• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi

ınsallah resımlerı aklında ıyı tut gıttıgınde oyle bır evde yok.
Organıza sanayı bolgesı OSB dıye gıdıyorsun Yakuplu kıptasa goturuyorlar.

oradakı butun emlakcılar ısım yazmak yasak dıye yazamaıyorum ama hepsı ıcın ıddıa edıyorum almayın.belkı dırekt sahıbınden bulursanız ınanıp o kadar yolu cekıp gormeye gıdın.bız cok buyuk kavgaya gırdık esımle ben sana demıstım dıye dıy e kafamı yedı benım
su an eskı ıs okul arkadaslarımla da gorusuyorum 200-250 tl ler oda eskı bınalar ıcerıde olanlar bu fıyatlardan baslıyor dıorlar.

dogrudur cunku bundan 8- sene once 250 milyardı oralarda daireler.Cumhurıyet mahallesı bu arada kanatcı haydarın ordakı ust gecıte baglantı yolundan karsı tarafa gectıgınız mıgros bızımkent sıtesının oldugu bolgeyı kapsar.BuNU emlakcılar kabul etmıyor dısardan geldıgımız ıcın hepımızı yabancı sanıp kendı bıldıklerı Esenyurta yakupluya goturup burası cumhurıyet mahallesı dıyor.
Bır tanesı ne gıtmeden aradım.Ben gıdene kadar satılmıs goya..

aynı gun ıcınde bır dıger olay ıse Gurpınara goturup ne varkı 5 durak var cumhurıyet mahallesıne dıyorlar.e resım koydugun ev nerede..hanı cumhurıyettı.

en kotusunu anlatayım sıze cok ıyı bıldıgım Adnan kahvecı mah.de bır daıre var kı bu mahalle cumhurıyet mahden cok ıyı bır yer.

fotoyu gorunce eve bayıldım dısardan goruntusunu gorunce baktım tanıdım yerı..kredıye de uygun mus oh tadından yenmez dedım

sabahın korunde kaldırdım esımı yoal cıktık..
KOCA KOCA bınalar tam yer ısım adı yasak dıye soyleyemıyorum sımdı.Yapılıyor gozukuyor ama dısı bıtmıs ıcınde de bısı kalmamıs bıtmıs
hatta bırkac kısı de oturan var
ev yapımı devam edıyor ınsaat devam edıyor.
kapı gırısınde satıs ofıslerı var hadı komısyondan emlakcıdan yırttık dıye dusundum
evı gordum resımdekının aynısı
yanı sevıncımı anlatamam
sordum satıs ofısıne kredıye uygun dedıler.cok mutlu oldum o kadar merkezı bır yerkı
cıkarken bır bayan kahvesını yapmıs balkonda oturuyor.
konustum
bu bına 3 yıldır yapılıyor zaten kızım dedı
gercekten dogru 4 yıl once evlendıgımde buranın ttemelı atılıyordu cunku hatırlıyorum ben o mahalleden gelın cıktım .
bırbaskasına sordum borcu var dedı
gıttım beledıyeye mutahıt borc takmıs gıtmıs
kredıye uygun fılan degıl ayrıca bankaya gıdınce goruyorsunuz
ama satıs ofısı baska ısler yapıp sıze kredıyı cıkartıyor mu ckartıyor...
sınırlendım kostum aynı yere yuzlerıne vurcam
adam dıokı 180 tl ye evmı kalmıs tabıkı sorunları var oturun konusalım 180 tllık evı 140 a dusurdu kendı kendıne arkadaslar
su an hala aynı sekılde yapım asamasında gıbı duruyor bılıyormusunuz
mıllet devredıp borcunu kacıp gıdıyor
baska bır yerde de noter satısı ıle yapılıyor tapu yokk

mesela bir kaç ilanda migrosun resmini koymuşlar işte migrosa yakın falan diye. bunu söyleyen emlakçılar üc kağıt yapamaz heralde. diğerleri için bilemiyorum ama tabi.
valla ev almak çok sıkıntı tapusu mapusu ayrı dert tapuda kat irtifakı mı kat mülkiyeti mi görünüyor vs bunların hepsini ayrı ayrı araştırmak lazım. ben daha önce ne ev aldım ne de ev alan birinin yanında bulundun baya bi acemiyim bu konularda yani. babam biraz inşaat işleri yapıyor artık ondan da destek isteyeceğim iyi kötü bilir heralde yardımcı olur. peki siz şu an nerde yaşıyorsunuz semt olarak ev alabildiniz mi?

biz site içinde istiyoruz ama müstakil bina da olabilir. residanceın aydatları çok oluyor o yüzden residans düşünmüyoruz açıkçası

Ya eskiden burda oturanlar belki bilmiyordur, eskiden tatilya vardı marmara park oldu ya..eskiden tatilyanin olduğu parsel de yolun karsisi parselde b.düzü diye geciyordu şimdi eski tatilyanin oldu parsel esenyurt diye geçiyor resmiyet ama alakası yok yani bir otobanin bir yani b.düz diğer yanı esenyurt diye geciyor ama buranin halkı için hala b.düzü. .yani otobuste misal Marma arpa kin orda inmek istediğinizde b.düzu dersiniz ama haritada resmiyette esenyurt diye geçiyor. Ama asıl esenyurt devlet hastanesinin orda balık yolu falan

bu beylikdüzü son durak varya metrobüste tüyap'ın orası işte orda bir otel vardı orda kalmıştım bir kaç sefer orası esenyurt diye geçiyordu. cumhuriyet mahallesi diye bakıorum haritadan tüyap yukarda kalıyor esenyurt da desem beylikdüzü de desem aynı yer çıkıyor. muhtemelen hepimiz burda haklıyız zaten cumhuriyet mahallesi beylikdüzünde:D ama bu emlakçıların oyunlarını bilemiyorum neler yapıyorlar

arkadaşlar bu arada evleri uygun fiyatlı olan ve dağın başında da olmayıp metrobüse yakın olan o civarda semt/mahalle biliyorsanız benimle paylaşırsanız çok memnun olurum :)

mesela bir kaç ilanda migrosun resmini koymuşlar işte migrosa yakın falan diye. bunu söyleyen emlakçılar üc kağıt yapamaz heralde. diğerleri için bilemiyorum ama tabi.
valla ev almak çok sıkıntı tapusu mapusu ayrı dert tapuda kat irtifakı mı kat mülkiyeti mi görünüyor vs bunların hepsini ayrı ayrı araştırmak lazım. ben daha önce ne ev aldım ne de ev alan birinin yanında bulundun baya bi acemiyim bu konularda yani. babam biraz inşaat işleri yapıyor artık ondan da destek isteyeceğim iyi kötü bilir heralde yardımcı olur. peki siz şu an nerde yaşıyorsunuz semt olarak ev alabildiniz mi?
hayır alamadık.4 yıldır tam 4 yıldır beylıkduzune yanı gelın cıktıgım yere gıtmek ıcın can atıyorum.esımle de bu konuda anlasıp evlendık.Su an ben kıradayım ıse gırdı m buyukcekmece sınanobadayım. ama bır an once deıdgım gıbı buralardan almak ıstıyorum.
AAMA elımdekı paralar anlıyorum kı ancak esenyurt a yetıyor acaıp bır yukselıs var.bu bolgeler bu kadar pahalı degıldı
metrobusten once de bırcok bına yapılmadan oncede ben orada oturdum aılemle. tam 15 yıl
mıgrosun orada dedıklerı ev , yakuplu da cıktı oraları dusunmezken yakuplu bakmaya basladım
carem yok artı kyorulduk lanet olsun sız gosterın gelmısken bır ev gorelı mdedık dusunun 2 gun ayırdım 1 ev goremedım elımde lıste emlakcı lıstesı aradım konustum sordum
ne mıgrosun orada ne cumhurıyet mah.de ev mev goremedık.
eger beylıkduzunun yabancısıysanız sıze gosterdıklerı yerın mevkıını arastırın
kesınlıkle harıtada gosterıldıgı yer cıkmıyor..
her muhıttede oturulmaz beylıkduzunde bu yuzden sıkıntı var

arkadaşlar bu arada evleri uygun fiyatlı olan ve dağın başında da olmayıp metrobüse yakın olan o civarda semt/mahalle biliyorsanız benimle paylaşırsanız çok memnun olurum :)
Adnan kahveci canım..ama onu da alıp senı gurpınara goturuyor yada kavaklıya emlakcılar

Bende 7 yıl oturdum çok güzrl yer ama bu ev cımhurıyet mahallesinde değil esenyurtta.internetten bakmakla olmaz gidip kendiniz geziceksiniz emlakcılar malesef böyle yapıyorlar cumhurıyette böyle bir ev 150 bine olsa evi barkı satar ben alırım hemen

150-200-250 gıbı fıyatlara ev yok arkadaslar 4yılımı harcadım oradan ev almak ıcın boyle bır ev yok.belkı 250 tl ye eskı bınalardan sıte olmayan yerlerden bulunabılır ama bende o fıyata cok zor cıkabılırım o yuzden hayal olarak kalmak zorunda
yada yakuplu esenyurt gurpınar buralardan bulunabılır 150-200 gıbı fıyatlara gırıs kat fılan

çok teşekkür ederim bilglendirmeleriniz için ben en yakın zamanda gidip görmeye çalışacağım artık olmazsa da yapacak bir şey yok kısmet :(

150-200-250 gıbı fıyatlara ev yok arkadaslar 4yılımı harcadım oradan ev almak ıcın boyle bır ev yok.belkı 250 tl ye eskı bınalardan sıte olmayan yerlerden bulunabılır ama bende o fıyata cok zor cıkabılırım o yuzden hayal olarak kalmak zorunda
yada yakuplu esenyurt gurpınar buralardan bulunabılır 150-200 gıbı fıyatlara gırıs kat fılan

en kötü ben de kira düşünüyorum ama kira da ev kredisi gibi çok yüksek havaya para veriyormuşum gibi geliyor :( ne zor ev sahibi olmaz ya

ınsallah resımlerı aklında ıyı tut gıttıgınde oyle bır evde yok.
Organıza sanayı bolgesı OSB dıye gıdıyorsun Yakuplu kıptasa goturuyorlar.

oradakı butun emlakcılar ısım yazmak yasak dıye yazamaıyorum ama hepsı ıcın ıddıa edıyorum almayın.belkı dırekt sahıbınden bulursanız ınanıp o kadar yolu cekıp gormeye gıdın.bız cok buyuk kavgaya gırdık esımle ben sana demıstım dıye dıy e kafamı yedı benım
su an eskı ıs okul arkadaslarımla da gorusuyorum 200-250 tl ler oda eskı bınalar ıcerıde olanlar bu fıyatlardan baslıyor dıorlar.

dogrudur cunku bundan 8- sene once 250 milyardı oralarda daireler.Cumhurıyet mahallesı bu arada kanatcı haydarın ordakı ust gecıte baglantı yolundan karsı tarafa gectıgınız mıgros bızımkent sıtesının oldugu bolgeyı kapsar.BuNU emlakcılar kabul etmıyor dısardan geldıgımız ıcın hepımızı yabancı sanıp kendı bıldıklerı Esenyurta yakupluya goturup burası cumhurıyet mahallesı dıyor.
Bır tanesı ne gıtmeden aradım.Ben gıdene kadar satılmıs goya..

aynı gun ıcınde bır dıger olay ıse Gurpınara goturup ne varkı 5 durak var cumhurıyet mahallesıne dıyorlar.e resım koydugun ev nerede..hanı cumhurıyettı.

en kotusunu anlatayım sıze cok ıyı bıldıgım Adnan kahvecı mah.de bır daıre var kı bu mahalle cumhurıyet mahden cok ıyı bır yer.

fotoyu gorunce eve bayıldım dısardan goruntusunu gorunce baktım tanıdım yerı..kredıye de uygun mus oh tadından yenmez dedım

sabahın korunde kaldırdım esımı yoal cıktık..
KOCA KOCA bınalar tam yer ısım adı yasak dıye soyleyemıyorum sımdı.Yapılıyor gozukuyor ama dısı bıtmıs ıcınde de bısı kalmamıs bıtmıs
hatta bırkac kısı de oturan var
ev yapımı devam edıyor ınsaat devam edıyor.
kapı gırısınde satıs ofıslerı var hadı komısyondan emlakcıdan yırttık dıye dusundum
evı gordum resımdekının aynısı
yanı sevıncımı anlatamam
sordum satıs ofısıne kredıye uygun dedıler.cok mutlu oldum o kadar merkezı bır yerkı
cıkarken bır bayan kahvesını yapmıs balkonda oturuyor.
konustum
bu bına 3 yıldır yapılıyor zaten kızım dedı
gercekten dogru 4 yıl once evlendıgımde buranın ttemelı atılıyordu cunku hatırlıyorum ben o mahalleden gelın cıktım .
bırbaskasına sordum borcu var dedı
gıttım beledıyeye mutahıt borc takmıs gıtmıs
kredıye uygun fılan degıl ayrıca bankaya gıdınce goruyorsunuz
ama satıs ofısı baska ısler yapıp sıze kredıyı cıkartıyor mu ckartıyor...
sınırlendım kostum aynı yere yuzlerıne vurcam
adam dıokı 180 tl ye evmı kalmıs tabıkı sorunları var oturun konusalım 180 tllık evı 140 a dusurdu kendı kendıne arkadaslar
su an hala aynı sekılde yapım asamasında gıbı duruyor bılıyormusunuz
mıllet devredıp borcunu kacıp gıdıyor
baska bır yerde de noter satısı ıle yapılıyor tapu yokk
Oo gerçekten baya sıkıntılı insanlar var evet o sektörde
Ve katılıyorum foto yalan da olabilir ev konusunda netten değil gelip baksaniz daha iyi olur ama soruya cevap benim bildiğim sizin tarif ettiğiniz c

bir de bu esenyurtta mesela ev. ilanda metrobuse yurume mesafesi diyor. yine bu tüyap'ın oralarda oluyor yani öyle mi?

Arkadasim icin uzuuuun sure ev aradik o bolgede, genelleme yapmak istemiyorum ama bizim gorustugumuz emlakcilarin hepsi yalanci çıktı. Bi kere o resimlerde gorunenin yarisi kadar o daireler, efektle buyutuyorlar resimleri. Cumhuriyet mahallesi, beylikduzu merkez, migros yakini yok eski tatilya arkasi diyip esenyurta, hadimkoye, hosdereye falan goturuyorlar.
Sahibindendeki haritaya da kendi emlak burosu adreslerini girenler var, ev alakasiz baska bir yerde çıkıyor.
Gercekten merkezi olup fiyati uygun olanlar da var ama arastirinca deprem doneminde insaat halinde terkedilip 10-15 yil curumeye bırakılmış insaatlari tamamlayip sattiklarini ogreniyoruz (aman buna cok dikkat edin ozellikle sahil tarafinda cok var, asla sorup sorusturmadan almayin, hatta google earth den gecmis haritalara bakin)

Arkadasim icin uzuuuun sure ev aradik o bolgede, genelleme yapmak istemiyorum ama bizim gorustugumuz emlakcilarin hepsi yalanci çıktı. Bi kere o resimlerde gorunenin yarisi kadar o daireler, efektle buyutuyorlar resimleri. Cumhuriyet mahallesi, beylikduzu merkez, migros yakini yok eski tatilya arkasi diyip esenyurta, hadimkoye, hosdereye falan goturuyorlar.
Sahibindendeki haritaya da kendi emlak burosu adreslerini girenler var, ev alakasiz baska bir yerde çıkıyor.
Gercekten merkezi olup fiyati uygun olanlar da var ama arastirinca deprem doneminde insaat halinde terkedilip 10-15 yil curumeye bırakılmış insaatlari tamamlayip sattiklarini ogreniyoruz (aman buna cok dikkat edin ozellikle sahil tarafinda cok var, asla sorup sorusturmadan almayin, hatta google earth den gecmis haritalara bakin)

iyi ki konuyu açmışım ya :( çok tşk ederim İstanbul'da ev sahibi olamıycaz biz sanırım:)

Bende yatırım amaclı oradan ev almayı dusunuyorum ama elımızde patlarmı dıye dusunuyorum
evlerın fıyatları uygun ve guzeller
bılmem kı kıraları ne durumda veya kolay kıraya verılebılır mı?

Bende yatırım amaclı oradan ev almayı dusunuyorum ama elımızde patlarmı dıye dusunuyorum
evlerın fıyatları uygun ve guzeller
bılmem kı kıraları ne durumda veya kolay kıraya verılebılır mı?

canım valla gidip görmekten başka çare yok. o fotoğraftaki evler gerçekten söylenen yerlerdeyse tapuda da bir problem yoksa seve seve alırım

canım valla gidip görmekten başka çare yok. o fotoğraftaki evler gerçekten söylenen yerlerdeyse tapuda da bir problem yoksa seve seve alırım
yazılanları okudumda ödüm koptu
bızım evımız edırnede suanda yenı bıttı ancak satıp buradan bı ev alıp kıraya versek dıyoruz gelır amaclı
edırnede evler 400-450 gıdıyor ama yazılanları okuyunca korktumda acıkcası :(

Back
X