• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü’nde evler bu kadar ucuz mu

Yavrularmherseym

Bşlng: 82 gncl: 81.1 Hdf: 68
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
362
515
53
İyi akşamlar kızlar İstanbul Beylikdüzü’nde evler çok ucuz duruyor 3+1 ev 250 TL bunlar gerçek ilan mı bilgisi olan var m

250₺ derken satılık olan 250bin tlden mi bahsediyorsunuz? Bahsettiğiniz ilanlar da muhtemelen emlakçıdan verilen cumhuriyet mahallesi diye geçen ama aslında esenyurtta olan yanıltmaca ilanlardır. 3+1 250 bine ev imkansız şuan beylikdüzünde hele de siteli bölgesinde

İyi akşamlar kızlar İstanbul Beylikdüzü’nde evler çok ucuz duruyor 3+1 ev 250 TL bunlar gerçek ilan mı bilgisi olan var m
Aslı astarı yok canım olsa bile çoook uzak ulasımın olmadığı yerlerdir. Ama oralar bile 750 den baslıyor

Iyi aksamlar. Beylikdüzünde evler ucuz deil. Ben de öyle düşünüyordum ama deil. Ayrıca 3+1 250 tl nasıl oluyor imkansız. Bazı emlakçılar ilanlarda ucuz gösterip müsteri gelince başka evlere yönlendiriyorlar. Yani dolandiricilik bana gore. Yeni binalarda özellikle kiralar 3+1 ler 2000den başlıyor

Sahibinden baktım görüncede çok şaşırdım ve evlerde Çok lüks kaliteli duruyor gerçekten de büyük dolandırıcılık o zaman 300bin TL’ye evleri görünce şok oldum satıp ordan almak mantıklı gelişti

Galiba 250 binden bahsediyorsunuz evet o fiyata bı çok daire var çokta şıklar ama orayı tercih etmeyin çünkü İstanbul'un 1. Derece deprem bölgelerinden. Onun için tercih edilmiyor

Evimi yeni kiraya verdim beylikduzunde. Site ici 150 metrekare 3+1 en ust kat ama guzel bir deniz manzarasi var. Bina 15 yillik asansörlü.
2100 kira. 300 aidat
Satilik da ayni sitede 550 binden başlıyor, daha kucuk daireler.
Esenyurt da beylikdüzü gibi yaziliyor genelde. Biraz muhiti kotu. Yeni binalar bile uygun fiyatli. Ama yine de 250ye ev asla bulunmaz 1+1 bodrum belki

Back
X