Beylikdüzü’nde İğneli Epilasyon Uzmanı Arayışı

ozgunburcu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
9
3
34
Selamlar,

Çok uzun zamandır Beylikdüzü ve civarında deneyimli bir iğneli epilasyon uzmanı arıyorum. Sırf yorumları iyi diye Göztepe’deki bir uzmana gittim ancak artık o kadar uzak bir yere gitmek istemiyorum. Beylikdüzü’nde de işini iyi yapan bir uzman vardır diye umuyorum. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. 🍀

pınar koçer var. daha evvel bakırköydeydi, ben tüm vücut iğneli epilasyonumu yaptırdım. tavsiye ederim.
Teşekkürler. Ben de onu bulmuştum, geçen ay ufak bir bölgeye işlem yaptırdım ama sonuç alabilir miyim, iz kalma riski olur mu emin değilim. Sizin süreç nasıldı, ne kadar sürdü sonuç almanız? Bir de işlem sonrası sattığı bir kremi aldırıyor, iki hafta boyunca sabah akşam o sattığı kremi, fito kremini, batticon ve pudra sürülmesini istiyor. Daha önce iyi bir uzmana iğneli epilasyon yaptırdığımda pudra sürmek yeterli demişti. Siz sonrası için nasıl bakım uyguluyordunuz, bu kadar ürün kullanıp vakit harcamak şart mı?

çocukluk döneminde yaptığım en büyük hata her yerime lazere gitmek ( komple sırtım, komple kol, yüz ve gıdım) olmuştu. sonra tüyler jiletle alınmış erkeksi kıllara dönüştü. iğneli araştırdım ve pınar hanımla başladım. çok şükür şimdi hiç bir şeyim yok. pürüzsüzüm. ama o dönem fazlaca psikolojik savaş verdim hem maddi hem manevi. ama sabredin hepsi geçiyor. iğneliden sonra ilk 4 gün verilen krem batikon ve pudra kullanıyordum. bunlar iyileşmeyi hızlandırıyor. 4 gün sonrasında sadece pudra kullanıyordum 10 gün. ve 1 yıl sürdü benim tamamen bitmesi .

çocukluk döneminde yaptığım en büyük hata her yerime lazere gitmek ( komple sırtım, komple kol, yüz ve gıdım) olmuştu. sonra tüyler jiletle alınmış erkeksi kıllara dönüştü. iğneli araştırdım ve pınar hanımla başladım. çok şükür şimdi hiç bir şeyim yok. pürüzsüzüm. ama o dönem fazlaca psikolojik savaş verdim hem maddi hem manevi. ama sabredin hepsi geçiyor. iğneliden sonra ilk 4 gün verilen krem batikon ve pudra kullanıyordum. bunlar iyileşmeyi hızlandırıyor. 4 gün sonrasında sadece pudra kullanıyordum 10 gün. ve 1 yıl sürdü benim tamamen bitmesi .
Psikolojik olarak çok zor bir süreç, anlayabiliyorum. Peki, kabuklanmalar ne kadar süre kalıyordu, hatırlıyor musunuz?

Son olarak, bir yıllık süreçte ortalama kaç seans gitmişsinizdir, her bir bölge kaç seansta tamamen bitti acaba? Mesela ben alt koluma bir seans yaptırdım, bir ayda çok az çıktı.

X