• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü’nde evler bu kadar ucuz mu

İyi akşamlar kızlar İstanbul Beylikdüzü’nde evler çok ucuz duruyor 3+1 ev 250 TL bunlar gerçek ilan mı bilgisi olan var m
15 senedir beylikdüzündeyim
Bu fiyata kira görmedim.
Kiralar 1500 den başlıyor ortalama
Satılık dersen şu anda 2+1ler bile 500000.

Beylikdüzü değil Esenyurt’tadır o evler. Anca o taraflarda bulursunuz o da bir ihtimal. Esenyurt, Kavaklı her yer Beylikdüzü diye geçiyor.

Ankara İzmir gene iyi fiyatlar.İstanbul da hayvan bağlanacak evlerin kirası 1000 tl den başlıyor kirası satılık evler en az 450 000.valla orda yaşayanlar ve geçinenler tebriklik insanlar
İzmir’de fiyatlar iyi mi? :KK70: Sinirlerim bozuldu kusura bakmayın.

Trabzonun akçaabat ilçesinden bildiriyorum. Bina yaşi 15_20 arası arakat , manzarası olmayan ve yüksek olasılıkla sokak arasında alacağımız 3+1 ev en güzel ihtimalle ,dostumuza veriyorsak 300.000.

Kiracıya veriyorsak da 800 lira.

Yani dünyanın en büyük, en güzel, en cazip,ulaşım imkanlarının en gelişmiş olduğu, asya ile avrupayı karadeniz ile marmarayı birbirine bağlayan istanbulda mülk sahibi olsam ben... o paraya evimin önünden gecirtmem.

Çok uygun fiyatlı ev ya da araba bulunca kendimize sormalıyız. Ben mal sahibi olsam bunu bu paraya verir miyim?

Cevap hayır ise o işte başka is vardır.

Ya da mal sahibi delirmiştir, kendi parası ile husumeti vardır..

Başka ihtimal yok😊

Ablam 15 senedir beylikduzunde oturuyor cok katli siteler 20 yillik civari 600bin tl den basliyor..az katli sitelerse ise 900bin tl den.basliyor

Şimdi bizim burda genelde daireleri kendimiz yaptırırız 0 daire .100 bine arsa 150 binede misss gibi bahçeli ev yaparsın hatta 150 bin bile yeterli :) annemler 150 bine iki katli daire yaptı . 4 yıl önce semtte öyle kötü değil yani .inan Adana'nın en iyi sözde semtlerini bilirim evler beş para etmez .ayrıca apartman ben yaşayamam hayatta apartmanda bana ait olucak müstakil bahçeli olucak tadından yenmez
O paraya anca dağlıoğlunda yapılır

İyi akşamlar kızlar İstanbul Beylikdüzü’nde evler çok ucuz duruyor 3+1 ev 250 TL bunlar gerçek ilan mı bilgisi olan var m

Cevapları okumadım, belki söylenmiştir, Esenyurt'tur orası. Beylikdüzünde - ki bölgesine göre iyi yeri, eh yeri var - 250 bine ev yok maalesef artık. Bir- iki sitede, daire çeşitleri arasında 1+1'ler var, onlar dahî 300-350'den başlıyor. Esenyurt ise genel olarak pek tavsiye edilecek bir yer değil, iyi bir bölgesi varsa bilemem tabii...

Edit: 250 kira demişsiniz galiba ben yanlış anlamışım, o da yok gerçi. Olsa olsa günlük kiralıktır onlar.

bizde ilanlarda öyle 4+1 300bine daire bulup gitmiştik. emlakçı bize'dairelerin tapusunun olmadığını, hisseli tapu olduğunu'söylemişti.bazı araplar gelip bütün binayı alıyolarmış vs öyle olunca bir sıkıntı olmuyomuş.
ama ben elime tapu alamayacaksam isterse 100bin olsun yine almam

Eşimle bir aralar ev bakarken uygun fiyatlı daireler dikkatimizi çekmişti Beylikdüzü tarafında. Biraz inceledik yorumları okuduk ve açıkçası güvenemedik. özellikle dolandırıcılık mağdurları çok vardı. bir de dairenin peşinat parası olabiliyor o yazılan kısım. çoğunlukla da beylikdüzü yazıyorlar ama daireler esenyurt bölgesinde oluyor. oralar da malum pek istenmeyen bölgeler. o nedenle o tarafta bir tanıdık olmadan daire bakmak riskli gelmişti bize ve vazgeçtik.

Şimdi bizim burda genelde daireleri kendimiz yaptırırız 0 daire .100 bine arsa 150 binede misss gibi bahçeli ev yaparsın hatta 150 bin bile yeterli :) annemler 150 bine iki katli daire yaptı . 4 yıl önce semtte öyle kötü değil yani .inan Adana'nın en iyi sözde semtlerini bilirim evler beş para etmez .ayrıca apartman ben yaşayamam hayatta apartmanda bana ait olucak müstakil bahçeli olucak tadından yenmez

Anneniz güle güle iyi günlerde sağlıkla otursun.
Ama 4 yıl öncesi 2016, doların (yıllık ortalama) satış fiyatı 3,023.
Şu anda aynı malzeme ile o fiyatlara aynı evi yapmak da mümkün değil :KK43:

250₺ derken satılık olan 250bin tlden mi bahsediyorsunuz? Bahsettiğiniz ilanlar da muhtemelen emlakçıdan verilen cumhuriyet mahallesi diye geçen ama aslında esenyurtta olan yanıltmaca ilanlardır. 3+1 250 bine ev imkansız şuan beylikdüzünde hele de siteli bölgesinde
ya konu sahibinin konusuna kaynak yapıcam ama beylükdüzünden ev kiralamak istiyorum ilanlara baktım cumhuriyet mahallesi kavaklı vs olarak geçiyor evler hep. düzgün bir semt olduğundan nasıl emin olucam ne yapmam gerekir esenyurttan uzak durmam için

ya konu sahibinin konusuna kaynak yapıcam ama beylükdüzünden ev kiralamak istiyorum ilanlara baktım cumhuriyet mahallesi kavaklı vs olarak geçiyor evler hep. düzgün bir semt olduğundan nasıl emin olucam ne yapmam gerekir esenyurttan uzak durmam için

Eğer ulaşım önemliyse e5e yakın olsun istiyorsanız barış mahallesi, adnan kahveci mahallesi ve yakuplu mahallesi daha rahat bu konuda. Cumhuriyet mahallesi yazanların çoğu esenyurt bölgesinde kalıyor o bölgelere hiç bakmayın derim ben. Siteli ve sosyal faliyetler elimin altında olsun derseniz en iyi bölge Beykent olarak geçen Adnan Kahveci mahallesi civarıdır

Barış mahallesi Adakent, Migros arkası civarı en talep gören yerleridir. Uzun süre severek oturdum.
Adnan Kahveci mahallesinde pazar çevresi ve yaşam vadisi çevresine bakın, Gürpınar’a uzanan sokakları (okullar bölgesi diyede geçer) çok talep görmez. Eski evler ve yeni yapılan siteler bir arada, ayrıca ulaşım problemi var.
Yakuplu’yu çok sevmem ama nüfus müdürlüğü çevresi fena değil.
Beylikdüzü ile Esenyurt’u bir cadde ayırır. Esenyurt’un Marmara Park ve sgk çevresi fena değildir. Daha aşağılara inmeyin yaşayanların profili direkt değişir.

Konu sahibi bu fiyatlarla Beylikdüzü’n de ev imkansız gibi bir şey. Bir sene önce Adakent’te 3+1 otoparklı, bahçeli evimi 400.000 civarına sattım ve yirmi yıllık binaydı.

Back
X