- 4 Nisan 2012
- 5
- 0
- Konu Sahibi sapphire_00
Merhaba 8 ay önce menenjiom teşhisi ile ameliyat oldum ameliyat sırasında tümör toplar damardan kök aldığı için maaalesef tamamını alamadı doktorum. Şu anda toplar damarımı yarı yarıya daraltmış durumda ve radyoloji doktorları cyberknife yapalım diyorlar. Fakat ben çok korkuyorum çok hassas bir bünyem var basit ilaçlar bile acayip yan etki yapıyor bende alerji de yapıyor ameliyat sonrası çok zor toparlandım zaten. Cyberknife ile ilgili araştırma yaptım internet üzerinde ancak doğru düzgün hiç bir şey bulamadım.
Milyonlarca insana yaptıklarını iddia ediyorlar fakat yaptıran hiç kimse ortada yok Lütfen cyberknife yaptıran ya da bilgisi olan birileri var mı burada bana yardımcı olur musunuz?
Yan etkileri nelerdir yaptırdıktan sonra nelerle karşılaşılıyor 3 - 5 yıl sonra kanser riski oluyor mu. Zamanla tümör tekrar büyüyor mu acil cevap arıyorum...
Milyonlarca insana yaptıklarını iddia ediyorlar fakat yaptıran hiç kimse ortada yok Lütfen cyberknife yaptıran ya da bilgisi olan birileri var mı burada bana yardımcı olur musunuz?
Yan etkileri nelerdir yaptırdıktan sonra nelerle karşılaşılıyor 3 - 5 yıl sonra kanser riski oluyor mu. Zamanla tümör tekrar büyüyor mu acil cevap arıyorum...