Nöroloji - Beyin ve Sinir Hastalıkları Beyin tümörü ve ameliyat sürecim. Mücadele kaynağım canım kızım

Bu gece ilk defa ağladım.
Bu isyan değildi. Şükür sağlığıma kavuşuyorum. Mutlumuyum evet. Bir sıkıntım yok. Heryerim tutuyor.
Tek beni ağlatan o an kızımın bensiz kalabilme ihtimali. Düşünmesi bile çok kötü.
Anlatılamaz bu his.
Ona olan sevgimi mücadelemi, anlattığımda insanlar daha iyi anlıyor. Yaşamayan bilemez belki. Bu yola çıktığımdan bu yana bir anı defterim var. Her anımızı yazmıştım. Ona kavuşma sırasını beklediğimizden, kavuştuğumuz gün ve sonrasına kadar. Kavuşma şarkımız bile ‘ sen elimden tut’ sözleri çok anlamlıydı. Tek yazmadığım şimdilik bu hastalığım. Eve döndüğümde onu da yazacağım. Annemdeyim bugünlerde.
Çok mutlu burada. Gitmek istemiyor.
Benim de yaram daha iyi. Bugün onu ben banyo yaptırdım. Oturarak rahat oldu. Yara kabuklarım dökülüyor. Ama hala başımı çok öne eğmiyorum. Ağır kaldırmıyorum. Yaramın üzerine yatmıyorum.,
Benim yanımda yatıp uyumayı çok özledi. Bende çok özledim.
Sarılıyoruz dikkat ederek.
Tek duası yaralarımın çabuk iyileşmesi ve birlikte uyumamız.

Çok çok geçmiş olsun Allah'ım safi isminle şifa versin size eşinizle evladinizla nice mutlu günler nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun. Rabbim evladınıza ve sevenlerinize bağışlasın sizi.

şimdi nasılsınız ?

sağlıkla kalın inşallah. şifanız tez olsun

selaaaaam
Patoloji sonucum çıktı, ablam doktorla konuşmuş. Kötü bir şey yok, tümör değil hücre bozukluğu demiş. Bunu ameliyattan öncede tümör olmayabilir gibi bir yorum yapmıştı.diğer doktorlar tümör demişti.
Hücre bozukluğu ilerde kötü şeylere sebep olabiliyor,onun için ameliyatla alınıyor.
Şimdi patoloji raporunda dip not olarak incelemenin devam ettiği yazılı. Doktor ‘ o da çıksın yeniden konuşuruz’ demiş.
Şimdilik tatilini yapsın, ilacına devam etsin diye belirtmiş.Düğün nasıl geçti diye de sormuş. valla bravo bunu bile unutmamış :)
Tabi ilerleyen zamanda mr da çekilecek.
Bizde durum bu. Bir doktor kötünün iyisi diyelim derken, şimdi sonucun tertemiz çıkması da enteresan, Duaların büyüklüğü olsa gerek.
Çok şükür.
İlerleyen süreçte yine paylaşırım

Çok geçmiş olsun iyi haberlerle dönün inşallah .

sağlıkla kalın

Ya sizi takibe almıştım sessiz sesiz patoloji sonucunu bekliyordum . İnşallah iyi çıkar diye içimden geçirdim hep❤ Çok sevindim gözünüz aydın minik meleğinizle sağlıklı, musmutlu yıllarınız olsun

Yaaaaa çok mutlu oldum. Hisleri duyguları yaşanılanları paylaşmak kadar güzel birşey yok. Sanal dünyada görmesek de hissetmek çok çok başka birşey. O kadar candostum görüştüğüm paylaştığım arkadaşım olduki şu kadınlar kulübünde. İyiKi var.
Güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkür ederim.
İnşallah daha da güzel haberleri vereceğim

Çok geçmiş olsun, Allah'ım şifa versin nerde varsa hastalara...

Masallah, mesajlarınızı evlat edinenler topıgınde goruyordum, Allah birbirinize bagıslamıs cok sükür
Yaaaa sizde mi evlat edindiniz. Ben kızımın hayrına bu hastalığı aştığımı düşünüyorum inanın. Bir de bu hastalığı yapan şeyin tüp bebek ilaçları olduğuna inanıyorum.
Erken farkedilmesi için bana rabbimin birşeyleri sebep oluşturması kızımın yanında olmam içindi. Çok şükür iyiki var kızım, bin şükür.

Masallah yavrunuza
Evlat edinmedim fakat evlat edinenler in doguranlardan cok daha katıksız anne oldugunu düşünüyorum. Cünki istemeden hamile kalan da doguruyor ve cocugunu sevgisiz bir hayata mahkum ettiği halde "ANA" yım diyor. Sizler seve bekleye gonulden dileyerek tüm kalbınizle anne oluyorsunuz, kendi dogurdugunu kalbinde reddedenler karsısında asıl sizler ANAsınız, tüm kalbımle sevgiler, tüm sifa dileklerim size

Çok güzel anlatmışsınız
Çoğu kişi yapamam dese de içimizdeki his tarif etmemiz mümkün olmayacak kadar derin.
Genlerini taşımayla o bağ kurulsaydı, şimdi o kadar çok çocuk yuvada olmazdı.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…