- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
- 48
Büyüğe saygı, tecrübeye saygı, bilgiye saygı kalmamış azizim.Senin fikrini sormayarak çok ayıp etmişler taym.
Utanın kendinizden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyüğe saygı, tecrübeye saygı, bilgiye saygı kalmamış azizim.Senin fikrini sormayarak çok ayıp etmişler taym.
Utanın kendinizden.
Beni de etiketlemediler sormayın kendim aradım buldum. Tırnaklarımla kazıdım işte bunlar hep emek. Şimdi aklıma geldi de en sevdiğim-en nefret ettiğim üye konularına da beni etiketleyen olmazdı hiç, kendim gider en arkadan bi tabure kapabilirsem kapardım.Bu mühim konuda beni etiketlemeyen arkadaşlarımı esefle kınıyorum. Onlar kim olduklarını biliyorlar.
Neden şekersiz kadın demenize bi anlam veremedim ama bilmem bilir misiniz sorgulama kabul et yöntemini uyguluyorum ve sormuyorum sebebini.Sesli güldüm, şekersiz kadın.
Ben de dedim ya nefes alsa yeter diye, büyük olsa ne küçük olsa ne
Gerçi benim bu konuda bazı projelerim var biliyorsun
En yakın fırsatta bu konudaki bilgi birikiminizden faydalanmak isterim sevgili taym.Büyüğe saygı, tecrübeye saygı, bilgiye saygı kalmamış azizim.
Şekersiz kadın dememin sebebini gayet iyi biliyorsunuz, başkaca sıfat ve tanımlar kullanmamı eminim ki siz de tercih etmezsiniz değerli kardeşim. Size hiç İTimadım kalmadı.Beni de etiketlemediler sormayın kendim aradım buldum. Tırnaklarımla kazıdım işte bunlar hep emek. Şimdi aklıma geldi de en sevdiğim-en nefret ettiğim üye konularına da beni etiketleyen olmazdı hiç, kendim gider en arkadan bi tabure kapabilirsem kapardım.
Neden şekersiz kadın demenize bi anlam veremedim ama bilmem bilir misiniz sorgulama kabul et yöntemini uyguluyorum ve sormuyorum sebebini.
Ayrıca arkadaşım pardon karıştırdınız galiba ben sizin 'bu konudaki' projelerinizi nereden bilebilirim, söyler misiniz? Bakın ben ki daha pen'le başlayan kelimenin tamamını edebimden söyleyemiyorum.