İğneli Epilasyon Beylikdüzündeki nur epilasyona giden var mı

Bir kere gittim başka bir b yere gidiyorum uzak diye gidemedim ama bir kerede bile aldiklarinin çoğu çıkmadı

Yine 21-22 gün aradan sonra bugünde işlemimiz bitti.. Malum yeni yıl yaklaşıyor o zamana kadar kabuklarım iyileşir.Kılsız bir yıl olsun Benimde derimin rengi pembe imiş ortaya çıkmaya başladı siyah kıllar gittikçeÇok mutluyum çokk.

Bir kere gittim başka bir b yere gidiyorum uzak diye gidemedim ama bir kerede bile aldiklarinin çoğu çıkmadı
Gördüğüm kadarı ile buraya başka şehirlerden bile gelen var ilk başta çok şaşırmıştım ama şimdi nedenini anlayabiliyorum. Ben kolay kolay başka birine cesaret edebileceğimi sanmıyorum işinde gerçekten çok iyi. Sık sık yapılan bir işlem değil onun için kendisi nerde ben orada Şimdiki uzmanınızda iyi ise mesele yok.Kurtulalım şu kıllardan yeterki.

Selam. Bugün yine yüzüm için işlemimizi yaptık ve artık bariz boşluklarım görünmekde. Herşey tahmin ettiğim ve istediğim gibi gidiyor. Kılsız günler sizinle olsun.

Merhaba
Bugün 26 gün aradan sonra 7.kez yüzüme uygulamam gerçekleşti. Artık çalışmalarda eskisi gibi uzun sürmüyor yarı yarıya zamandan kazanıyorum. Hatta bundan sonrasında çok kalın olmayan ama göze gelen uzun tüyler var. O kalın kıllarımın genelinden kurtulduğum için şimdi bu tüylerede çalışılabiliniyor.. Sıra koltuk altımda en kısa zamanda ve başladığımda bu bölge ile ilgili tecrübemide detaylı olarak paylaşıcam kısmetse. Kılsız günler bizimle olsun.

Selamlar
Sonunda bugün koltuk altı çalışmasınıda yapmış bulunmaktayım Yüzümden dolayı bayağı geçikti ama iyi de oldu. 4.5 belki 5ay da olabilir öncesinde en son ağda ile almıştım. Sonrasında kökten hiç çekmedim.Boyları çok uzadığından arada jilet yaptım son bir ayda onuda bıraktım.Koltuk altı bölgemde biraz geniş ve bir hayli siyahlar.
Bu işlemimin en güzel yanı yoğun ve ilk çalışıldığı için Lokal aneztezi yaptırdım. Acısız oluşu pek hoşuma gitti keşke hep böyle olabilme olasığı olsa
iki buçuk saati biraz geçkin sürdü. Koltuk altımı uzun süre uzatmış olmamın artısı da bugün ki işlem de bu bölgede kıllarımın çoğundan bu uygulamasın da dahi kurtulmuş olmam.
Kılsız günlerimiz olsun.

Selam
29 gün aradan sonra yüzüm için az önce tekrar çalışıldı. Bu sene iğneli epilasyona iyiki karar vermişim diyorum. Bu yaz kısmetse rahat geçecek benim için.

Merhaba bende 7 aydır iğneli epilasyon yaptırıyorum koltuk altınız epey uzun sürmüş benim ilk koltuk altı seansim 46 dakika sürmüştü. Merak ettim yüzünüzün tamamen bitmesi toplam da kaç seans sürer diyorlar?

Merhaba
Yüz kişiden kişiye değişebilir çünki fazla bekleyip uzatma şansınız olmayabiliyor.Benim yüzüm bildiğiniz nerede ise sakaldı koyu siyah renk de. Cımbızla her gün çekiyordum. Bu yılın başında başladım.Tamamı çıkması zati genelde 6 ayı buluyor dendi. 16_20 günde gider iken ve ilk turlar iki saat ve geçkin sürerken şimdi bir saat ki önceki zamanlarda detaya girilemiyordu. Şu an ince ama biraz rahatsız edenler de alınıyor ve ayda 1 gidiyorum. Yüzümdeki o siyahlık bariz bir şekilde yok oldu bunu anlayabiliyorsunuz. Koltuk altına gelince yoğunluğa göre kişiden kişiye yine fark eder. Ben 5 ay hiç kökten çekmedim ve 1 kez çalışıldı ki çoğundan kurtuldum. 2 .tur bu kadar sürmeyecek ve onada daha zaman var sonrasındada tek tük çalışmalar olur ki buda gayet normal. Sonuç almak önemli. Yoksa bu kıllar bir şekilde zaten bizimle idi. Biteri olan yolda bu. Sonuçlar beni mutlu ediyor oldukça. Daha önemli ne olabilir ki.

Selam.
27 gün aradan sonra yine yüzüm için işlem yapıldı.O simsiyah ordu gibi kıllar gidince ten rengimi yeniden farketmeye başladım. Yüzdeki bu kıllar benim için öyle büyük sorunduki. Gerçi uzmanıma gittiğimde bazı karşılaştığım kişiler vardı. Ben ve benden daha sorunlu insanlarda var. Demek istediğim şuki çevremizde rastlamamış olabiliriz ama kıl konusunda yüz bölgesi dahil inanın çok sorunlu kişiler var.. Kimi hormonel, kimi ip ,cımbız ,jilet, cıbız sistemili makineler,lazer vesaire.. Ama bir şekilde bu konuda yalnız değiliz.. İğneli epilasyonda doğru uzmanınıda bulursanız bu sorunları hayatımız boyunca taşımak zorunda kalmıyorsunuz.. Her bölge sorun ama benim gibi yüzünde ciddi kıl problemi yaşamış olanlar daha iyi anlarlar.
Pürüzsüz günler bizimle olsun.

Merhaba
Bu kez 1 ayı biraz geçkin aradan sonra bugün yüzüme işlem yapıldı.. Çok şükür saatler süren işlemlerim artık 1 saat bile sürmez oldu.Çok rahatım.Derler ya yüzüm gözüm açıldı diye bu terime uyanlardan biriyim.O karartı gitti. Bu vakitten sonra epilasyona bu gidişlerimi çalışmadan bile saymıyorum o denli rahatım. Çok şükür bugünüde gördüm halen inanamıyorum. Ama herşeyin bir çözümü istenildiğinde bulunabiliyormuş.

Merhaba
Bugün koltuk altım için üçbuçuk ay aradan sonra 2.turu için işlem yaptırdım. İlk turumda 5 ay hiç almamıştım ve iki buçuk saat gibi bir süre sürmüştü. Şimdi ise 50dk:) çok iyi durumda ve artık kurtuldum gözüyle bakıyorum. Kılsız günler bizim olsun o la laaa

Selam
Sene başında iğneliye başladığımda tahmin ettiğim gibi oldu yüzüm. Yaza kadar çok rahatladım. İşlemler artık kısa sürüyor ve kıllar bayağı azaldığı içinde işlem sonrası da kızarıklar göze çarpmıyor. Özellikle yüzünde kıl sorunları olanlara iyi bir uzman bulup bu problemden kurtulsunlar derim.

Merhaba
Bugün yüzüme çalışıldı yine ve artık az sürüyor ve oluşan mini kabuklarda rahatsız etmiyor. Bundan sonra böyle azda olsa çalışmalar olacak gibi. Kılsız tüysüz günler bizimle olsun

Selam
Koltuk altım için 2 ay sonrasında 3. Tur çalışıldı bugün. O kadar büyük bir rahatlıkmış ki; ilk turda çoğu bitmişti zati artık aralardaki çalışmalar öylesi yoğun değil. Bu bölgede kesin çözüm isteyen alan, kılsız temizliği kolay. O ağda zamanı bekleme dönemimdeki kaşıntı yok batık kızarıklık yok en önemlisi de kıl köklerinden dolayı oluşan mavi siyah gibi o renk yok. Yumuşacık ten renkli kılsız günlerimiz bol olsun:)

Hayırlı akşamlar
Bugün yüzümde çalışıldı. Rutüş çalışmalara geçildi artık ama arada olması gerekiyor. Sonunda bu günleride gördüm. Bir zamanlar sakal gibi olan kıllarım size elveda:)

Selamlar
Bugün yüzümün ve aynı zamanda da koltuk altımın rutüş çalışmaları gerçekleşti. Öylesine azaldı ki önceden sadece tek bölgeye gider iken artık işleme gitmiş iken her iki bölgede kalan toparlamalarımı yaptırıyorum. Çok şükür bu günlere. Boşuna denmiyormuş sabrın sonu selamettir diye. Tabii doğru uzmanlar ile çalışıldığı sürece. Tüysüz günler herkese.

Merhaba
Bu kez ara biraz uzun oldu bu sürede de yüzümdeki rahatsız olanları makas ile keserek idare ettim taki bugüne kadar. Yine yüzüm ile koltuk altımdaki kıllara az bir çalışma yapıldı. Bunlar ara ara az çalışılacak şimdi sıra başka bölgemde. Karar verdiğimde diğer gelişmeleride paylaşıcam hayırlısı ile.
Kılsız günler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…