Acil bakın lütfen bi konu açacağım bana yanlız olmadığımı söyleyin 33 günlük lohusayım aşırı stresli bi dönem geçirdim panik atak hastasıyım ve sağlık anksiyetem var böyle doğumdan sonra aşırı bi hastalık korkusuna düştüm önceden de vardı ama doğumdan sonra çok oldu uyku uyuyamaz yemek yiyemez oldum sadece ağlıyordum böyle yaparken nefes darlığı ve ritim bozukluğu oluştu bende şimdi ciğerlerim göğüs kafesim yanıyor bildiğiniz kolumu kaldırmaya dermanım yok iki adım atamıyorum kalbim deli gibi vuruyor nefesim kesiliyor ama asıl önemli olan şu ki ilk zamanlar bi baş ağrısı geldi böyle ağrı gibi değil beynim içerde sıkılıyor geriliyor gibi saniyelik olarak geçiyor ama aşırı bi acı veriyor o anlık dünyadan kopuyordum bu biraz hafifledi ama aşırı kötü bişeydi şimdi ise bazen devam ediyor ama sersemlik var başımda sanki beynim sarsıntı geçiyor baş dönmesi gibi değil beynim dönüyor sanki içerde böyle hülyalı gibi beynimin içinde bi sis bulutu var sanki gözümü kafamı hareket ettirdikçe beynim içerde sallanıyor sanki rüyada gibiyim sersem gibiyim bide bulantım var çok garip bi bulantı bu boğazım falan tıkalı gibi garip olansa sürekli doktordayım her şey temiz çıkıyor psikolojik diyorlar lütfen ben gibi olan var mı yazar mısınız