikle yüz göz olursun boşwer susarak en güzel cevabı werirsin en iyisi bu canım..çatlasın oda beni takmıyomu diye:D amacıda o zaten ben söyliyim,kızıyım,laf sokuşturayım.oda üzülsün sonra gelsin bana anne su lafına kırıldım şöle oldu böle oldu die bana dil döksün yok yaaaaa:((susarark umursamadığını belirtmiş olursun.sen umursamadıkçada k.validdende artık bunları yapmaktan bıkar inş. tabi:))))

hi hi cok komikmis:)) su lens meselesi ozellikle.
Konu sahibesi arkadasim ne desem bos.
Calisiyor olsan da bisey farketmez.
Ben cok yogun biriyim. Sadece tek is ile de sorumlu degilim.
Hem antrenorum -yogun antrenmanlar falan.
Hem turizm isimiz var ki (aman ne eksikligi ne varligi:))
1 yasinda kizim
Yemegim evim... Vs vs..
Ama bak buraya giriyorum yaziyorum.. Kayinvaline gulebiliyorum:)))

Sanirim senin en cok dusunup okudugun cumle "keske boyle olmasaydi..."
Ozellikle etrafinda -kayinvaliden olacak yasta hanimlar tarafindan- sevilen biri isen,
kendi kayinvalidenin 1i 1000 oluyordur senin icin.
İnsaellah alisirsin.. Cunku ne sen ne o.. degismeyeceksiniz.

Aynen ya canım zaten lensleri de attım:))ya uzun anlattım ama içlerinden aslında bir ikisi cok dokuntu bana gerisi teferruat tabi birikince pek öyle olmuyo ama senn de dediğin gibi cevremde cok sevlrim iş yerndede oyleydi kendimi sevdiririm ama ondan daha fazla ilgi bekliyorum bi yanağımı oksasın bi canım kızım desin yok ac kaldım bunlara annenin ne demek olduğunu daha iyi anlıyorum o sevginin eksikliği kocaman bi boşlu yüreğimde bazen eşime rağmen keşke gurbete gitmeseydim diyorum..

kesinlikle destekliyorum:)) alkış yapan simgeyi kullanamıyorum ama seni alkışlıyorum:))) boşver kulağını kapatcaksan söylediklerine .ewet kesinlikle yüz göz olursun boşwer susarak en güzel cevabı werirsin en iyisi bu canım..çatlasın oda beni takmıyomu diye:D amacıda o zaten ben söyliyim,kızıyım,laf sokuşturayım.oda üzülsün sonra gelsin bana anne su lafına kırıldım şöle oldu böle oldu die bana dil döksün yok yaaaaa:((susarark umursamadığını belirtmiş olursun.sen umursamadıkçada k.validdende artık bunları yapmaktan bıkar inş. tabi:))))

Alkış seslerini duyabiliyorum cok sağol canım desteğin için:)) işte 1 haftadır aramıyorum tepki veriyorum sessizliğimle hoş o da veriyo onun derdi ablasına gitmedim hoşgeldine diye muhtemelen ondan bence ama onunda açıklaması var ablası gecen yıl teyzemdi bu yıl ablası işte:) neyse düğüne gelmedi ve 1 yıl sonra geldiğindede hiç gelmedi evime bi hayırlı olsuna 2-3 kez gittim ben yanına o bikere gelme zahmetnde bulunmadı hediyesinide geçtim yani bende bu yıl zaten hastaydım o geldiğinde sonrada aramadım ama haklıyım inan ya gecen yıl beni cok üzdüler hazırlık yaptım son dk gelemiyoruz dediler ve bahaneleri cok komikti o varken kayınvalidem onun komutunda çünki para onda devir menfaat devri tatlım çalışmayan gelin ne verebilir ona;)(arasıra aldığım hediyeler dışında ki nekdar haketmese de)

Allah kolaylık versın rabım baska sorun vermesın ınsaallah,kesınlıkle susman gerekır ır kere konustunmu senın neye kızdıgını anlar ve daha cok ustune gelır.
Bırak senın neye nasıl kızdıgını kırıldıgını bılmesın senı cözemesın hatta soyledıklerıne oyle cevaplar verkı senı ıncıtemedıgını dusunsun sonra baktı ıncınmıyor uzulmuyorsun bu sefer telaslanıcak ve hata yapmaya baslıycak :34:
cevaplar ver derken karsılık degıl sen ne yaparsan yap esın sana neden demez bunu anlatmaya calısan cevaplar bu yemek olur fatura olur.

Back