- 12 Kasım 2014
- 105
- 70
- 18
- 43
- Konu Sahibi ABRIGHT1981
Bır deneyım olarak dusuncelerın cok degerli .. Ben henuz hıcbır tedavıye basladım cok tedrgınım ve korkuyorum benı anlayacagından emınım.. Evıme cok yakın selman bey benı dogru yonlendrırmı bılemıyorum. Tek endısemde bu . Cunku tup bebektn önce yapılabıleck seyler var .. Sence fıkır alacagım kişiler arasında olmalı mı .. Buarada dualarım senınle olacak rabbım saglıklı bır evlat nasp etsın sana canım
teşekkürler canım, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..senin de gönlüne göre versin canım..bence bir randevu al git sonuçta görüşmende fayda var.yaklaşımlarına bir bak..konuşması çok iyi..pozitif bir insan..dediğim gibi doktora birşey diyemiyorum ama sanki medicana onun adını kullanıyormuş gibi geliyor..ama sana tavsiyem gittin görüştün başka bir doktora daha git görüş..tabi imkanın varsa..tek bir doktorla kalma bence..çünkü yapılacak şeyler var demişsin fikir almam lazım dediğin için..korkmana gerek yok.biliyorsunki moral çok önemli..rabbime sığın herşeyin hayırlısını o bilir..rabbim yar ve yardımcın olsun..rabbim hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin canım..yine sormak istediğin birşey olursa yaz lütfen..elimden geldiğince destek olmaya çalışırım..herşey güzel olacak allahın izniyle..allaha emanet ol canım:)