Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi

Ben innovia 2 de evim var hemen yanıbaşimiz mehtercesşöe emlakcilar oraya cumhuroyet mahallesi diyor alakası yok canım gidip gezin bende emlakçilil yaptım o bölgede kücük emlakcılara gitmeyin kurumsal bir iki yer var oraya gidin.bende hemen bauhausun orda olan yerde çaliştim kesinlikle güvenilir yalan yanliş yok

Beylıkduzunun hıcbır mahallesınde o fıyata ev olacagını sanmam. Adres sasırtması yapıyorlardır

Ben esenyurt dıye gecen ama haramıdere e5 karayolu ortasındakı(carrefour a dolmusla 1 dk) bır sıtede oturuyorum. 2+1 evımın su ankı fıyatı 260 cıvarı. Sızın baktıgınız evlerın ıclerı de cok guzel yapılı, benım oturdugum evın ıcı boyle guzel de degıl, balkonu da yok ve 21. katta, hem de esenyurt dıye gecıyor. Beylıkduzunun ıcınde ıse 2+1 300den asagı zor. Ben bu paraları veremezdım o yuzden ıyıkı 2013de 180 bıne almısız evı kredıyle dıyorum

Ben esenyurtta almanızı tavsiye ederim. 50 bin fazla verirsiniz. Şu an 850-900 arasında kiracı bulunuyor. Ve Esenyurt çok daha fazla gelişiyor. Metrobüs ve metro var.

açıkçası bana metrobüs yakın olsun yeter. Önemli olan bu. Dağın başında in cin top oynayan yer de olmaz :( hani eşim de bulanır ben de. Beylikdüzü saadetdere semtinde bir arkadaşım geçen sene 180 bine ev almış kredi ödüyor bizim buralar gayet güzel diyor oralara da bir bakayım diyorum esenyurt'a da

bende 2 aylık evliyim evlenmeden önce çok fazla ev baktık orada. hatta yabancısı değilim Büyükçekmece Mimarobada oturuyoduk ailemle. dedikleri gibi o internetteki evlerin hepsi yalan. sizi alıp Esenyurda götürüyorlar. ama biz çok gezik emlakçılara haber bıraktık ve sonunda Beylükdüzü Kristal evlerinin hemen arkasında bir ev bulduk 3+1 180 bin tl.
hemen aldık yatırım için. şuan pek bir kira getirisi yok ama olsun zamanla olur :)

aa siz çok iyi almışsınız ben de öyle bir şey düşünüyorum hani 200bin bizi zorlar ama maksimum 180 bin olabilir sanki. güle güle oturun

Yok daha neler ya resmen kazikliyorlar adami. Kisi basina dusen bahçe m2 yi de hesaba katsinlar madem. Elde mezura ölcmek lazim valla.

o taraflar genel de site oluyor ve siteler sormadan söylemiyor
m2 nin içine eve ayrılan otopark, merdiven boşluğu kallanım alanı ekliyorlar
arkadaşım ev bakmaya gitti bu m2 ye çok ucuz dedi aldı hemen nişanlısını gitti ki ne görsün evin odaları küçücük adama sormuşlar burası mı bu m2 diye adam evet demiş odalar küçük demişler yine tık yok sonrada damat otopark falan için de mi demiş adam da evet her eve 2 arabalık yer ekliyoruz m2 nin için de demiş

yaptıkları hep hukuka aykırı uygulamalar. otoparktı bilmem neydi ortak alandır bu gibi yerler için ayrıca ücret ödenmez kafalarına göre iş yapıyorlar malesef

Cumhuriyet mahallesi denilen yer Esenyurt gittiğinizde de görebilirsiniz Beylikdüzünde oturmalık çevresi idare eder denilen evler artık rahat 200-250 binden başlıyor maalesef yeni siteler bilindik projeler 300-400 bin arası şaka gibi ama maalesef gerçekHoppaBiz 6-7 ay önce ev ararken kanser olacaktık az kalsın emlakçıları harita işaretlerken ofislerini işaretliyorlar bir gidiyorsun dağ bayır inşaat alanları çingene mahalleleri :KK34:Esenyurt her kesimden insanın olduğu yer hırsızlık oldukça fazladır pkk olayları da çoktur isyanlar çok olur o yüzden ucuz. Yakupluda uygun yer varsa orada da kesin kayma ya da çingene vardır. O kadar araştırdık gittik gördük ki durum böyle. Beylikdüzünden ev alınacaksa Bizimkent tarafları(evleri oldukça eski yeni projeler el yakıyor orası ayrı), Adakent,Megakent,Bekoda iski arkası çok aşağıya inmeden ve Adnan kahveci güzeldir fiyatlarda en az 250 bin daha uygunu varsa biz Gürpınardan aldık 200 bine herşey içinde kazıklandık demektir. Gürpınarın yeni evlerini de zeminine bakarak alabilirsiniz kayan bölgeden değilse oldukça sıcak ve sakin bir yer ben yeni evlerin tarafındayım çok sakin huzurr dolu:KK28:

ne güzel.. depremi de düşünmek zorundayız tabi kayan zemine falan mutlaka dikkat etmek gerekiyor. bakıcaz artık :( umarım en hayırlısını buluruz biz de

Ben innovia 2 de evim var hemen yanıbaşimiz mehtercesşöe emlakcilar oraya cumhuroyet mahallesi diyor alakası yok canım gidip gezin bende emlakçilil yaptım o bölgede kücük emlakcılara gitmeyin kurumsal bir iki yer var oraya gidin.bende hemen bauhausun orda olan yerde çaliştim kesinlikle güvenilir yalan yanliş yok

bi kaç kişiye sordum bazı emlakçı isimleri verdiler dolandırıcı sakın inanmayın diye. bi kaç tane de kurumsal güvenilir emlakçı isimleri verdiler onlarla iletişime geçicez biz de sanırım

ne güzel.. depremi de düşünmek zorundayız tabi kayan zemine falan mutlaka dikkat etmek gerekiyor. bakıcaz artık :KK43: umarım en hayırlısını buluruz biz de
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Ev bu aceleye de gelmiyor çok zor bir dönem biz 2-3 ay içinde yıpranmıştık resmen nişan dönemi tek sıkıntımız haline gelmişti :KK51:

Beylıkduzunun hıcbır mahallesınde o fıyata ev olacagını sanmam. Adres sasırtması yapıyorlardır

Ben esenyurt dıye gecen ama haramıdere e5 karayolu ortasındakı(carrefour a dolmusla 1 dk) bır sıtede oturuyorum. 2+1 evımın su ankı fıyatı 260 cıvarı. Sızın baktıgınız evlerın ıclerı de cok guzel yapılı, benım oturdugum evın ıcı boyle guzel de degıl, balkonu da yok ve 21. katta, hem de esenyurt dıye gecıyor. Beylıkduzunun ıcınde ıse 2+1 300den asagı zor. Ben bu paraları veremezdım o yuzden ıyıkı 2013de 180 bıne almısız evı kredıyle dıyorum

madem dağın başına götürüyorlar nasıl metrobüse yurume mesafesi falan yazıyorlarki:(

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Ev bu aceleye de gelmiyor çok zor bir dönem biz 2-3 ay içinde yıpranmıştık resmen nişan dönemi tek sıkıntımız haline gelmişti :KK51:

bizim şu an kesin bir durumumuz yok ama ben önceden bi araştırma yapmak istedim. olmazsa kira olacak artık

bizim şu an kesin bir durumumuz yok ama ben önceden bi araştırma yapmak istedim. olmazsa kira olacak artık
Herşeyin hayırlısı gerçekten şu anda faizler yüksek diye biliyorum yani seçim öncesi öyleydi şuanki durumlardan haberim yok tabi çok yüksek faizlerle almak başlarda sıkıntı yaratabilir fazla para ödemiş olursunuz maalesef:KK51:

madem dağın başına götürüyorlar nasıl metrobüse yurume mesafesi falan yazıyorlarki:KK43:

Canım dagın bası degıldır tabı ama yuruyerek yakın da degıldır

Mesela bız ev bakarken onu arkadası acık olsun sıte tarzı oldun dedık adam bızı bauhause un arkasında kesmekes bı mahalleye goturdu. Yurunmesıne yurunur mesafede ama evler dıpdıbe ve guvenlı degıldı. O zaman baktıgımız evler 130-140 cıvarıydı sımdı 250 derler sanırım

Beylikdüzü'nde artık evler çok pahalı, biz 2 yıl önce Adakent semtinden 200 bine yakın bir fiyata almıştık ki aile evi olarak en ucuzuydu. Metrobüs geldikten sonra fiyatlar fırladı. Metro çalışmaları başlayacak 2017'de, o zaman buradaki evlere güç yetmeyecek. Hele metro bitince 500'e yakın satılacak evler. Adakent de nezih ve sakin bir semttir, Cumhuriyet Mh. civarı 150 bine ev, bilemiyorum 1 odalı evler belki. Biraz geç kalmışsınız dişinizi sıkıp kredi çekmeniz lazım ve acele etmeniz lazım.

Konu sahibesi haritadan baktım ev kesinlikle Esenyurt'ta değil. Bizimkent sitesi iç yolu tarafında. Marmara Park tarafında olsa esenyurt olurdu ama değil. Bence bir an önce gidip bir bakın. Ama oralarda yakında bir fabrika olacaktı, fiyatının uygun olma nedeni bu da olabilir.

Merhaba eşim ve ben ev almayı düşünüyoruz bı tanıdığımız Beylikdüzünde oturuyor ona sordum cumhuriyet mahallesini bize yakın ama Esenyurta bağlı dedi bu cumhuriyet mahallesi nasıl bir yer kale yapıya güvenebilir miyiz bir bilgisi olan var mı

Back
X