Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçeşehir taraflarında site içi ev arıyoruz..

birsüredir ist.beylikdüzünde satılık ev fiyatlarını araştırıyorum bende ama fiyatlar pahalı
çorluda oturuyoruz eşimde ist.da çalışıyor hergün gidip gelmesi yorucu oluyor
ist.da oturmayı gönülden istemesemde niyetine girmiştim ama evimin özl.lerinde bir ev
baktığımda çokk pahalı!!

merhaba ben beylikdüzü merkezdeyim tam migros avm nın arkasında..burası cok büyük ve malesef heryere beylikdüzü diyip satmaya çalısıyorlar...Benim oturduğum yerde senin bütcen ile ancak normal bir daire alınabilir 7-10 yıllık yani..Sitelerde bu fiyata sadece 1-1 ler var..Tvlerde insanlar görüp aa ne kadar ucuz vs diyorlr ama reklamlara cıkan 1-0 dairelerin yani 35 m2 dairenin baslangıf fiyatı..İyice arastırmak lazım , şimdiden hayırlı olsun..

Merhaba kızlar acil ihtiyactan dolayı beyliküzü beykent-gürpınar emincankent sitesindeki 186 metrekarelik evimizi satıyoruz.
Fiyatta ciddi alıcı olması halinde mümkün olan şekilde indirime hazırız, anadolu yakasında ev aldık, onun borcunu kapatmak için paraya ihtiyacımız var.
ilgilenen olursa site ile ilgili detayları yazar link veririm.
Site içinde, kapalı otoparkı var en 14. katta ve güney cephe mantolamalı çok güzel bir dairedir.

bahçeşehir beylikdüzü taraflarınıda düşünüyorsanız başakşehir hepsinden yakın merkezlere gerçi bu nereye gitmek istediğinize bağlı
bende başakşehir 4. etapta oturuyorum site etrafı çevrili değil ama ara ara güvenlikler vr parklar falan var marketleri
ama daha düzenli bir ortam olsun diyorsan 5. etabı tavsiye edeb ilirim daha düzenli yapılaşması var satılık fiyatları bilmiyorum ama o fiyatlara 95 metrekarelerden alabilrisiniz belki

Kumburgaz, Kamiloba da, tadilatı yapılmış, doğalgaz tesisatı hazır, bahçe katı ve denize sıfır dairemiz satılık.... derli toplu, nezih bir sitedir, yaz kış oturanlar var ve bekçi ve güvenlik mevcuttur.

arkadaşlar beylikdüzünün en güzel ve nezih semti neresi hangi siteler güzel ulaşımı nasıl bilgi verirmisiniz

kızlar bende ordakı evlere baktım guzel evler var ama semtı bılmıyorum nresı ıyı neresı yakın uzak vs.... pekı asıl onemlı olan deprem bolgesı degılmı oralar nasıl 15-16 katlı sıteler var yaaa krkuyorumda bılen varmı semtı

140 bine bahçeşehir- Esenkent'te 3+1 temiz bir daire alabilirsin canım ama sıfır değiller anneannemler ve teyzemler orda oturduğu için biliyorum. Site genelde öyle çok gürültü patırtı da yok komşuları filan çok uyumludur belirli kuralları da var. Yalnız demin e belirttiğim gibi sıfır değiller 10-15 yıllık binalar en az 120 metrekareye yakınlar 3+1ler. Mutfakları, balkonları ve salonları geniş özellikle.

çok tşk ederim ilgin için ama bizim verebileceğimiz maksimum 140 tl

İstanbul başakşehire bağlı toki kayaşehir evleri var.İstersen birde onlara bak internetteki emlak sitelerinde evlerin fotoları var.O evler genelde sahibinden devirli oluyor yani alan kişinin banka kredisi devam ediyor ve bir başkasına devrediyor ama sen krediyi peşin ödeyip kapatırsan sanırım oradan istediğin fiyata 2+1 sıfır daire bulabilirsin.Ama araştırman lazım çevresi nasıl.Ulaşım nasıl hiçbir bilgim yok...

Mrb cnm dairenizi sattinizmi acaba merak ettim? O taraflardan daire bakiyoruzda.

ben de uzun suredir o civarda ev bakiyorum cunku kisitli butcem var odeme kolaligi icin yeni baslayan projelere bakiyorum daha cok. emlakgezegeni.com'a gozatabilirsiniz ben aylardir o kadar cok yere baktim ki burasi temiz reklamsiz bir sayfa aciyor. kafa karistirmiyor.

aaa bu arada simdi farkettim ki mesajlar eski tarihliymis muhtemelen ev bulunmustur:)) darisi da bana olsun istanbulda ev aramak zor is ozellikle kisitli parayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…