• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü, Başakşehir, Bahçeşehir taraflarında site içi ev arıyoruz..

TuzluCekirdek

Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
3.734
94
358
İstanbul
merhaba bayanlarrr..
Ev almayı düşünüyoruz beylikdüzü, başakşehir, bahçeşehir taraflarında site içi bilginiz veya site ismi vereceğiniz yer varmmıdırrr... hadi bir el atınnn

beylikdüzünün Gürpınar tarafını tavsiye ederim,
dikkat edin esenyurt ve haramideredeki projeler de beylikdüzü olarak lanse ediliyor,
çok farklı fiyatlara göre projeler mevcut, bütçenize göre farklılık gösterir,
yakında metrobüs gelince de prim yapacak bir bölge
hayırlı olsun

beylikdüzünün Gürpınar tarafını tavsiye ederim,
dikkat edin esenyurt ve haramideredeki projeler de beylikdüzü olarak lanse ediliyor,
çok farklı fiyatlara göre projeler mevcut, bütçenize göre farklılık gösterir,
yakında metrobüs gelince de prim yapacak bir bölge
hayırlı olsun

çok teşekkür ederimm. peki site ismi öneriniz varmıdır..

Canım , Ben başakşehir 5. etap tayım, OYAKKENT inşaat kalitesi ve konumu çok güzel, 5-10 sene kadar doğal ve temiz bir ortam, öneririm....... sanırım internet sitesi var... bakarsın komşu oluruz :61:

evet bktım cidden çok güzel fakat 2+1 ler 210-235 tl çok fazla :((

canım ,
bildiğim 3+1 ler o fiyatlarda, vaktin olduğunda internet üzerinden değil siteye gelerek araştırırsan daha hesaplı daireler sahibinden satılıyor...... annem rahatsız olduğu için bir süredir, evimde değilim ilgileniyorsan eve geçtiğimde araştırırım... eşimin söylediği dairenin ve sitenin durumu , ekonomik açıdan satın almak karlıymış...

canım ,
bildiğim 3+1 ler o fiyatlarda, vaktin olduğunda internet üzerinden değil siteye gelerek araştırırsan daha hesaplı daireler sahibinden satılıyor...... annem rahatsız olduğu için bir süredir, evimde değilim ilgileniyorsan eve geçtiğimde araştırırım... eşimin söylediği dairenin ve sitenin durumu , ekonomik açıdan satın almak karlıymış...

yok cnmmmm radım 2+1 ler için o fiytı verdiler:((((

Merhaba canım, bizim evimiz beylikdüzü beykent emincankent'te paradise alışveriş merkezine yakın bir evimiz var; satmak istiyoruz anadolu yakasında oturduğumuz için.
ev 185 metrekare, 3+1 ebeveyn banyolu.
Düşündüğümüz fiyat 170 ama pazarlık payı elbette olur.

Beyazpark evleri Adakent, Yeşilkent tarafları, Garden City, Agena, Orion Park bunlar Esenyurt, Regnum Elitkent Esenkent (Haramidere Carrefourun yanındaki değil ama), Innovia (Real arkası) aklıma gelenler şimdilik bu kadar.

Merhaba canım, bizim evimiz beylikdüzü beykent emincankent'te paradise alışveriş merkezine yakın bir evimiz var; satmak istiyoruz anadolu yakasında oturduğumuz için.
ev 185 metrekare, 3+1 ebeveyn banyolu.
Düşündüğümüz fiyat 170 ama pazarlık payı elbette olur.

çok tşk ederim ilgin için ama bizim verebileceğimiz maksimum 140 tl :50:

Beyazpark evleri Adakent, Yeşilkent tarafları, Garden City, Agena, Orion Park bunlar Esenyurt, Regnum Elitkent Esenkent (Haramidere Carrefourun yanındaki değil ama), Innovia (Real arkası) aklıma gelenler şimdilik bu kadar.

Cnmmm çok tşk ederim yazdığın yerler birbirinden güzel cidden ama bütçemiz o kadar değil maaalesef 140 tl civarında daire bakıyoruz.

evet biliyorum bütçenizi daha önce yazmışsın ama iyice araştırırsan o fiyatlarada olduğunu görürsün, istersen denk geldikçe sana link yollayabilirim. 3+1 mi düşünüyordunuz?

140 bine Bahçeşehir Esenkentte 3+1 ev bulabilirsiniz anneannemler oturuyor orda binalar çok yeni değil fakat düzenli bir siteleri var yönetimleri var etraf temiz memnunlar yani oturdukları yerden.

canım bende beylikdüzünde ev arıyorum.bayağı bir ev aradık orada senin bütçene uygun olan 140 a hiç denk gelmedim ama biraz şartlarını zorlasan beylikdüzü cumhuriyet mahallesinde fildişi konakları var bir bak istersen.150 yada 155 milyar.3+1 135 metrekare çok güzel ev.

ben başakşehir 4.etapta oturuyorum senin bütçene göre bulabilirsin burda 115ten başlıyor 2+1ler ama dediğin gibi özel güvenliği falan yok yani 5.etap gibi değil ama ben 2 senedir oturuyorum hiç kötü bir olayla karşılaşmadım yani burada güvenli bence çocuklar bütün gün parklarda hani çocuk bakımından düşünüyosan burdanda bakabilirsin canım.hoş ben sevmiyorm burayı uzak biraz ama sen başakşehirde yazmışsın diye yazayım dedm:71:

innovia yı tavsiye ederim biz anadolu yakasında oturuyoruz, yatırımlık 1+1 aldık innovia dan sosyal yaşam harika dairelerde çok güzel banka kredisiz hemde kendileri vadelendiriyor

innovia yı tavsiye ederim biz anadolu yakasında oturuyoruz, yatırımlık 1+1 aldık innovia dan sosyal yaşam harika dairelerde çok güzel banka kredisiz hemde kendileri vadelendiriyor

ilgine çok tşk ederim biz yatırımdan ziyade oturmak için istiyoruz. 2+1 fiyatları nedir acaba ben bir bakıyım..

ben başakşehir 4.etapta oturuyorum senin bütçene göre bulabilirsin burda 115ten başlıyor 2+1ler ama dediğin gibi özel güvenliği falan yok yani 5.etap gibi değil ama ben 2 senedir oturuyorum hiç kötü bir olayla karşılaşmadım yani burada güvenli bence çocuklar bütün gün parklarda hani çocuk bakımından düşünüyosan burdanda bakabilirsin canım.hoş ben sevmiyorm burayı uzak biraz ama sen başakşehirde yazmışsın diye yazayım dedm:71:

anladım cnmm sağoll.. uzaklık yakınlık olayını bilmiyorum ama çok uzağada gerek yok tabi.. eğer çok uzaksa hiç girişmeyelim o taraflara..

Back