Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beylikdüzü, Büyükçekmece anne bebek oyun grubu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

f1983

Guru
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
267
304
303
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, 23 aylık bir kızım var, ben çalıştığım için kayınvalidem bakıyor, havalar soğuk hep evde sıkılıyor çocuk, hafta sonu anne bebek oyun gurubu olan bir kreş arıyorum, bilginiz var mı?

Merhabalar ,

Bende çalışan bir anneyim ve maalesef kızım alışamadığı için tam güne işten ayrılıp evimde Psikolog eşliğinde oyun grupları düzenlemekteyim. Yeni oluşum içindeyiz. Çocuk kulubu açmadan önce sayı toplamak hemde duruma bakmak istedik. İngilizce ya da serbest etkinlik tarzında . Hafta içi ve Hafta sonları anneli gruplar şeklinde . Düşünürseniz info@kirmizibalik.net adresine mail atarsanız görüşebiliriz.

Burcu K.

merhaba burcu hanım oğlum 28 aylık kararsızım bu konuda ama oğlum içinde istiyorum sıkılıyor evde çok daha detaylı bilgi almak isterim bu konuda teşekkürler...

4,5 yaşında kızım var.Biz Filii çocuklu cafe ve parti evine gidiyoruz.Yarım saati 5 tl.yaklaşık 200 m2 yarısı ailelerin oturduğu cafe yarısıda çocukların eğlendiği yer.Başlarında çocuk gelişim bölümü mezunu ablalar var.Ayrıca salı ve perşembe 12-13 saatleri arasında İngilizce öğretmen ile çocuklar eğlenerek İngilizce öğreniyorlar.Biz çok memnunuz.

Aylık abone her gün 2 saat 200 tl.cafe bölümüde çok uygun.Doğum günü partileri de var.

Tüm annelere duyurulur.2 saat mola iyi geliyor.

Back