- 27 Ağustos 2014
- 908
- 548
- 103
- 29
Göbeğimde kabukların dökülmeden kendi kendine geçme süreci 3 hafta belki biraz daha geçmiş olabilir.merhaba kabuklanmalar ne kadar sürede geçiyor göbek bölgesnde.ben başka bir yerde iğneli yaptrdım ama randevulu cok dolu oldugu ıcın gıdemıyorum .2 seans göbegıme yaptrdm başka yer arıyorum hala.deneme atışı yapmak ıcın gıtmeyı dusunuyorum nur hanıma memnun kalmazsam gitmicem
merhaba çok teşekkürler yazılarınız için şuanki durumunuz ne acaba ben de oraya gitmek istiyorum daGünaydın
Bu ara iş nedeni ile sisteme fazla giremiyorum.
Arada rütuş çalışmalarımız oluyor. Çok şükür çok rahatım.
Hava biraz daha soğusun bu seneki hedefim kollarım olacak.
Yapabilirsem kol çalışmalarındaki tecrübemide paylaşırım sizinle.
merhabalar ben de gitmeyş düşünüyorum ama kararsızım lütfen bizimle paylaşın randevunuzun nasıl geçtiğiniDaha randevu almadım ama bende gidicem bir buçuk hafta sonra.Buraya yazarım
Tabi paylaşırım şuan baska rahatsızlığımdan dolayı erteledim. Gittiğimde ilk işim buraya yazmak olacakmerhabalar ben de gitmeyş düşünüyorum ama kararsızım lütfen bizimle paylaşın randevunuzun nasıl geçtiğini
süpersiniz çok sağolun bekliyoruz❤Salı günü gidiyorum.Telefonla konuştum dürüst biri belli.özel mesajla soranlar çok olmuş gitti mi nasıl diye.Herkese tek tek yazamayabilirim burada seans sonrası herşeyi yazarım kızlar.
çook teşekkürler peki eli hızlı mıydı malum para sıkıntısından dolayı hız da önemli ve tabiki iz kalma vs gibi durumlar ama tabi bunlar biraz zaman geçtikten sonra söylenecek şeylerBoyun bölgem ve yüzümün yan kısımları yapıldı.2 saat işlem gördüm. Boynum bildiğiniz erkek sakalı o derece kıllıyım.Denk gelen olursa forumdan gösteririm20 gün sonra yine gidicem. Ben artık kendisine teslim ettim kendimi :) Sonraki seansı yine yazarım
Eli hızlıydı. Yani benim başka epilasyoncuyla deneyimim olmadı ama hızlıydı bence.çook teşekkürler peki eli hızlı mıydı malum para sıkıntısından dolayı hız da önemli ve tabiki iz kalma vs gibi durumlar ama tabi bunlar biraz zaman geçtikten sonra söylenecek şeyler
çok teşekkür ederimEli hızlıydı. Yani benim başka epilasyoncuyla deneyimim olmadı ama hızlıydı bence.
Rica ederim :)çok teşekkür ederim
merhaba şuan durumunuz nasıl kıllar çıktı mı veya iz kalma durumu oldu muRica ederim :)
Kıllar çıktı çünkü daha önce çıkacak tüyler vardı batık seklinde, çıkanların bi kısmı onlar.Çenemin sagindaki kıllar daha az çıktı soldakiler eskisi gibi .Zaten ilk seansta hepsi gidecek diye bişi yok :) O ilk kötü görüntü azaldı.Şuan kızarıklıklar var bölge bölge. Benim boynum ve çenem çok hassas ama iz kalacağını sanmıyorum.merhaba şuan durumunuz nasıl kıllar çıktı mı veya iz kalma durumu oldu mu
Sizde mi yüz için iğneli düşünüyorsunuz :)merhaba şuan durumunuz nasıl kıllar çıktı mı veya iz kalma durumu oldu mu
evet az önce seanstan çıktım ama çok uzun sürdü 3 saat sürdü ama sadece yanak kısmının bi kısmını alabildik o süre boyunca daha bi 3 saate daha ihtiyacım var napıcam ya çook maliyetliSizde mi yüz için iğneli düşünüyorsunuz :)
Maliyetli evetevet az önce seanstan çıktım ama çok uzun sürdü 3 saat sürdü ama sadece yanak kısmının bi kısmını alabildik o süre boyunca daha bi 3 saate daha ihtiyacım var napıcam ya çook maliyetli
maalesef benim yüzüm lazer gördüğü için daha uzun sürecekmişMaliyetli evetinşallah 2 seasa falan toparlansa biraz 1 saatlik seanslar alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?