- 27 Temmuz 2017
- 362
- 515
- 53
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
İyi akşamlar kızlar İstanbul Beylikdüzü’nde evler çok ucuz duruyor 3+1 ev 250 TL bunlar gerçek ilan mı bilgisi olan var m
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslı astarı yok canım olsa bile çoook uzak ulasımın olmadığı yerlerdir. Ama oralar bile 750 den baslıyorİyi akşamlar kızlar İstanbul Beylikdüzü’nde evler çok ucuz duruyor 3+1 ev 250 TL bunlar gerçek ilan mı bilgisi olan var m
Iyi aksamlar. Beylikdüzünde evler ucuz deil. Ben de öyle düşünüyordum ama deil. Ayrıca 3+1 250 tl nasıl oluyor imkansız. Bazı emlakçılar ilanlarda ucuz gösterip müsteri gelince başka evlere yönlendiriyorlar. Yani dolandiricilik bana gore. Yeni binalarda özellikle kiralar 3+1 ler 2000den başlıyorİyi akşamlar kızlar İstanbul Beylikdüzü’nde evler çok ucuz duruyor 3+1 ev 250 TL bunlar gerçek ilan mı bilgisi olan var m
250 bin ucuz mu oluyor oluyorrr galibaaaİyi akşamlar kızlar İstanbul Beylikdüzü’nde evler çok ucuz duruyor 3+1 ev 250 TL bunlar gerçek ilan mı bilgisi olan var m
bu deprem uyarıcıymış yani her an deprem olabilir istanbuldaVar öyle evler o bölgede
Ama deprem bölgesinde olduğu için
Yani depremde muhtemelen yerle bir olacak denize kayacak binalar
Maalesefbu deprem uyarıcıymış yani her an deprem olabilir istanbulda
250 bine anca küçük illerde ev kaldı artık maalesefGerçekten dolandırıcılarmış öğrendim şimdi Rabbim kimsenin parasını boşa götürmesin
Galiba 250 binden bahsediyorsunuz evet o fiyata bı çok daire var çokta şıklar ama orayı tercih etmeyin çünkü İstanbul'un 1. Derece deprem bölgelerinden. Onun için tercih edilmiyorİyi akşamlar kızlar İstanbul Beylikdüzü’nde evler çok ucuz duruyor 3+1 ev 250 TL bunlar gerçek ilan mı bilgisi olan var m
Canım 250 bin'e gel Adana'ya luks daire yaparsin :)250 bine anca küçük illerde ev kaldı artık maalesef
İyi akşamlar kızlar İstanbul Beylikdüzü’nde evler çok ucuz duruyor 3+1 ev 250 TL bunlar gerçek ilan mı bilgisi olan var m