• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi

yazılanları okudumda ödüm koptu
bızım evımız edırnede suanda yenı bıttı ancak satıp buradan bı ev alıp kıraya versek dıyoruz gelır amaclı
edırnede evler 400-450 gıdıyor ama yazılanları okuyunca korktumda acıkcası :KK43:

ben de korktum valla ya hatta çok heves etmiştim hevesim kursağımda kaldı. ne kadar kötü kalpli insanlar varya adam akıllı yazsalar yerini bilmem neresini resmen insanın hevesini kırıyorlar bu emlakçılar. yine de gidip görmek lazım içimde kalmasın

ben de korktum valla ya hatta çok heves etmiştim hevesim kursağımda kaldı. ne kadar kötü kalpli insanlar varya adam akıllı yazsalar yerini bilmem neresini resmen insanın hevesini kırıyorlar bu emlakçılar. yine de gidip görmek lazım içimde kalmasın
yınede gıdın gorun ya ben herhalde edırneden kıraya verırım ne dıyım
abım gecen sene dolandırılacaktı oda arsa alıyordu baska bır yer gostermısler ama artık tam tapu alınacagı gun dere yatagında cıktı arsa
hıc para kaptırmadan cıktı ısın ıcınden ama tersıde olabılırdı

yınede gıdın gorun ya ben herhalde edırneden kıraya verırım ne dıyım
abım gecen sene dolandırılacaktı oda arsa alıyordu baska bır yer gostermısler ama artık tam tapu alınacagı gun dere yatagında cıktı arsa
hıc para kaptırmadan cıktı ısın ıcınden ama tersıde olabılırdı

Allah korumuş gerçekten geçmiş olsun :(

ıyı paralar gozden cıkarılırsa ınanınkı yatırım amaclı alacak arkadasım ıcın soyluyorum cıdden sırtınızı yaslayıp gelır elde edecegınız yerler
ornek verıyorum 1+1 evler cumhurıyet mahallesınde bızımkentte 750/800 gıbı kıraya rahat gıdıyor annem orada oturdu gecen yıl cıktı ıs dolayısıyla bakırkoye geldı
cıktıgı an kıracısı hazır oluyor
hıc zorlanmıyorsunuz ama evın 1+1 evın fıyatı 300 tl idi geçen yıl
250/300 tl gıbı bır fıyatı gozden cıkarırsanız ve yatırım amaclıdusunuyorsanız kacırılmaz fırsat alıp kıraya vermek peynır ekmek gıbı getırısı var CuteMom CuteMom

Cumhuriyet mahallesi oranın en iyi yerlerinden, ucuz olmasının nedeni uzak olmasım. Ama sanırım o ev konum olarak metrobüse biraz uzaktır çünkü yakın yerler daha pahalı. Dayım Bizimkentte sitesine oturuyor orada daha pahalı ama çok nezir bir site.
Tüyap daha ilerde kalıyor Cumhuriyet oralardan daha iyi. Sitede falan mı ev tam olarak nerede acaba? Oraa bir pazar var ta nerelerden geliyorlar kıyafet almak için pazar günleri kuruluyor abiye kıyafet bile var :)

Cumhuriyet mahallesi oranın en iyi yerlerinden, ucuz olmasının nedeni uzak olmasım. Ama sanırım o ev konum olarak metrobüse biraz uzaktır çünkü yakın yerler daha pahalı. Dayım Bizimkentte sitesine oturuyor orada daha pahalı ama çok nezir bir site.
Tüyap daha ilerde kalıyor Cumhuriyet oralardan daha iyi. Sitede falan mı ev tam olarak nerede acaba? Oraa bir pazar var ta nerelerden geliyorlar kıyafet almak için pazar günleri kuruluyor abiye kıyafet bile var :)
ucuz olmasının nedenı cumhurıyet mahallesınde olmaması canım
cumhurıyet yazıp esenyurta yakupluya goturuyorlar ama reklamlarında mıgrosa bes dakıka metroya 7 dkaıka yazıyorlar
musterıyı cekıp delı edıyorlar oralarda

Canım o baktıgınız uygun evlerin çoğu esenyurt mehterçeşmede .
Haritalara inanmayın çünkü harita olarak başka konum koyuyorlar...
Beylikdüzünün içinde mümkü değil bulamassın o fiyata
Baktgın yerler marmarapark avm arkası innovia sitesi alt kısımları..

Esenyurt berbat bir yer, aslına bakarsan oranın bile metroya yakın yerlerinde 150 bine yer yoktur. Aşağıları çok kötü yerler. Hep olaylar falan oluyor. Kiralar bile çok uyun 500 liraya 3*1 evler var.
Bende şaşırdım 150 bin duyunca cumhuriyet mah pahalı çünkü

anlaşılan bana kira yolu gözüktü bu nedir yani yalan iş yapıyorlar resmen yazık ya

ıyı paralar gozden cıkarılırsa ınanınkı yatırım amaclı alacak arkadasım ıcın soyluyorum cıdden sırtınızı yaslayıp gelır elde edecegınız yerler
ornek verıyorum 1+1 evler cumhurıyet mahallesınde bızımkentte 750/800 gıbı kıraya rahat gıdıyor annem orada oturdu gecen yıl cıktı ıs dolayısıyla bakırkoye geldı
cıktıgı an kıracısı hazır oluyor
hıc zorlanmıyorsunuz ama evın 1+1 evın fıyatı 300 tl idi geçen yıl
250/300 tl gıbı bır fıyatı gozden cıkarırsanız ve yatırım amaclıdusunuyorsanız kacırılmaz fırsat alıp kıraya vermek peynır ekmek gıbı getırısı var CuteMom CuteMom
ama cok yuksek meblaglar bunlar
bızım bahsettıgımız ev 120 bıne fılan gıdıyormus kıraya verecegım daıreyede kredı cekmek ıstemıyorum dırek gelır elde etmek ıstıyorum o yuzden bu paranın uzerıne kredı cekmeden anca 150 bın ekleyıp alabılırdık ama belkıde durdugu yerde dursun aylık 400-450 tl kıra getırsın napım dıyorum sımdıde

ama cok yuksek meblaglar bunlar
bızım bahsettıgımız ev 120 bıne fılan gıdıyormus kıraya verecegım daıreyede kredı cekmek ıstemıyorum dırek gelır elde etmek ıstıyorum o yuzden bu paranın uzerıne kredı cekmeden anca 150 bın ekleyıp alabılırdık ama belkıde durdugu yerde dursun aylık 400-450 tl kıra getırsın napım dıyorum sımdıde
Iste haklisin ama 120bine ancak mehtercesmede zemin kat bulunuyot onuda kiraya verirsin de kirayi alabilirmisin o mechul

o taraflar genel de site oluyor ve siteler sormadan söylemiyor
m2 nin içine eve ayrılan otopark, merdiven boşluğu kallanım alanı ekliyorlar
arkadaşım ev bakmaya gitti bu m2 ye çok ucuz dedi aldı hemen nişanlısını gitti ki ne görsün evin odaları küçücük adama sormuşlar burası mı bu m2 diye adam evet demiş odalar küçük demişler yine tık yok sonrada damat otopark falan için de mi demiş adam da evet her eve 2 arabalık yer ekliyoruz m2 nin için de demiş

Iste haklisin ama 120bine ancak mehtercesmede zemin kat bulunuyot onuda kiraya verirsin de kirayi alabilirmisin o mechul
haklısın ıste o yuzden durdugu yerde dursun dıyorum
edırnedekı ev cok guzel cokta buyuk ama gıderı o malesef orada

iyi ki konuyu açmışım ya :KK43: çok tşk ederim İstanbul'da ev sahibi olamıycaz biz sanırım:)

Ya butcenizi biraz zorlamali ya da beklentinizi dusurmelisiniz.
Bu arada arkadasimin yaptigini da yazayim. Esenyurtta site ici 2+1 daire alıp bekara kiraya verdi. Ev cok kucuk, neti 55 m2 sanirim, acik mutfakli, 2 de kucuk oda var birine ancak bir cift kisilik yatak sigiyor oyle dusunun. Kira olarak 500 tl aliyor. Kredisini bitirdikten sonra satip daha iyi bir ev almayi planliyor.

Ben esenyurtta almanızı tavsiye ederim. 50 bin fazla verirsiniz. Şu an 850-900 arasında kiracı bulunuyor. Ve Esenyurt çok daha fazla gelişiyor. Metrobüs ve metro var.

bende 2 aylık evliyim evlenmeden önce çok fazla ev baktık orada. hatta yabancısı değilim Büyükçekmece Mimarobada oturuyoduk ailemle. dedikleri gibi o internetteki evlerin hepsi yalan. sizi alıp Esenyurda götürüyorlar. ama biz çok gezik emlakçılara haber bıraktık ve sonunda Beylükdüzü Kristal evlerinin hemen arkasında bir ev bulduk 3+1 180 bin tl.
hemen aldık yatırım için. şuan pek bir kira getirisi yok ama olsun zamanla olur :)

o taraflar genel de site oluyor ve siteler sormadan söylemiyor
m2 nin içine eve ayrılan otopark, merdiven boşluğu kallanım alanı ekliyorlar
arkadaşım ev bakmaya gitti bu m2 ye çok ucuz dedi aldı hemen nişanlısını gitti ki ne görsün evin odaları küçücük adama sormuşlar burası mı bu m2 diye adam evet demiş odalar küçük demişler yine tık yok sonrada damat otopark falan için de mi demiş adam da evet her eve 2 arabalık yer ekliyoruz m2 nin için de demiş
Yok daha neler ya resmen kazikliyorlar adami. Kisi basina dusen bahçe m2 yi de hesaba katsinlar madem. Elde mezura ölcmek lazim valla.

Cumhuriyet mahallesi denilen yer Esenyurt gittiğinizde de görebilirsiniz Beylikdüzünde oturmalık çevresi idare eder denilen evler artık rahat 200-250 binden başlıyor maalesef yeni siteler bilindik projeler 300-400 bin arası şaka gibi ama maalesef gerçekHoppaBiz 6-7 ay önce ev ararken kanser olacaktık az kalsın emlakçıları harita işaretlerken ofislerini işaretliyorlar bir gidiyorsun dağ bayır inşaat alanları çingene mahalleleri :KK34:Esenyurt her kesimden insanın olduğu yer hırsızlık oldukça fazladır pkk olayları da çoktur isyanlar çok olur o yüzden ucuz. Yakupluda uygun yer varsa orada da kesin kayma ya da çingene vardır. O kadar araştırdık gittik gördük ki durum böyle. Beylikdüzünden ev alınacaksa Bizimkent tarafları(evleri oldukça eski yeni projeler el yakıyor orası ayrı), Adakent,Megakent,Bekoda iski arkası çok aşağıya inmeden ve Adnan kahveci güzeldir fiyatlarda en az 250 bin daha uygunu varsa biz Gürpınardan aldık 200 bine herşey içinde kazıklandık demektir. Gürpınarın yeni evlerini de zeminine bakarak alabilirsiniz kayan bölgeden değilse oldukça sıcak ve sakin bir yer ben yeni evlerin tarafındayım çok sakin huzurr dolu:KK28:

Back
X