BEYLİKDÜZÜ TIP MERKEZİ/MEDİCANA BEYLİKDÜZÜ DOĞUM FİYATLARI HK.

Bır deneyım olarak dusuncelerın cok degerli .. Ben henuz hıcbır tedavıye basladım cok tedrgınım ve korkuyorum benı anlayacagından emınım.. Evıme cok yakın selman bey benı dogru yonlendrırmı bılemıyorum. Tek endısemde bu . Cunku tup bebektn önce yapılabıleck seyler var .. Sence fıkır alacagım kişiler arasında olmalı mı .. Buarada dualarım senınle olacak rabbım saglıklı bır evlat nasp etsın sana canım

teşekkürler canım, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..senin de gönlüne göre versin canım..bence bir randevu al git sonuçta görüşmende fayda var.yaklaşımlarına bir bak..konuşması çok iyi..pozitif bir insan..dediğim gibi doktora birşey diyemiyorum ama sanki medicana onun adını kullanıyormuş gibi geliyor..ama sana tavsiyem gittin görüştün başka bir doktora daha git görüş..tabi imkanın varsa..tek bir doktorla kalma bence..çünkü yapılacak şeyler var demişsin fikir almam lazım dediğin için..korkmana gerek yok.biliyorsunki moral çok önemli..rabbime sığın herşeyin hayırlısını o bilir..rabbim yar ve yardımcın olsun..rabbim hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin canım..yine sormak istediğin birşey olursa yaz lütfen..elimden geldiğince destek olmaya çalışırım..herşey güzel olacak allahın izniyle..allaha emanet ol canım:)

canım açıkçası benim için en iyi kadın doğum doktoru hastane açısından birşey diyemem ama etrafımdaki herkes ona gidiyor muayenesi de ucuz su an esenyurt yeni hayat tıp merkezinde kıraç otobüsleri önünden geçiyor yardımcı olabilirsem ne mutlu bana gidince anlayacaksınız zaten beni Allah kucağınıza almayı nasip etsin :-)
Aminnnn inşaAllah canım benim sagol ayten hanim icin aradim hastaneyi haftaya gidicem ins :)

teşekkürler canım, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..senin de gönlüne göre versin canım..bence bir randevu al git sonuçta görüşmende fayda var.yaklaşımlarına bir bak..konuşması çok iyi..pozitif bir insan..dediğim gibi doktora birşey diyemiyorum ama sanki medicana onun adını kullanıyormuş gibi geliyor..ama sana tavsiyem gittin görüştün başka bir doktora daha git görüş..tabi imkanın varsa..tek bir doktorla kalma bence..çünkü yapılacak şeyler var demişsin fikir almam lazım dediğin için..korkmana gerek yok.biliyorsunki moral çok önemli..rabbime sığın herşeyin hayırlısını o bilir..rabbim yar ve yardımcın olsun..rabbim hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin canım..yine sormak istediğin birşey olursa yaz lütfen..elimden geldiğince destek olmaya çalışırım..herşey güzel olacak allahın izniyle..allaha emanet ol canım:)
Cok tesekkur ederım ..Zaman zaman konu ile ılgılı deneyımlerınızden guc almk isterım.. Allaha emanet olun

Randevu vermiyorlar bu c.tesi gidecektim ama yakinda baska dr a gittim h. Ici gitmem gerekiyordu bu cuma kalp atislarini dinliycez kismetse bu dr a gelicem bakalim eger memnun kalmazsam ozama degistirirm burasi bana cok yakin ust sokagim çünkü

Randevu vermiyorlar bu c.tesi gidecektim ama yakinda baska dr a gittim h. Ici gitmem gerekiyordu bu cuma kalp atislarini dinliycez kismetse bu dr a gelicem bakalim eger memnun kalmazsam ozama degistirirm burasi bana cok yakin ust sokagim çünkü
Randevu sistemi yok o hastane de hastaneyi arayıp doktor var mı diye sorup gidiyorsun canım orada oluyor çokta beklemiyorsun tabi doğum yoksa

Bende fuat karatepeye gidiyordum ama bugun nihan hanimdan randevu aldim cok methettiler onu da bir deneyecegim ☺

Dediginiz ayten hanim haala ayni yerde mi acaba. Birde soyadi nedir . bende doktor arayisindayimda:KK43:
Ayten Bölükbaşı doktorun ismi çok iyi bir doktor öneririm ilk doğumunu onda yaptım ikinci kontrollerimi de onda yapıyorum elitium tıp merkezine yeni gitti esenyurtta ocak 20 sine kdr muayene ücreti de alinmayacakmis bir denemeni tavsiye ederim Esenyurt tabela durağının orda

Ayten Bölükbaşı doktorun ismi çok iyi bir doktor öneririm ilk doğumunu onda yaptım ikinci kontrollerimi de onda yapıyorum elitium tıp merkezine yeni gitti esenyurtta ocak 20 sine kdr muayene ücreti de alinmayacakmis bir denemeni tavsiye ederim Esenyurt tabela durağının orda
Yeni mi acildi dedigin yer acaba. Cok tesekkrler cevap icin bu arada :)

Yeni mi acildi dedigin yer acaba. Cok tesekkrler cevap icin bu arada :)
Çok eski sayılmaz cnm Esenyurt tabela durağında iki hastanesi var biri Esenkent de ondan karıştırma diye yazdm adresini

Back