mrb canım bende b.düzünde oturuyorum benim düğünüm nisanın ilk haftası olacağı için daha gidip konuşmadım fakat kına için beyzade fasıl restaurantı düşünüyorum tabi kına için verirler mi onuda bilmiyorum konuşucam yemeksiz bayanlardan başka hiçkimse olmasın müziğide ben ayarlicam dicem inş olur eğer orası olmazsa da avcılarda bi yer bakıcam..
merhaba cnm
bende aynı durumdayım. 20 gün sonra düğünüm var ve hala kına gecesi için bir mekan bulamadım
büyükçekmece beylikdüzü civarı arıyorum.beyaceye sormuştum kokteyl tarzı bir menü için çok yüksek fiyat verdiler.
Beyzade fasılın tesettürlüler için uygun olmadığını düşündüğüm için hiç sormadım. Mimarsinana doğru giderken aymerkeze gelmeden bi kaç düğün salonu var fiyatlarıda baya uygun ama benim mekan hoşuma gitmedi. Istersen sen genede bi bak cnm
göksum canım naptın kına için yer ayarlayabildin mi :18:
evet canım ayarladım beylikdüzünde muhtarlığın orada belediyenin verdiği bir yer var fiyatı da epeycee çok çok uygun..C mahallesi otobüs durağı, öğretmen okulu karşısı beylikdüzü düğün salonu-büyükşehir .belediyeyle görüşüp bakabilirsin oradan kiralanıyor...kına için bence ideal bir yer sırf bayan olabiliyor..müzik sistemi falan var ben sadece şarkılarımı ayarladım ama galiba pek emin olmamakla birlikte orada da varmış cd ler ama ben gene de işimi riske atmadım...bir görüş beğenirsen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?