Kına Gecesi beylikdüzü veya büyükçekmece de kına mekanı acill lütfenn:((

goksum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
12
0
36
İstanbul
merhabalar, arkadaşlar 39 gün sonra düğünüm olacak ama ben kına mekanı bulmuş değilim lütfen bana yardım edin fikri olan var mı??
Türbanlı olduğum için o gece açık olmak istedim ve abiyemi ona göre seçtim şimdi ise mekan bulamıyorum..sadece bayanlara özel erkek olmayacak bir mekan biliyor musunuz...

mrb canım bende b.düzünde oturuyorum benim düğünüm nisanın ilk haftası olacağı için daha gidip konuşmadım fakat kına için beyzade fasıl restaurantı düşünüyorum tabi kına için verirler mi onuda bilmiyorum konuşucam yemeksiz bayanlardan başka hiçkimse olmasın müziğide ben ayarlicam dicem inş olur eğer orası olmazsa da avcılarda bi yer bakıcam..

mutluluklar dilerim şimdiden canım...ben beyzadeye sordum ama piyanist şantör erkek oluyomuş, müziği bizim ayarlamamıza da sıcak bakmıyorlar..off ya güzel bi yer nasıl olmaz anlayamıyorum...

merhaba cnm
bende aynı durumdayım. 20 gün sonra düğünüm var ve hala kına gecesi için bir mekan bulamadım
büyükçekmece beylikdüzü civarı arıyorum.beyaceye sormuştum kokteyl tarzı bir menü için çok yüksek fiyat verdiler.
beyzade fasılın tesettürlüler için uygun olmadığını düşündüğüm için hiç sormadım. mimarsinana doğru giderken aymerkeze gelmeden bi kaç düğün salonu var fiyatlarıda baya uygun ama benim mekan hoşuma gitmedi. istersen sen genede bi bak cnm

kızlar hala veriliyor mu bilmiyorum ama bi kaç sene önce bir tanıdığımızın kınası,büyükçekmece kültür parktaki han gibi yerde olmuştu,taş mekan çok hoş ama sonbahar ya da kış için güsel,yazın çok sıcak oluyor.belediyeden izin alınıyormuş galiba bi git sor araştır istersen canım..

Canım biliyorum o taş mekanı ama erkek falan girmesin istiyorum ben tesettürlü olduğum için o gece açık giyinicem ve dışardan falan görülmesin istiyorum...teşekkür ederim ayrıca yardımcı olduğun için:)

canım beylikdüzünde muhtarlığın olduğu bir salon varmış epeyce de ucuza veriyorlarmış bayanlara mahsus da olabiliyormuş belediyeden kiralaya biliyormuşsun bana da bir tanıdık söyledi ben bakıcam istersen sende bak MALUM ÇOK AZ ZAMANIMIZ KALDI:))

canm hala işine yararmı bilmiyorum ama körfez düğün salonu diye bir yer varmış büyükçekmecede galiba...geçen annemler orda bi düğüne gittilerde,çok beyenmişler,istersen bi görüş...'castle körfez düğün salonu' diye de geçiyor galiba...

göksum canım naptın kına için yer ayarlayabildin mi :18:

evet canım ayarladım beylikdüzünde muhtarlığın orada belediyenin verdiği bir yer var fiyatı da epeycee çok çok uygun..C mahallesi otobüs durağı, öğretmen okulu karşısı beylikdüzü düğün salonu-büyükşehir .belediyeyle görüşüp bakabilirsin oradan kiralanıyor...kına için bence ideal bir yer sırf bayan olabiliyor..müzik sistemi falan var ben sadece şarkılarımı ayarladım ama galiba pek emin olmamakla birlikte orada da varmış cd ler ama ben gene de işimi riske atmadım...bir görüş beğenirsen...

çok iyiymiş canım ya bende bakayım mutluluklar diliyorum sanaa

merhaba arkadaşlar beylikdüzünde sizin aradığınız şekilde himet veren bir yer var bayanlara özel, bayan garson ve bayan dj müzik yapılıyor görüşmenizi öneririm "nisan organizasyon evi"

Ben kınam için bayan orkestra tutmuştum.2 bayan canlı müzik yaptılar klavye ve davul çalıyorlardı ve ikiside her türlü şarkıyı okuyordu ..kına gecem düğünümden binkat güzel oldu..bizim kınalarımızda müzik olayına cok fazla karışan oluyor.herkes kendi kafasına göre çalmaya kalkışıncada dogru dürüst oynanmıyor.ben çözümü böyle bulmuştum..mutluluklar dilerim arkadaşım

Kızlarr bende beylikdüzündeim valla benimde aklıma nisan organizasyon evi gelmişti ama yukarda arkadaşımız yazmış .. Ama bu belediye olayını sevdim aynısını bende yapabilrim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…