size birkaç şey danışmak istedim. istanbul dışında bir şehirde yaşıyorum bundan bir ay önce çenem için iğneli epilasyona gittim. hatta favorilerin de alınmasını istedim ama bana favorilerdeki kılların çok ince olduğu ve alınırsa doku kaybı yaşayacağım söylendi. yani yapmadılar. çenem için de simsiyah tek tük kılları aldılar ve söylediğiniz gibi kabuklanma falan olmadı. birkaç gün şişti delik gibi göründü. şu an bir ay geçmesine rağmen iğne giren yerlerde hala lekeler var. bakımı nasıl yapmam gerektiği de söylenmedi. bugün tekrar randevu aldım ama ne olur bilmiyorum. akımı mı fazla veriyorlar uygulamada mı hata var. ben de bir umut başlamak istemiştim bu işe. çünkü insan içine çıkmak git gide zorlaşıyor. bu yıl evde olduğum bir sene o yüzden yaptırırım ve rahat ederim diye düşünmüştüm diğer türlüsü güç. sevgiler.
merhaba kızarıklıklar ne kadar surede geçtı acaba göbek bölgenızde ? dakıkası ne kadarSelam
Vee GÖBEK 2.turu
Bir süre bekledim. Kabuklarımada çok iyi baktım. Gidişat tabiki yine beklentimin üzerinde. Yüzümün ve koltuk altımında rutüşlerini aradan çıkarmışda oldum. Bazı danışan arkadaşlarımız oluyor ve şunu söylemeliyim ki doğru uzman ile çalışıyorsanız iğneli epilasyon harika birşey sonuçları bakımından. Keskin konuşan ve sadece iğneli epilasyon çalışan uzmanlar bu işin piriler. Ona göre araştırılıp karar verilme aşamasında da bu not önemli diyorum. Kılsız günleriniz olsun.
Kişinin cilt yapısına göre de değişiyormuş gerçi. Bende kabuklarımın kendiliğinden iyileşmesi 3-3.5 haftayı buluyordu. Dökülme olmaması için düşük bel kot pantolonu bile giymedim ki sürtme olmasın diye. Sonra medikosol sürdüm cilt kendini daha hızlı yeniledi. Kıllarında çoğu gidince rahatladım. Göbek bölgemde saati 140 tl. çalışıldı yani dakikası 2.33 tl ye geliyor.me
merhaba kızarıklıklar ne kadar surede geçtı acaba göbek bölgenızde ? dakıkası ne kadar
memnun musun acaba . ben zeynep polata gıdıcektımama randevular cok dolu ıcı alamıyorum randevuKişinin cilt yapısına göre de değişiyormuş gerçi. Bende kabuklarımın kendiliğinden iyileşmesi 3-3.5 haftayı buluyordu. Dökülme olmaması için düşük bel kot pantolonu bile giymedim ki sürtme olmasın diye. Sonra medikosol sürdüm cilt kendini daha hızlı yeniledi. Kıllarında çoğu gidince rahatladım. Göbek bölgemde saati 140 tl. çalışıldı yani dakikası 2.33 tl ye geliyor.
ulaşım olarak bana ters baya. bahcelıevlerde oturuyum . yer esenyurttamı . yoksa beylıkduzu metrobuse bınıp gıdebılırmym rahat
İyi araştırmak lazım. Burada her yer hakkındamemnun musun acaba . ben zeynep polata gıdıcektımama randevular cok dolu ıcı alamıyorum randevu
MerhabaMerhaba yarim bacak istiyorum ve cok kalinlar sizce maliyetli ne kadar tutar
Beylikdüzü esenyurt kısmında... Metrobüse çok yakın ki internete nur epilasyon beylikdüzü yazınca herşeyi çıkıyoryer nerde tam olarak
2sene olmus daha cikiyomuBeylikdüzü esenyurt kısmında... Metrobüse çok yakın ki internete nur epilasyon beylikdüzü yazınca herşeyi çıkıyor
Merhaba2sene olmus daha cikiyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?