- 17 Mart 2014
- 52
- 16
- Konu Sahibi Garfield666
Yeni kayıt donemi basliyor. Ve duzgun bir kreş arıyorum. Sizin cocuklar hangi kreşe gidşyor? Memnunmusunız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyliküzunde egitim vadisinde oldukça cok anaokul gezdim. Portakal agacını tercih etmeyin zira egitim icin alınan bir kitap yok. Milli egitimin ücretsiz verdigi kitapları kullanıyorlar. Hatta o hizadaki çogu okul bu durumda. Adakent koleji hakkinda bir şikayet var diplomayla ilgili bana karalama oldugu soylendi. Onun dışında pek bilmiyorum.ilkokulun da icinde olması güzel bir olay ama. Kirmızı çilek ' i tavsiye ettiler ama okulda cok fazla başı kapalı egitmen var. Başı kapalı insanlarla derdim yok ama cocugun kafası karısabiliyor. Sız de kapali degilseniz eger sizi sorgulayabilir çocuk. Çogu okulda havuz var ve tercih etmiyorum. Temizligi, güvenligi saglayamayacaklarink düsunuyorum.ege anaokulu var. Emekli ögretmen bir müdüresi var.bahcesi ufak ama. Burcu akademi diye bir anaokul var. Yeni acilmis. Müdüresi cok seker ama yeni okul risktir. Araştirmaya devam edecegim
Oradaki tüm anaokullarini gezdim hepsinde hali var hijyenik değil portakal agaciyla kırmızı çileği beğenmedim burcu akademiyi begendim temiz ve güler yüzlü bir sahibi var ogretmenleride öyle yeni dönem için bende düşünüyorum arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum.
Alıntı
Merhaba eğitim sistemleri nasıl acaba bilgi verir misiniz Parla benimde kafama yatıyor ama görünüş gidip görüşmedim henüz ufağız ama zamanı gelince vereceklerim arasında. Akd kids gözüme çarptı ekstra olarak.Beylikdüzü bölgesinde en iyi anaokulları Portakal ağacı, Düş bilginleri, Küçük şeyler ve kesinlikle favorim Parla anaokulu