- 10 Nisan 2014
- 42.461
- 113.757
- 798
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
valla mı Ankara da anca varoş semtte alırsın o da eski daireCanım 250 bin'e gel Adana'ya luks daire yaparsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla mı Ankara da anca varoş semtte alırsın o da eski daireCanım 250 bin'e gel Adana'ya luks daire yaparsin :)
Ankara İzmir gene iyi fiyatlar.İstanbul da hayvan bağlanacak evlerin kirası 1000 tl den başlıyor kirası satılık evler en az 450 000.valla orda yaşayanlar ve geçinenler tebriklik insanlarBuna nereden baktınız bilmiyorum ama Türkiye'de genel olarak 250tl'ye ev yok, İstanbul da olması imkansız. Aidat falandır oBelki arayın diye yazmışlardır.
Şimdi bizim burda genelde daireleri kendimiz yaptırırız 0 daire .100 bine arsa 150 binede misss gibi bahçeli ev yaparsın hatta 150 bin bile yeterli :) annemler 150 bine iki katli daire yaptı . 4 yıl önce semtte öyle kötü değil yani .inan Adana'nın en iyi sözde semtlerini bilirim evler beş para etmez .ayrıca apartman ben yaşayamam hayatta apartmanda bana ait olucak müstakil bahçeli olucak tadından yenmezvalla mı Ankara da anca varoş semtte alırsın o da eski daire
müstakil sevmezdim ama pandemi de bahçesi ağacı olanları acayip kıskandım.biz evin balkonuna hapsolduk çünküŞimdi bizim burda genelde daireleri kendimiz yaptırırız 0 daire .100 bine arsa 150 binede misss gibi bahçeli ev yaparsın hatta 150 bin bile yeterli :) annemler 150 bine iki katli daire yaptı . 4 yıl önce semtte öyle kötü değil yani .inan Adana'nın en iyi sözde semtlerini bilirim evler beş para etmez .ayrıca apartman ben yaşayamam hayatta apartmanda bana ait olucak müstakil bahçeli olucak tadından yenmez
Çok zordur şimdi bilirim :) bı komşuda covid19 çıksa butun binayı karantinaya alıyorlar .bizde öyle bı durum yok çok şükür :) .deprem içinde daha sağlam olduğunu düşünüyorummüstakil sevmezdim ama pandemi de bahçesi ağacı olanları acayip kıskandım.biz evin balkonuna hapsolduk çünkü
İskanı tamamlanmamış evler olabiliyor. Ve bunu sitede belirtmeleri bildiğim kadar yasak olduğu için yazılmıyor. Genelde ticaret yapan kişiler alıyor o evleri. Yani yatırım için alıyorlar. Böyle aile olarak orada oturmak amaçlı alanlar yok diye biliyorum. Zaten bazı evlerde elektrik vs ortak kullanım oluyor ve diğer evleri de yatırım amaçlı aldıklarından o evler boş oluyor satın alınsa dahi. Yani aile olarak oturmak amaçlı almak, taşınmak mantıklı değil. Eğer isterseniz oradaki emlakçıların numarasını alıp telefon üzerinden bilgi alabilirsiniz, büyük ihtimalle bu dediklerimi diyeceklerdir.Sahibinden baktım görüncede çok şaşırdım ve evlerde Çok lüks kaliteli duruyor gerçekten de büyük dolandırıcılık o zaman 300bin TL’ye evleri görünce şok oldum satıp ordan almak mantıklı gelişti
Yok oyle birsey. Apartmanımızdaki saglik görevlileri basta olmak üzere, bir çok pozitif teshis alan oldu. Diger komsulara bilgi bile verilmedi. Titiz olan asansorde maske takiyor hepsi buÇok zordur şimdi bilirim :) bı komşuda covid19 çıksa butun binayı karantinaya alıyorlar .bizde öyle bı durum yok çok şükür :) .deprem içinde daha sağlam olduğunu düşünüyorum
ilk zamanlarda aldıkları oldu .ama artık yok tabikiYok oyle birsey. Apartmanımızdaki saglik görevlileri basta olmak üzere, bir çok pozitif teshis alan oldu. Diger komsulara bilgi bile verilmedi. Titiz olan asansorde maske takiyor hepsi bu
AA öylemi .ben birinden duymuştum öyle yapmislardi . bilemiyorumYok oyle birsey. Apartmanımızdaki saglik görevlileri basta olmak üzere, bir çok pozitif teshis alan oldu. Diger komsulara bilgi bile verilmedi. Titiz olan asansorde maske takiyor hepsi bu
Bu bilgi dogru mu?bu deprem uyarıcıymış yani her an deprem olabilir istanbulda
İnanmayın...! onlara oraya gidince o ev satıldı başka altarnatifler var deyip mevcut ellerindeki evleri sunuyolar yani öyle bir ev yok bizzat yaşadım saygılarSahibinden baktım görüncede çok şaşırdım ve evlerde Çok lüks kaliteli duruyor gerçekten de büyük dolandırıcılık o zaman 300bin TL’ye evleri görünce şok oldum satıp ordan almak mantıklı gelişti
Evet tehlikeli yerde olmuş deprem anafayda ama net birşey söyleyemiyorlarBu bilgi dogru mu?
Beylikduzunde çalışıyorum o fiyatlar değil kesinlikle. Orda evler 650 milyardan başlayıp tirilyonlara çıkıyor. O ilanlar beylikduzu diye yazilip aslında esenyurtun ic taraflarından evleri ifade ediyor. Yada Gürpınar diye bir kismi var cok ilerde. Bizde zamanında ev bakmistik beylikduzu diye bizi oralara götürmüşlerdi.İyi akşamlar kızlar İstanbul Beylikdüzü’nde evler çok ucuz duruyor 3+1 ev 250 TL bunlar gerçek ilan mı bilgisi olan var m
Esenyurt'un bu meydan kismi var. Belediye hastane esenyurt uni nin bulundugu kisim nasil orasi da mi kotu Esenyurt ilcesinde?Evimi yeni kiraya verdim beylikduzunde. Site ici 150 metrekare 3+1 en ust kat ama guzel bir deniz manzarasi var. Bina 15 yillik asansörlü.
2100 kira. 300 aidat
Satilik da ayni sitede 550 binden başlıyor, daha kucuk daireler.
Esenyurt da beylikdüzü gibi yaziliyor genelde. Biraz muhiti kotu. Yeni binalar bile uygun fiyatli. Ama yine de 250ye ev asla bulunmaz 1+1 bodrum belki