Onkoloji - Kanser ve Türevleri beyin tümörü

sormanehald

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
435
19
4 sene önce 17 yaşındayken üye oldum bu siteye depresyondaydım babamın beyninde tümmör oldugunu öğrenmiştim hiç bi bilgim yokdu tek bildiğim filimlerdeki kötü sahnelerdi ... cok arastırdım benımle aynı halde olan bırılerını aradım destek aradım pek yok kımse bu surecı pek anlatmıyo 4 sene once babm amelıyat oldu iyleşti hersey güzel derken simdi yeniden cıkdı ve ben cok korkuyorum kızlar küçük kardeşlerim var babama bişey olcak diye cok korkuyorum güçlü olmaya çalışıyorum içime atıyorum lütfen bu konuda bilgisi olanlar bana destek olun bilgisi olmıyanlarda lütfen cevrenıze ve kendınız dua ederek destek olun lütfen suanda dua ya ve destege okadar cok ihtiyacım var ki ....

Canım benim. Baban bir kere atlatmış. İnşallah tekrar atlatacak.
Olumsuz düşünmeyin önünüzdeki süreç zor ama baban için güçlü olun. Sizin pozitif enerjiniz onu da çok iyi etkiler.
Nasıl bir tedavi yolu izlenecek?

Canım benim. Baban bir kere atlatmış. İnşallah tekrar atlatacak.
Olumsuz düşünmeyin önünüzdeki süreç zor ama baban için güçlü olun. Sizin pozitif enerjiniz onu da çok iyi etkiler.
Nasıl bir tedavi yolu izlenecek?
4 sene önce 17 yaşındayken üye oldum bu siteye depresyondaydım babamın beyninde tümmör oldugunu öğrenmiştim hiç bi bilgim yokdu tek bildiğim filimlerdeki kötü sahnelerdi ... cok arastırdım benımle aynı halde olan bırılerını aradım destek aradım pek yok kımse bu surecı pek anlatmıyo 4 sene once babm amelıyat oldu iyleşti hersey güzel derken simdi yeniden cıkdı ve ben cok korkuyorum kızlar küçük kardeşlerim var babama bişey olcak diye cok korkuyorum güçlü olmaya çalışıyorum içime atıyorum lütfen bu konuda bilgisi olanlar bana destek olun bilgisi olmıyanlarda lütfen cevrenıze ve kendınız dua ederek destek olun lütfen suanda dua ya ve destege okadar cok ihtiyacım var ki ....
kardes babacigin nasil bende seninle ayni kaxeri paylasiyorum.30agustosta ameliyat oldu.

Ya arkadaslar lütfen kötü negatif sonuclari kendinize saklayin iyi sonuclar alanlar yazsin kiz teselli yardim beklemis burda ALLAH hickimseye vermesin ama onunda psikolojisini düsünün lütfen..
Canim sanada ALLAH yardim etsin babana sifa diliyorum dua edicem baban icin .
Kesinlikle babanin moreli pozitif olmali sürekli güclü durmali ayakta tutun hayata baglamaya calisin morel cok önemli bu ilet hastalikda bir saglik okuyani olarak biliyorum.. Daima dua ve pozitif düsünceler..

Suanki durumu nedir acaba?

Bende ayni durumdayim.. icim icimi yiyor, inancimi kaybettim..ölümü düsünecek hale geldim, tecrübelerini paylasirsan sevinirim

Arkadaşlar sodyumbikarbonat(ingiliz karbonatı eczanelerde satılan) tedavisini internetten bi araştırın arzu ederseniz 4.evre kanserleri dahi iyileştirdiğine dair kanıtlanmış bilgiler var vücudu alkali hale getirip kanserli hücreleri yokettği bilgisi var.Ben vücudu alkali yapması için normal dozda kullanıyorum ama kanser hastalarının dozu farklı aynı zamanda gümüş kullanıyolar bazıları bunun yanında bi araştırın arzu ederseniz nerde ne kadar hasta varsa hepsine en kısa zamanda şifalar olsun bir de dr söylemeyi atladıysa greyfurt yememeleri gerekiyor ilaç bloke yanetkisinden dolayı.Kan değerleri düşüklüğü için de keçiboynuzu pekmezi öneriliyor.

X