Nöroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları Beyin tümörü ve ameliyat sürecim. Mücadele kaynağım canım kızım

Günlerdir yazacağım yazamadım
Sonucum netleşeli çok oldu.
Doktorumla görüştüm. Tümör olmadığını net anlattı. Hücre bozukluğu kesinleşti.
6 ay sonra mr çekilecek. Sonra yılda bir kez mr. Daha sonra da duruma göre tedaviye son verilecek. Çok şükür bu günlerime.
Keppraya kontrole gidene kadar 6 ay devam.
Bu ara uyku öncesi çarpıntım oluyor, uykuya zor dalıyorum. Dün ve bugün şimdilik olmadı şükür. İlacın etkisidir. Çabuk da yoruluyorum. İlaç etkisi sanırım.
Haftaya tatile gidiyoruz inşallah. Kaldı 5 gün
Bugünlerime çok şükürler. Her bu sıkıntıyı yaşayanın duacısıyım

Çok geçmiş olsun Rabbim izi kalmayacak şekilde sifanizi versin. Bana da dua edermisiniz bir aydir gecmeyen bir bas agrisi yasiyorum mr da ensemde bisey goruldu ne oldugu net anlasilmadi ilacli mr cekilecek insallah bende bu basimdaki her neyse kolayca atalatabilirim

Hep aklıma geldikçe dua edeceğim. İlk duyduğum anı ne hissettiğimi hatırladım sizin mesajınızı okurken.
Hep olumlu düşündüm ve dua ettim. Sizde öyle olun lütfen. Gerçekten tek ilacı pozitif olmak. Ne kapılar açılıyor gördüm yaşadım.
Bugünüme binlerce şükürler olsun. Olumlu yanını görmekte fayda var. Bana çol şey öğretti. Hayatımda çok şeyi değiştirdi. Sizin de öyle olsun. Ne zaman ilaçlı mr çekilecek.
Bugün saçımı da boyattım. Kestirdim. Tatil hazırlığı başladı.
Size de bu sevinçli günleri diliyorum. Sakın stres yapmayın. Her olumsuzluğun arkasında bir olumluluk vardır. Unutmayın.

2 eylülde cekilecek ilaçlı emar. Inanin bir aydır farkli duygular icerisindeyim doktor herseye hazirla kendini dedi. Ama sizin su anlattıklarınız beni de hayallere daldirdi iyilesip saclarimi tekrar boyattigimi falan düşündüm. Ameliyat icin kesilse ne olacak ki zaten boyamaktan yiprattin daha iyi olur dedim kendi kendime mutluluğunuz daim olsun bana da güç verdiniz teşekkür ederim

Mutlu ettiysem ne mutlu bana.
Doktorlar her daim en kötüsünü söyler.
Bana ilk doktorlar tümör dedi. Sonra maling yani kötü huylu diye kayıt açıldı. Ameliyat bitti doktor kötünün iyisi diyelim dedi.
Ee ne oldu. Pataloji sonucu; hücre bozukluğundan ibaretmiş. Tümör bile değil yani.
İnsan bir hastalıkla hayatın anlamını daha iyi anlıyor ve hayata daha pozitif bakıyor.
Ben yaşadığım hastalığın benim için olumlu yanlarına baktım. Ve şükrettim.
Çünkü bana öğrettiği çok şey vardı.
İlerleyen süreçleri paylaşırsanız sevinirim

Paylaşacağım. İnşallah benimkide basit bir şey çıkar ve atlatırım

S Sevgise çok sağolun. tümörün hangi bölgede olduğu çok önemli, Ayrıca bu konularda doktorun tecrübesi de önemli diye biliyorum.
Sonuçta çok riskli bir ameliyat. Beyin vücutu yöneten yer.
Bende çok şükür hiç bir şey olmadı. Doktor bana ameliyat öncesi risklerini anlatmıştı.Hafıza kaybı konuşamama felç bunlar kısa süre de olur ömür boyu da dedi.
İnşallah Eşinizin görme problemi düzelir. Aslında bunu yeniden yapılanan bir vücut gibi düşünün. Mesela benim ilk aylarda kafamı eğdiğimde baş dönmesi oluyordu. Şimdi o nerdeyse yok gibi.
Vücut kendini yeniliyor, bir hasar oluşmadıysa zamanla eski haline dönüyor.
Ben yazınızı yeni gördüm. Ancak yazabildim.
Bir düzelme vardır umarım.

Yeniden merhaba
21 martta ameliyat sonrası ilk doktor kontrolüne gittim. Fakat ancak yazabildim buraya.
Mr çektirdiğimde hala o kısımda bir beyazlık görünüyordu. Tabi önceki gibi değildi. Rapor çıkınca tıbbi terimleri araştırır oldum :)
Sonuç olarak çok şükür doktorum temiz bir sıkıntı yok o beyazlık ameliyat olduğun için ondan kalan lekeler dedi.
Keppra ilacımı iki ay günde 2 defaya devam, iki ay sonra da günde 1 defaya düşürüp temmuz dahil günde bir defa içip bırakıyorsun dedi. Bir yıl sonra da yeniden kontrolüm olacak. Doktorum yine güler yüzlü sakin umut dolu konuşan insandı.
Dilerim herkesin hastalık süreci benimki gibi iyi şekilde sonuçlanır

Mutlaka cevaplarsaniz cok sevinirim.Cok cok gecmis olsun.Benim senelerdir 1 saniye gecmeyen bas agrim var.Agri alin ense sakak kafa arkasi burun yanak dolasiyor.Basta siddettliydi sonra azaldi sonra arada artip 10 saniye sonra azalmaya basladi.Basta sadece zonkliyordu.Sonra alnim buzusuyormus gibi enseme civi batmis basimin ustunden cikmis gibi olmayada basladi.Unutkanlik kulak cinlamasi var.Bazen basim dilim uyusuyor.Sizinde belirtileriniz boylemiydi?

Mutlaka cevaplarsaniz cok sevinirim.Cok cok gecmis olsun.Benim senelerdir 1 saniye gecmeyen bas agrim var.Agri alin ense sakak kafa arkasi burun yanak dolasiyor.Basta siddettliydi sonra azaldi sonra arada artip 10 saniye sonra azalmaya basladi.Basta sadece zonkliyordu.Sonra alnim buzusuyormus gibi enseme civi batmis basimin ustunden cikmis gibi olmayada basladi.Unutkanlik kulak cinlamasi var.Bazen basim dilim uyusuyor.Sizinde belirtileriniz boylemiydi?

Merhaba, benim hiç belirtim yoktu.
Sadece ben kağıt iple çanta ve şapka örerken boynumdan başıma doğru ağrı oluştu.birkaç gün geçmedi baş ağrısına sebep oldu.
Ben de normalde iki gün ağrıyla doktora gitmem. Ama geçmişten bu yana elimden dirseğime doğru ağrı var diye doktora zaten gidecektim. O sebepten doktora gideyim dedim. Yani bir anlamda doktora gitmeme birşeyler vesile oldu.
Bence doktora gidin. En azından bir sıkıntı varsa da öğrenmiş olursunuz.
Belki migrendir. Ama yine de önlem amaçlı doktora gitmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…