Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar ben beylikdüzünde öğleden sonraları gidebileceğim temizlik işi arıyorum.Güvenilir ve temiz biriyim.ihtiyacım var özenle kendi evim gibi temizlik yapabilir yardımcı olabiliirm..
merhaba hala işe ihtiyacınız var mı? ben doğum yapacağım aylıkçı aramaktayım. yani haftaiçi hergün yarım gün gelecek birine ihtiyaç var düşündüğünüz maaş ne olur? beykentte oturmaktayım
İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidilir .... acilllll güvenilir ilgili ailelerden cevap bekliyorum referans verebilirim 0539 347 06 21 ayrıca ev taşınırken toplama yerleştirme yapılır ...
merhaba Beylikdüzü Büyüksehir mahallesinde oturuyorum haftada 5 gün yarım gün veya tam gün gelecek ev işlerinde ve yemek de yardımcı bayan arıyorum 3,5 yasında bir oglum var okula gidiyor.Saat 17:40'da servisten iniyor onu karşılayacak (ben saat 19:00^da eve geliyorum,yaklasık 1,5 saat cocukla duracak:bu arada babaanne ve dede arka sokakta oturuyor onlarda cocugu alıp oynatabilir yemegini yedirebilir cocuk pek iş yaratmıyor. Ev işlerine yetişemediğim için yardımcıya ihtiyacım var Evimizin insanı olacak kendi evi gibi görecek evin düzenini sağlayacak sakin temiz titiz ve güvenilir bir yardımcı arıyorum .Özelden mesaj atabilir ekingok@hotmail.com adresine mail atılabilir